Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 26. 06. 2025. 00:51

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 26. 11. 2005. 02:44 

deer hunter wrote:
OK,NECEMO VISHE...JA SAM SRBIN I PACIFISTA SAM...NIKADA NECU MRZETI NEKOGA VISHE DO SAMIH SRBA,NJIH NAJBOLJE POZNAJEM!!!

da, da... "vi srbi ste miroljubiv narod, pacifisti! srbija do paficika"
:lol:
ne znam shta ovdje imate protiv Ede Majke?
chovjek nishta nije rek'o ni protiv hrvata, ni bosanca, ni srbina...
nego samo protiv chetnika, ustashsa i balija...
LIJEPO PROCHITAJTE TEXT pa se javite!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 11. 2005. 05:00 

TEK SAM VECHERAS PROCHITAO TEXT LEPO.....NE PREPOZNAJEM SE U NJEMU...TAKO DA JE OK....
TI DROLJO NE JAVLJA SE!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 11. 2005. 12:02 

pa niko neb ocekivo jer si Srbin jarane, ipak su omjeri u drustvu i socijalni problemi drugaciji, ali neke su stvari cinjenice, kao sesheljevci i ostale govnarije...ja to maksimalno postujem i ne moj pogresno shvatit

nazalost cesto je tradicija na Balkanu u mrtvom sramu nalaziti nacionalnu cast

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 11. 2005. 19:20 

The_Wickerman wrote:
debili pustili srebrenicu na exitu eto sha je bilo

Zbog toga su debili? :shock: :roll:
Zbog toga im treba skinuti kapu i duboko se nakloniti. Ljudi se trude da se istina zna, ma koliko ona bolila, i na tome im svaka čast.
Takvi su bili i prije 10 (ili više) godina kada su krenuli kao Gluho doba.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 11. 2005. 19:29 

RATAMAHATTA wrote:
The_Wickerman wrote:
debili pustili srebrenicu na exitu eto sha je bilo

Zbog toga su debili? :shock: :roll:
Zbog toga im treba skinuti kapu i duboko se nakloniti. Ljudi se trude da se istina zna, ma koliko ona bolila, i na tome im svaka čast.
Takvi su bili i prije 10 (ili više) godina kada su krenuli kao Gluho doba.

da ti nesto kazem ja nemislim da bi im trebali skinuti kapu zbog toga sto svi koji su doshli tamo doshli su da se opuste i uzivaju u xtra muzici ... mogli su to uraditi i na drugim mjestima ... sta su dobili sto su srebrenicu pustili tamo NISTA osim sto neki ljudi nisu mogli spavat te nochi .... ima drugo mjesto i vrjeme gdje se treba pustiti to ?? zamisli neki tip odavde otisho tamo kome je chitava porodica poginula u ratu STAVI SE U NJEGOV POLOZAJ NAKON SOT JE TO VIDIO !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 11. 2005. 20:28 
Moderator

hahahha, sjeba vas edo, evo vas na metal forumu i o njemu duiskutujete, i cuju se odredjeni glasovi za koje sam mislio da su tru metal.

Libija legendo, edi nije ništa lakše nego nama ovdje. Još uvijek živi kao podstanar, plaća nenormalne račune, radio je kao švercer i poečeo pjevati (da, pjevatI9 u podrumu, kao i svi mi...

za mene je hiphop rocknroll, ne dajem jeb ako neko misli drugačije. Ako želite da čujete jiš kvalitetnog hiphopa, obavezno posjetite http://www.djecaci.net , mrtvi underground, a pjesme su samo takve...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 11. 2005. 20:54 

ne diskutujem o njemu nego o nebulozi kolektiv :@
za njega me boli q

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 11. 2005. 22:03 

The_Wickerman wrote:
<cut>

Nije se niko uzrujeo od onih kojim je familija u Srebrenici pobijena, nego je Dubioza bila verbalno i fizički napadnuta od strane sljedbenika politike koja je kriva za Srebrenicu.
Druga stvar, ljudi su došli da se provedu... Ok, stoji. Problem je što svaka kvalitetna muzika ima svoju filozofiju, politiku, stav... bla bla bla, a sad što je nekoga istina pogodila, to ne opravdava ponašanje kakvo su (pojedinci ili masa) pokazali.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 11. 2005. 03:57 

Jimmy Pop wrote:
Libija legendo, edi nije ništa lakše nego nama ovdje. Još uvijek živi kao podstanar, plaća nenormalne račune, radio je kao švercer i poečeo pjevati (da, pjevatI9 u podrumu, kao i svi mi...

I ja zivim kao podstanar. Placam nenormalne racune iz svog rada a bogami i izvan svojih mogucnosti. Radim kao fizikaner. Derem se u podrumu, i sta sad, jel mu to dugujem nekakvo postovanje? I ja se mogu osisat, obrijat, i obuc po pravilima al necu...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 11. 2005. 04:02 
Moderator

ne, jarane, ovo je odgovor na ono tvoje lako je edi kenjat, zna se gdje je on. On je u kurcu kao i svi mi, vjeruj mi...Znam ga lično (sumnjam da se on mene sjeća, jer mi se čini da je bio razvaljen),i priča mu je totalno ok, rega momak, koji radi posao koji voli. Sretnik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 11. 2005. 04:04 
Moderator

KoldVoid wrote:
Jimmy Pop wrote:

I ja zivim kao podstanar. Placam nenormalne racune iz svog rada a bogami i izvan svojih mogucnosti. Radim kao fizikaner. Derem se u podrumu, i sta sad, jel mu to dugujem nekakvo postovanje? I ja se mogu osisat, obrijat, i obuc po pravilima al necu...

