Pitanje: "Kada bi mogla da živiÅ¡ veÄno, da li bi i zaÅ¡to to želela?"
Odgovor: "Ne bih želela da živim veÄno, jer ne možemo da živimo veÄno, jer ako pretpostavimo da živimo veÄno, onda bismo živeli veÄno, ali mi ne možemo da živimo veÄno i zato ja ne bih volela da živim veÄno."
Miss Alabama na takmiÄenju za USA mis,1994. - Svaka joj Äast!
``````````````````````````````````
"Svaki put kada gledam TV i vidim svu onu siromaÅ¡nu izgladnelu decu Å¡irom sveta, ja ne mogu da pomognem i plaÄem. Mislim, ja bih volela da budem tako mrÅ¡ava, ali ne uz sve te muve i smrt i tako."
Maraja Keri
````````````
Da li ste znali?:
"Pušenje ubija. Ako ste ubijeni, propuštate veoma važne delove svog života."
Bruk Šilds, tokom intervjua povodom izbora za promotera nacionalne kampanje protiv pušenja
`````````````````````````````````````````````````
"Nikada nisam imao veće hirurške zahvate na bilo kom delu mog tela." Vinston Benet, University of Kentucky basketball forward.
````````````````````````````
"Pola ove igre je 90% mentalna"
Philadelphia Phillies manager, Danny Ozark `````````````````````````````````````````````
"Ako izuzmemo ubistva, Vašington je jedan od gradova sa najmanjom stopom kriminala u državi."
Mayor Marion Barry, Washington, DC.
`````````````````````````````
PredsedniÄki:
"Neću da dozvolim da nam novinari kopaju po papirima. Mi smo predsednik."
Hilari Klinton komentarišući neka sudska dokumenta
====================================
"Ako ne uspemo, izlažemo se riziku od poraza."
Bil Klinton
```````````````````````````````````````````````````` ÄŒvrsta ruka:
"Cela istina je da nitkovi zaslužuju da budu pretuÄeni do smrti, kao magarci i ja sam jedan od onih koji će to da urade."
Kandidat za kongres iz Teksasa
``````````````````````````````````
"Nije zagaÄ‘enje kada se oÅ¡tećuje okruženje. To su neÄistoće u naÅ¡em vazduhu i vodi i to se tako radi."
"Mi smo spremni za nepredviđene situacije koje mogu ili ne mogu da se dese."
Al Gore, potpredsednik
```````````````````
"Ja volim Kaliforniju. Ja sam praktiÄno odrastao u Feniksu."
--Dan Quayle
`````````` "Mi treba da zastanemo i da se zapitamo: Koliko Äist vazduh nama treba?"
--Lee Iacocca
``````````` Ko je genije:
"ReÄ "genije" nije primenljiva na fudbal. Genije je momak poput Normana AjnÅ¡tajna."
Joe Theisman, NFL football quarterback & sports analyst.
```````````````````````````````````````````` Tolerancija:
"Mi ne moramo obavezno da diskriminiÅ¡emo. Samo treba da jednostavno iskljuÄimo odreÄ‘ene vrste ljudi."
Gerald Wellman, ROTC Instrutor.
`````````````````````````````````
Marketing:
"Ako neko ima slabo srce, može ovo da ukljuÄi preko noći kada krene u krevet i pratiće se rad srca preko noći. I sledećeg jutra kada se probudi mrtav, sve će biti zabeleženo."
--Mark S. Fowler, FCC Chairman
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
VEĆ SE OSEĆATE PAMETNIJE?
|