Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 26. 06. 2025. 22:55

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 109 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 01:05 

mah.. ja idem po životinjskim nacelima.. mi smo u teoriji stvoreni kao muškarci i žene, odnosno dva razlicita spola, da bi se mogli reproducirati.. a to s istim spolom bome nemreš.. tak da, jebo bi, jebo gay.. to nije prirodno.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 01:40 

ja kad vidim dvije lezbejke da se ljube... izvadim kurac i pocnem drkat na njih
HAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA
HAHAHAHHA
jebo vas lezbejke... boli mene sta one rade... mogu krepat zajedno

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 02:20 
Moderator

koji je ovo kurac, mi nemamo goticarki, kamoli lijepih goticarki, kamoli lijepih lezbi goticarki. mi smo so gej

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 03:20 

KoldVoid wrote:
Dosao sam do konstatacije. U Americi, koja diktira toliko nase popularne kulture, Goticarke postaju samo debele krave, ili felericne kuje koje su previse ruku izmjenile. Haos. Otpad. Odron. Tek sam shvatio sta znaci REJECT. U Americkom smislu rijeci. Naravno, posto su preruzne, devedes posto goticarki moraju biti biseksualke.

potpisujem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 03:21 

KoldVoid wrote:
E stvarno i ti svasta provalis. Otkad je furanje na bolesne normalnije od upotrebe hemijskih supstanci za promjene hormonalnog balansa? Ne samo da je furanje na biseksualizam oksimoronicno (ko se fura da je bolestan?) nego je i idiotski samim time jer hemijske supstance proizvode realne reakcije, dok rezultat furanja nije nista, osim griznje savjesti u poznim godinama, ako i to. Tuke u toj furci nemaju mozga za savjest...

i ovo...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 07:11 

"ovde koja nije BI nije dovoljno cool... "

ahahah

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 09:24 

Kold, ti tvrdis da su gay/bi ljudi bolesni? Zalosno... pogotovo jer su si svuda zivio a imas tako glup, balkanski, papanski stav o tome... Nema daljnje polemike. (I ja sam budala jer sam ocekivao malo visi nacin razmisljanja, pogotovo od tebe)

Sto se tice "furanja", pa i ti se furas da si zajebani bljek metalac koji hoda u mantilima i koznim jaknama u po ljeta. I to je samo furka. Zasto to radis? Koji su ti porivi? Ocigledno imas potrebu da budes vidjen od drugih na odredjen nacin. Nema tu nista lose, nikome ne smeta. Pa pusti onda male "goticarke" da se furaju kako hoce....

I opet ti o gudri seres. Dok se ti pravis pametan za kompjuter 6000 milja odavde, ja gledam kako ta jebena gudra upropastava zivote ljudi oko nas, ljudi koje i ti znas. Ali to je vec kewl furka.. Fakat, ne znam jer stvarno ovako razmisljas (ko dijete) ili ti je samo FURKA da postiras kontraverzu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 13:14 

Imali su i tamo gay parade (to jest pokusaj samo sastanka na ulici) i bili su brutalno napadnuti i izmlaceni. Napravljen je i dokumentarac o tom dogadjaju.[/quote]

gledam juce,prekjuce,na tv kako namlatise jednog peska....uzasno je vidjeti da se balkanski narod tako ponasa jer prizor je bio izgled cistog divljastva.....

biseksualke...hmmm....goticarke....zanima me u kojem zivotnom periodu je sad to najzanimljivije??'da li se furaju osnovke?srednjoskolke?ili starija generacija??mislim u kojoj je najzastupljenije....pretpostavljam u srednjoskolskoj....ali zar i te srednjoskolke nemaju dovoljno razvijen racionalni dio licnosti da vide da te furke samo stete njihovom emotivnom i drustvenom razvoju...
to bi bilo kao da sad nekolicina nas dodje i pocne furku "furamo se da smo leukemicari"...ne?
privlacenje paznje na osnovu seksualne orijentisanosti???
zar nema drugih nacina?
to je ocajno za cuti a kamo pomisliti da je to IN ej pazi IN....to da bude in?
dajte sta nas ceka za 5 god, 10?

