Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 23:06

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 50 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2005. 22:50 

Eto me

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 12. 2005. 00:01 

Spawn wrote:
ni je ne kontam zasto nikad ne zovu bendove iz Sarajeva....

ne mogu da vjerujem da je sarajevskim bandovima uopce potrebna tolika promocija. vi bi da se stalno nesto oko vas vrti jebemu postenje.samo zato sto ste glavni grad ne mora znacit da vas mora svako nedje zvat.ja ne pamtim da se ikad neka veca masa ljudi iz sarajeva pokupila i dosla u tz na neki koncert sto je slucaj sa tuzlacima koji se redovno pokupe na koncerte koji se tamo organizuju( u sarajevu). neznas ni kakav je situacija u tz a pricas neka sranja.
denis je bio tuzlak i naravno da ce svirat bandovi iz tk i ljudi koji su poznavali denisa.

stvarno spawn seres

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 12. 2005. 03:25 

prvo se raspitaj malo pa onda seri. apsolutno ne kontas poentu Emirovog (Spawn) posta i ne kontas da nije upitanju nikakvo prepucavanje Sarajevo-Tuzla koje je davno davno prevazidjeno sto se tice metal scene. stariji od tebe (posto ti se iz postova da primjetit da si balavac) se sjecaju diskusija na forumima prije nekoliko godina o tome i kako je to bilo rješeno, neki se sjecaju i par clanaka koje smo (TheAebyss) objavili na tu temu, a raspitaj se medju rajom sta je, prvenstveno ovaj covjek, uradio za promociju tuzlanskih bendova u Sarajevu i koliko smo samo puta bili u Tuzli na svirkama.
eto nek ti znas kakva je situacija...

stvarno dosta ovih bidona po forumima, ovo nema smisla uopste... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 12. 2005. 04:37 

BlackOne wrote:
prvo se raspitaj malo pa onda seri. apsolutno ne kontas poentu Emirovog (Spawn) posta i ne kontas da nije upitanju nikakvo prepucavanje Sarajevo-Tuzla koje je davno davno prevazidjeno sto se tice metal scene. stariji od tebe (posto ti se iz postova da primjetit da si balavac) se sjecaju diskusija na forumima prije nekoliko godina o tome i kako je to bilo rješeno, neki se sjecaju i par clanaka koje smo (TheAebyss) objavili na tu temu, a raspitaj se medju rajom sta je, prvenstveno ovaj covjek, uradio za promociju tuzlanskih bendova u Sarajevu i koliko smo samo puta bili u Tuzli na svirkama.
eto nek ti znas kakva je situacija...

stvarno dosta ovih bidona po forumima, ovo nema smisla uopste... :roll:

thnx, pravi ljudi iz TZ znaju o ccemu se radi (pogotovo sta SMO MI uradili za njih).

ma e melechesh obrisi nos i idi se igrati sa djecom...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 12. 2005. 04:57 

jos da dodam i to da ovdje citam postove samo onih ljudi koju su u zadnjih pola godine poceli hodati po koncertima pa se sad poceli praviti pametni...nemojte vise nista pisati zivi bili...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 12. 2005. 04:57 

melechesh wrote:
Spawn wrote:
ni je ne kontam zasto nikad ne zovu bendove iz Sarajeva....

ne mogu da vjerujem da je sarajevskim bandovima uopce potrebna tolika promocija. vi bi da se stalno nesto oko vas vrti jebemu postenje.samo zato sto ste glavni grad ne mora znacit da vas mora svako nedje zvat.ja ne pamtim da se ikad neka veca masa ljudi iz sarajeva pokupila i dosla u tz na neki koncert sto je slucaj sa tuzlacima koji se redovno pokupe na koncerte koji se tamo organizuju( u sarajevu). neznas ni kakav je situacija u tz a pricas neka sranja.
denis je bio tuzlak i naravno da ce svirat bandovi iz tk i ljudi koji su poznavali denisa.

stvarno spawn seres

TI SI DEBIL KOJI NEMA POJMA, KOJI NE KONTA POENTU STA OVI LJUDI GOVORE
NIJE BITNO KOJE BOLJI ILI KO IMA BOLJE BENDOVE BITNO JE DA POMAZU JEDNI DRUGIMA I NISTA VISE .ZA MENE JE DOBAR BEND NEMA VEZE JELI IZ TUZLE ILI SARAJEVA

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 12. 2005. 04:59 

KDZ - svaka cast !!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 12. 2005. 05:00 
Moderator

kad ste tako dobri, što je punkart napisao pjesmu ''Izvini TZ, stvarno smrdiš''?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 12. 2005. 05:01 

haj sto smrdi, al sto tone :lol:

joj ova prepucavanja imaju kombinatorno laksativan/soporifichan efekt na mene, neznam bil srao il zaspo.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 12. 2005. 12:41 

Insomnior wrote:
jel se ti druze drogiras. sta pricas bolan. da, jesam cuo black bend, da zivim 120 km od sarajeva. ne razumijem te, pojsani pls...

Da evo ubijam se, sad sam par shpura povuko ali jebiga eto opet sam toliko pametan da znam da su SK ili KRV i ostali bendovi koje ti nazivash "sarajevskim black metalom" black al u mom kurcu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 12. 2005. 12:48 

cotoha wrote:
Insomnior wrote:
jel se ti druze drogiras. sta pricas bolan. da, jesam cuo black bend, da zivim 120 km od sarajeva. ne razumijem te, pojsani pls...

Da evo ubijam se, sad sam par shpura povuko ali jebiga eto opet sam toliko pametan da znam da su SK ili KRV i ostali bendovi koje ti nazivash "sarajevskim black metalom" black al u mom kurcu.

