megasmrt wrote:
moje misljenje...
licno ne slusam takve stvari niti sam ikad imo priliku. ovo malo sto su svirali u emisiji jest pravo zestoko i bilo bi super slusat ali ipak tekstovi su uzas i puni hitlerovih i musolinijevih poruka sto je pravo sranje. meni je svak ko mene ne mrzi i ko voli bit samnom u drustvu. nikad ljude nisam gledo kroz boju koze ili nacionalnost i necu nikad. znam da na svijetu ima puno nepravde i svega loseg ali da mrzim nekog toliko i da unistim cjelu rasu nikad mi nije padalo na pamet.
Ja slusam te bendove jer mogu ignorisat tekstove, ali ono sto je bilo u emisiji, Whitelaw, Nemesis, Max Resist (Sagu i Valkyrie necu ni spominjat), pa to je frapantno jarane. Jesil primjetio da se nijedna, al nijedna strofa ne rimuje, nista, aranzmani koje su pisali napuseni babuni dok su gledali u Rorschach mrlje. Riffovi i vokalne kadence uglavnom podjonjene od Venom-a il Amebix-a. Uzas. Govno neizmjerno.
Bio sam sokiran emisijom, ne zbog zajebanih skinera, ne zbog cinjenice da je sjediste NS svjeta tries kilometara istocno od mene, vec zbog neshvatljivog fenomena da neko ova govna slusa, kupuje, pa to je uzas. Tolki pozeri i furaci, neintelektualni imbecili i apsolutni gejevi da je to nezamislivo ni na najvecem hot topic sale-u ikad. Fuj. Ameriko UMRI!
Oscar Moment: Kad sef Resistance Records-a nas upoznaje sa svojom zenom koja tvrdi da je ex-Playboy Playmate. Pa ona i on pricaju o parenju i partnerima. Djes sta ima, jebo te najveci cifut Americkih medija....da se slikas gola...palo se na niske grane
NS drustvo=Imbecili
Fizikaneri
Izbacivaci
Jeftine Kurve
A sad, o onim bendovima sto su picili tokom emisije kao podloga (Bound for Glory, Angry Aryans), oni su ipak jedno par svjetlosnih godina ispred parade imbecilizma koja je bila ocita u emisiji.
Zaista svima preporucujem, Nazi debilima pogotovo.