ocaj,ocaj...ocaj :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 13:21 

heretik Rajko wrote:
svako ima pravo i to apsolutno da radi šta hoće sa sobom.U toj mjeri da ne ugrožava psihološki prostor onih čiji je stav generalno suprotan.
Nego,meni se čini da Uriel tajno priželjkuje kakvu "plodonosnu" trojku. :twisted:
Jel to lepo,a?Gotičarke jel?

to bi vazdan bilo lepo :twisted:

Goticarke su izraz koji se koristi u HR metalaca vec poduze, pa koliko god bio smjesan jebiga dobro pristaje ovim klinkama..no ja ih osobno zovem sismisarke... imaju li ogledalo doma jebote kamen?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 13:53 

Dr0ljAt0r wrote:
da vam ja nest kazem.. rjetko koja đevojka iz ekonomske da nije mal nastrana.. bile smo u nedostatku muskijeh.. e sad neznam sta je s ovima iz elektrotehnicke ..energetske i tako to.. :D

iz elektrotehnicke mogu bit samo pederi, mislim da tamo nema zenska u razredu :D :D :D

prosle godine u SA na koncertu dvije se ljubile filmski :D :D :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 13:57 

Uriel wrote:

Goticarke su izraz koji se koristi u HR metalaca vec poduze, pa koliko god bio smjesan jebiga dobro pristaje ovim klinkama..no ja ih osobno zovem sismisarke... imaju li ogledalo doma jebote kamen?

Kolega Uriel, zaboravili ste da su one vampiri i da se iovako ionako ne vide u ogledalu. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 14:07 

Astrofaes wrote:
Uriel wrote:

Kolega Uriel, zaboravili ste da su one vampiri i da se iovako ionako ne vide u ogledalu. :D

aha... i'm beautiful no matter what they say... :lol:

ali ima i lijepih, straight goticarki, no one su uobrazenije od satane himself!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 21:34 

lezbijke su mocne koke,sta im fali, najbolje se uz njih drka, a zaboli me hoce li biti u sarajevu,ako vec,onda daj boze.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 01:40 

mene su do sad jedno 2-3 cure pitale jesam li BI :|

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 01:45 

I sta si im odgovorila ? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 01:48 

rekla sam "da me to neki dobar frajer pita onda bih vjerovatno bila" :( :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 01:56 

citam ove postove i umirem od smijeha haahahhahaaa
u cemu je fazon, kad ona ima isto sto i ja? mislim, to nije interesantno, meni je to kao da sama sebe diram. treba osjetit nesto drugacije, opipati ono sto nemam :twisted:
i to nema veze za balkanskim ili nebalkanskim nacinom razmisljanja, to nije normalno i sve ih treba na krst razapet. :twisted: Da je priroda htjela da budemo svi homo stvorila bi samo cure ili samo decke...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 04:43 

Nisam primjetila da je bas nekaj posebno popularno u zadnje vrijeme, nego je isto popularno ko i pred vise od 10 godina dok je postalo popularno, tj popularnije nego prije. To je sve zbog trulog kapitalizma i pogubnog utjecaja zapadne dekadencije :wink:

Znam dosta ljudi koji su manje ili vise bi. Ima onih koji su stvarno bi, al vecina je klinki koje se bezveze zlave okolo da bi privukle paznju decki, ili da probaju ko da je to nekaj extra. Al kaj onda, ne budu krepale od sline druge klinke. bas me briga za njih. Zvaljenje i navlacenje ljudi okolo me uopce ne interesira, bez obzira na spol osoba koje to izvode. Prakticki ne primjecujem takve stvari vise, nit me smeta nit privlaci. To mi je najnormalnija stvar za videti, ko i 2 tipa, ili tip i zenska

Jos i srednjoj sam znala cure koje imaju veze s drugim curama. A i vecina cura koje znam se bar jednom ljubila s nekom curom. Ako nekoga zanima nek proba pa odluci, ako ne ne. Who cares. Ne znam zakaj bi se mene trebalo ticati s kim neko drugi ide u krevet. O normalnosti, prirodnosti, razmnozavanju i takvim stvarima nek se brinu oni sami :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 11:14 

amita wrote:
to nije normalno i sve ih treba na krst razapet. :twisted: Da je priroda htjela da budemo svi homo stvorila bi samo cure ili samo decke...