Jarane oprosti sto moram ovako direknto reci ali ti si ili najveci shupak pa se namjerno pravis glupim i podjebajes raju...fakat si zao covjek onda
ili si glup ko kurac, nedorasto i neprosvjecen i iskrivljen totalno i trebalo bi raji bit te zao!

Koji je tebi kurac covjece...fakat? Jesu te alieni silovali dok si bio u maminom trbuhu pa si sad ljut na svjetove poznate i nepoznate ili si samo jednostavan covjek opterecen stvarima samo tebi i nekolicini poznatim!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 12. 2005. 13:12 

ma debil, pusti ga...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 12. 2005. 13:48 
KoldVoid wrote:

joj ova prepucavanja imaju kombinatorno laksativan/soporifichan efekt na mene, neznam bil srao il zaspo.

nemoj vise srat,ionako puno seres i ti i ostali...stvarno vam je ovo bezze

Post subject:
PostPosted: 21. 12. 2005. 15:04 

Hellscream wrote:
KoldVoid wrote:

Ej Pakleni Vrisak, haj nadji jednu cvrstu ciglu, pa se za vraziji hator dobro tom ciglom pocasti po celu nebil nesto iz dupeta stiglo u tu tvoju vakumsku glavesinu.

Jesam li se ja na ovoj temi provaljivo, il si nam se ti opet proso ko Exxon Valdez po zapadnoj Americkoj obali? Momcino ti zaista imas debelih problema sa percepcijom, kao i sa deluzijama. Preporucujem ti bolnicu Jagomir u mom komsiluku ako vec nemos platit sebi privatnu pomoc...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 12. 2005. 16:44 
KoldVoid wrote:
Hellscream wrote:
KoldVoid wrote:

Ej Pakleni Vrisak, haj nadji jednu cvrstu ciglu, pa se za vraziji hator dobro tom ciglom pocasti po celu nebil nesto iz dupeta stiglo u tu tvoju vakumsku glavesinu.

Jesam li se ja na ovoj temi provaljivo, il si nam se ti opet proso ko Exxon Valdez po zapadnoj Americkoj obali? Momcino ti zaista imas debelih problema sa percepcijom, kao i sa deluzijama. Preporucujem ti bolnicu Jagomir u mom komsiluku ako vec nemos platit sebi privatnu pomoc...

Aj prosetaj ti malo do te bolnice kad ti je vec u komsiluku...
Pored navedenih bendova na svirci ce se pojavit i False Deity,bend u kojem je Denis svirao

Post subject:
PostPosted: 22. 12. 2005. 22:35 

Ovaj "roker" iz Zavidovica je garant metalac od prekjucer!!!
Al to nije bitno, kao ni nekakva kurceva promocija kurcevih bendova jer to i jesmo.
mislim da bi bendovi u ovoj stvarno jadnoj i cemernoj podjeljenoj zemlji na svaki moguci nacin trebali jednostavno da pomazu jedni drugima i da se druze a ne da se takmice ko je bolji, gori, jer svi smo karine.
Imamo par bendova a furamo se ko da smo svedska!!!
Nikome ne treba nikakva promocija jer konkurencije i nema.
Hajmo zato svirat i cugat, more se ponesto i pojest usput!!! :P :P :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 12. 2005. 01:33 

@melechesh: stvarno ne mogu da vjerujem kako razmisljas.. eo sad ponovo procitaj ovo, pa se zamisli malo..

Sanctuary wrote:
mislim da bi bendovi u ovoj stvarno jadnoj i cemernoj podjeljenoj zemlji na svaki moguci nacin trebali jednostavno da pomazu jedni drugima i da se druze a ne da se takmice ko je bolji, gori, jer svi smo karine.
Imamo par bendova a furamo se ko da smo svedska!!!
Nikome ne treba nikakva promocija jer konkurencije i nema.
Hajmo zato svirat i cugat, more se ponesto i pojest usput!!! :P :P :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 12. 2005. 04:12 

Stara tema - koja, kao i uvjek, zavrsava glupom polemikom bez ikakvih rezultata...
Stvarno ima tu istine da je bezze sto nema bendova sa strane.
Medjutim, ova svirka je ugovorena prije par dana i sasvim slucajno, tako da mozda nije ni bilo vremena da se zovne neko i da mu se bilo sta garantuje (nisam je ja dogovarao al mislim da je bilo tako).
Druga stvar, nije u redu zvati bendove kada ih se ne moze isplatit, jer od ove svirke niko nece zaraditi. Sto govori i simbolicna cijena ulaznice sama po sebi.
Zato nemojte pisat ovdje svakakve gluposti i prepirat se ko djeca. Vi mladji iz TZ - poslusajte starije kolege iz Sarajeva, jer oni su dosta pomogli TZ bendove a mozda i vama pomognu ako prestanete srat.
Ja obecavam SA bendovima i svima ostalim iz BiH da ce svirati u TZ i to veoma uskoro. Samo vjezbajte, svirajte i nemojte samo pricat: "mi sviramo Metal, mi smo jebeni metalci, mi smo ovo mi ono,... etc" a vamo se izofirate na mrtvo ime... Nije u kvaliteti sve, al se neki standardi moraju zadovoljiti... Niko nije budala, cijenite svoju publiku i njihovo misljenje...

I naravno, dodjite na svirku da se ubijemo :-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 12. 2005. 04:35 

joj sto bezveze serete... :?

ja bi volila doci na to :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 12. 2005. 10:54 

Ja cu doc, stojat po strani, slusat dobru svirku i otic kuci

Vi ste ludi

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 50 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next