Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 29. 06. 2025. 00:13

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21. 12. 2005. 18:10 

Normalno da šam u pravu. :wink:

Kak šmo današ švi politicki korektni :twisted:

P.Š. Meni rade šva šljova al ovak bolje izgleda :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 12. 2005. 19:00 

Uriel wrote:
No ja shvatam i Dadu i Emira..nemoze samo EBM odmah uci, mora se to malo upakirati sa ostalim secernim vunama i zekama kako bi lakse proslo. Mucodin zakon, ali opet ima sirupa i osim njega, kontas.

mislio sam referatom odgovorit Libiji al se sve svede na ovu gore recenicu. nemam ja nista protiv tebe covjece, nego sam mamuran i umoran nervozno odgovorio, al sto jest jest...nikome u ovakvoj situaciji na sceni (ili "sceni") ne treba sranje po svemu i svacemu a svaki, bilo ciji, komentar na forumima utice na mase, nemas pojma koliko. zasto da curice budu uskracene za Sentenced ako ce pola sata poslije cuti i neki ebm/industrial ? mislim da nema razloga da se odvoje te dvije stvari kad je svima bilo lijepo i svi su uzivali... zar ne? mislim da je ta koncepcija goth rock/metal + industrial/ebm super kombinacija za jedno fino vece u klubu. i ne... nece se pretvorit u HIM party nit 69Gays tribute, barem dok sam ja ziv...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 12. 2005. 19:27 

Al su šrednjoškoljke navalile na ovaj topic. Valjda se ošjecaju prozvano ahahhahahah :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 12. 2005. 22:15 

fascinantno je sto se na ove teme niko nije javljao prije, ni zbog cega drugog (osim par izuzetaka, svaka cast), al kad se malo "zakuhalo" svi su tu da iznose svoje "savjete" i "stavove", jedva docekali... :D
svejedno...u Fis ce doc kome se dolazi, kome se ne dolazi nek mu bude bolje kuci, u Aqui, ili pred Akademijom...svako sebi zna najbolje ;)
zivili

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 12. 2005. 22:34 

BlackOne wrote:
fascinantno je sto se na ove teme niko nije javljao prije, ni zbog cega drugog (osim par izuzetaka, svaka cast), al kad se malo "zakuhalo" svi su tu da iznose svoje "savjete" i "stavove", jedva docekali... :D

To i ja htjedoh napisati. Našli se odjednom javljati neki koji nisu ni bili na partijima (nit imaju veze s tim) da kažu kako su pobogu razočarani, mislim pa VI svakako i niste TU da to doživite :roll:
A šta sve napisaste, ajme majko kako neki mogu..ma da ne psujem :lol: :lol: :lol: :lol:
Onda onaj Koldov višak slobodnog vremena pretočen u tako lijep referat samo da bi rekao ono što svi već znaju ( :shock: )

Eh da još jedna stvar, reče Kold da je onaj prvi komentar bio upućen meni pa idem sad za zadaću probat skontat kako se to NJEGOVO mišljenje moglo odnositi na mene...ono, da se zainteresujem kao...

Hahahahahahaha, na čemu tema završi, što možete pametovat u prazno vala... :shock: In the end:
Jedva čekam idući party u januaru pa puštala se 'popgoth sranja' ili ebm/industrial ili bilo šta drugo. Ja sam makar tu da podržim ono što mi se sviđa a ne serem kako bi trebalo biti a nisam ni došla. Valjda ljudi znaju šta rade :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 12. 2005. 01:55 

Aaa dajte nema potrebe za tim Tajana. Nisam nikog imenovala, samo iznosim činjenicu:) a znam da bi ti prva bila tamo i to podržala :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 12. 2005. 02:38 

Dok se rašpravlja o glazbi onda niko ništ, a dok se pocne ko je troo a ko nije, eto vec 4 štranice :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 12. 2005. 05:47 

ma bice to sve OK...svima mora biti jasno da se masa ljudi ne moze bombardovati muzikom, koju nisu nikada imali priliku da cuju, 20 minuta u kompletu a kamo li i sat vremena jer ili ce izaci ili u nekoj programskoj shemi nece ni dolaziti kada se to pusta. uglavno, lagano samo uz mijesanje svega sto se iole moze svrstati u isti kosh.
nadam se da ste shvatili...a mi cemo se truditi da zaista bude dobro svima koji budu posjecivali nashe patry-e.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 12. 2005. 11:45 

Spawn wrote:
ma bice to sve OK...svima mora biti jasno da se masa ljudi ne moze bombardovati muzikom, koju nisu nikada imali priliku da cuju, 20 minuta u kompletu a kamo li i sat vremena jer ili ce izaci ili u nekoj programskoj shemi nece ni dolaziti kada se to pusta. uglavno, lagano samo uz mijesanje svega sto se iole moze svrstati u isti kosh.
nadam se da ste shvatili...a mi cemo se truditi da zaista bude dobro svima koji budu posjecivali nashe patry-e.

fino receno. samo push forward!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]