Obrijat i ošišat, i onda si legitimni član"elitskog društva"! :lol:

A još i da imaš gutu para, primili bi te u Bičakčića ko cara!

Do tad, deri guzove u podrumu, that's UNDERGROUND jarane! :D 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 11. 2005. 04:05 

kolko ja znam on je nekad bio metalac, pa je "doso tobe"...za take me zaboli...puno ih Sarajvo...nosem grebu nebo...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 11. 2005. 04:07 
Moderator

KoldVoid wrote:
kolko ja znam on je nekad bio metalac, pa je "doso tobe"...za take me zaboli...puno ih Sarajvo...nosem grebu nebo...

Vidi se da je bio metalac, po onom podbradku! :lol:

Ko ih jebe, ima ih, biće ih, neka ih, i takvi čak imaju pravo da nosem grebu nebo, dok ne ostanu bez nosa!Il neba!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 11. 2005. 22:04 
Moderator

nikad nije bio metalac, to su gluposti, mijeshaju to chesto sa miretom, koji je vokal defencea, kao i edo što je bio. Mire je bio vokal u death metal bendu grotesk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 11. 2005. 01:13 

Jimmy Pop wrote:
nikad nije bio metalac, to su gluposti, mijeshaju to chesto sa miretom, koji je vokal defencea, kao i edo što je bio. Mire je bio vokal u death metal bendu grotesk.

bio je maajka corer i imo dugu kosu i gledo sam ga kao takvog u palmi hehe

a grotesk sam isto gledo :D, tad je bumbar poceo svirat al su se uskoro raspali...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 11. 2005. 02:06 
Moderator

jedno je corer, drugo metalac. ne mijeshaj nas sa govnima :D:D:D:D

joj, sad kad krenu...hahahahha

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 11. 2005. 12:05 

Vidi ode ovaj topic u polikitu a ja se nisam ni tuspasio!

Edo je car, nek prica ko sta hoce. Da nam je bog'do jos ovakvih momaka. Jedino sto mi, hajmo reci, smeta kod njega je njegova fascinacija Halidom Beslicem, al eto... ima covjek svoje razloge.

Sto se tice "Mater vam jebem," i ja to pjevam na svoj nacin svaki dan. Pjesma je totalno na mjestu. Samo treba da j*be mater ne samo onima koji su ga protjerali iz kuce u Brckom 92., vec i svima onima koji danas pokusavaju da zaborave na to kao da se nikad nije desilo i onima koji pokusavaju da izjednace zrtve sa agresorom.

Dok god postoje zlocinci na slobodi, dok postoje institucije koje su zasnovane na krvoprolicu, ljude treba podsjecati - a on to radi na jedan vrlo primjeren nacin (nekad brutalno direktan kao u slucaju ove pjesme), i ja sam mu za to duboko zahvalan.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 11. 2005. 12:13 

jebe on mater svima redom.. od agresora do ovih nasih sto nas jebu u zdrav mozak trenutno... kako ja shvatam, i ovi sto su zasluzni za ovo dole nek se nadju u naslovu...

Postalo nam navika da ne radi ni jedna fabrika, malverzacije presutimo da sefove ne ljutimo, navikli smo, na gebiru i u miru. Mladi iz zemlje bjeze, izbjeglice se vratit nece ne moraju, nek zaradjuju, nek nam salju para mi cemo zivit u mraku i jedni drugima jebavat majku...

Cijela drrzva placa reket, po kucama oruzja od rata cuje se zveket, imamo mina ko jagoda - pune oranice, ali nece brati gurodovi sto su pravili sadnice!

Bole nas kite, imamo resursa vise, pogotovo metala, govana, metana, to je nas zrak i hrana, s tim nas vodje hrane. Ne znam za vas ja sam sit, u mene vise ne stane. Svako kurac u drzavi puui, zatvara usi.

Pred nepoznatim ljudima drzim jezik za zubima. Dal selam, zdravo, bog? Kako je pravo? Ne znam vise ta da kazem, u sranju da se ne nadjem.
Pas je ujeo bubu, sviraju ratnu trubu, ljude drukcijeg pogleda imaju na zubu, a da im isprave pogled poslace im jedan odred da im zapaljenu kucu gledaju kroz dvogled.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 11. 2005. 06:07 

Pred 2 tjedna jos niko nije cul za pjesmu, a sad je glavni hit. To je ona o kojoj sam pricala s textom 'od brdjana do gradjana' a niko nije imal pojma.

I spot sam danas vidla na slovenskom Kanalu A. Stigla sam na sam kraj nazalost pa ne znam kaj je u njemu

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]