Zasto je priroda onda stvorila homo/bi ljude ili su pali sa mjeseca? Smijesna si...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 14:26 

Cniostani wrote:
Kold, ti tvrdis da su gay/bi ljudi bolesni? Zalosno... pogotovo jer su si svuda zivio a imas tako glup, balkanski, papanski stav o tome... Nema daljnje polemike. (I ja sam budala jer sam ocekivao malo visi nacin razmisljanja, pogotovo od tebe)

Nemam ja ni predrasuda ni problema sa tim ljudima, nit bi ih ubijo nit klao. ne bi im dozvolio one parade i pizdarije, al sto se ostalog tice, sta im ja imam reci. Prije nego sto okarakteriziras cinjenicu kao papanski, balkanski stav, provjeri izvore. Vanja, naucno je dokazano da je homoseksualnost psihicki poremecaj. To sto bi gejevi sve zivo i nezivo razapeli na kriz ako bi im se to spomenulo je druga stvar, ali tako veli nasa nauka danas. Samo zato sto je u Americi praksa ne diskutovati o taboo temama ne znaci da neka rjesenja i cinjenice ne postoje.

Cniostani wrote:
Sto se tice "furanja", pa i ti se furas da si zajebani bljek metalac koji hoda u mantilima i koznim jaknama u po ljeta. I to je samo furka. Zasto to radis? Koji su ti porivi? Ocigledno imas potrebu da budes vidjen od drugih na odredjen nacin. Nema tu nista lose, nikome ne smeta. Pa pusti onda male "goticarke" da se furaju kako hoce....

Ja se ne furam da sam bilo sta. Da se furam da sam zajeban visio bih po mahali i iso se mlatit u golfu dvici. Mantili i koza, jebiga nemam bas toliko para da imam sirok asortiman garderobe, a zimogrozljiv sam do danas, pa hodam u onome sto imam. Zasto to radim? Pa zato sto mi je dopusten izbor. Licni imidz. Zato sto bi radje dao dvaes dolara za majcu sa nekom slikom ili logotipom nego za istu duplo kvalitetniju sa nekom satro kul opaskom/markicom/sportskom referencom. Potrebu da budem vidjen od drugih na odredjen nacin? Mozda bi se onda redovno cesljo, znao koje boje mi je majca ispod dukserice, nebi noso od starog smedje sametne pantalone, bjele suskave trenerke, itd itd...

Licni imidz i javna seksualnost nemaju veze, ama bas nikakve. Opet se prosipas ko maksim po diviziji...

Cniostani wrote:
I opet ti o gudri seres. Dok se ti pravis pametan za kompjuter 6000 milja odavde, ja gledam kako ta jebena gudra upropastava zivote ljudi oko nas, ljudi koje i ti znas. Ali to je vec kewl furka.. Fakat, ne znam jer stvarno ovako razmisljas (ko dijete) ili ti je samo FURKA da postiras kontraverzu.

Dzizs, stvarno si jebeni PC ignoramus. Nisam nicim glorificirao gudru. Samo iznio istinu. Imal efekta? ne, nema, sve je to u snovima jelde? Vanja, kao obrazovan covjek trebao bi znati da su sve te zajebane opojne supstance koje unistavaju te prejadne zivote u opticaju vec par milenija. Svi sa dovoljnom dozom radoznalosti i pismenosti mogu naci na internetu sve informacije potrebne pa sami rasuditi dal se smiju zajebavat s necim il ne. A uvjek je najlakse krivit gudru. Nikad uzivaoca. U slucaju ekstazija, koke, trave, i svih ostalih supstanci koje ne izazivaju fizicku ovisnost, nemoze niko reci da ta gudra unistava njihove zivote. Unistavaju ih oni sami upotrebom iste. Hors je druga prica, al i sa toga se moze skinut, samo se treba bit dovoljno glup ispocetka pa se navuc. Da li je istina kewl? Meni jest. Da li je kontroverzna, samo ako lazes sam sebi...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 109 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]