Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 21. 07. 2025. 09:13

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 178 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 29. 12. 2005. 18:13 

KoldVoid wrote:
Ajdin KISS wrote:
... svako, kako kazu ima pravo na svoju vjeru i da vjeruje u sta hoce. Ja nikad nisam ni pomislio ni nikad necu promijeniti vjeru. Jednostavno taj satanizam ne mogu ni zamisliti, koliko to meni ide na zivce!
Najgore mi je kad vidim lijepe cure nasminkane sve u crno i bijelo i kako hodaju sve u crnom. OK. Ako hoce ta osoba da vjeruje i da cijeni satanizam nek samo izvoli al za sebe. Ne mora se pokazivat. Izvinjenje za sve ako ih ima takvih, ja se nikom ne rugam. I ja sam heavy metalac i rocker.

Jedno vrijeme se za KISS mumljalo da imaju veze sa satanizmom. Najvise su posumljali u Gene Simmonsa (Chaim Witza, Eugene Kleina, kako hocete) ili The Demona. Sva sreca pa su u jednom intervjuu Gene i Paul izjavili da nemaju nikakve veze sa satanizmom.

slijedeci si na redu za nas omiljeni reality show, RP MORONI

O cemu ti... ne kontam nista.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 12. 2005. 18:29 
Administrator

Smile, you're on candid camera!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 12. 2005. 19:00 

dr.0lya wrote:
Ajdin KISS wrote:
Najgore mi je kad vidim lijepe cure nasminkane sve u crno i bijelo i kako hodaju sve u crnom. OK. Ako hoce ta osoba da vjeruje i da cijeni satanizam nek samo izvoli al za sebe. Ne mora se pokazivat.

a kad še muško šminka crno bjelo nešmeta hahah gej haha gej
jor gej nja njaaanjaanjanjanja ;P

Image

Gdje ti nadje sliku sa CNN-a?????
Nista ja nisam lose rekao za to sminkanje! A za KISS-ovo sminkanje to je ustvari Make-up. Normalno sminkanje. Gene nije ni gej niti je bilo sta drugo.
Dobro je pa nije dr.olya, cije ime lici na drolja. Sta je i tebi smeta sto je KISS najbolja grupa na svijetu? Nisi ih ni cuo nikad ni osjetio njihovu muziku. Rugaj se sad govno neotesano!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 12. 2005. 19:13 

dr.0lya wrote:
Ajdin KISS wrote:
Gdje ti nadje sliku sa CNN-a?????

škeniro TV :wink:

[img]http://http://www.cnn.com/SHOWBIZ/Movies/9908/ ... immons.jpg[/img][/quote]
A ovo majstore? Mislim da si naucio lekciju ne ismijavat se nicemu losem a pogotovo jednom od boga rocka.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 12. 2005. 21:07 
Pizdurina sam bio i sluso sam rock
i pio sam bijelo vino,kiselu i stoooooock!!! hahahaha :D

Post subject:
PostPosted: 30. 12. 2005. 01:54 

Ajdin KISS wrote:
Dobro je pa nije dr.olya, cije ime lici na drolja. Sta je i tebi smeta sto je KISS najbolja grupa na svijetu? Nisi ih ni cuo nikad ni osjetio njihovu muziku. Rugaj se sad govno neotesano!!!!

Otkad je Kiss najbolja grupa na svijetu? I ne diraj dr.Olyu! :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 12. 2005. 12:32 

KoldVoid wrote:
Ajdin KISS wrote:
... svako, kako kazu ima pravo na svoju vjeru i da vjeruje u sta hoce. Ja nikad nisam ni pomislio ni nikad necu promijeniti vjeru. Jednostavno taj satanizam ne mogu ni zamisliti, koliko to meni ide na zivce!
Najgore mi je kad vidim lijepe cure nasminkane sve u crno i bijelo i kako hodaju sve u crnom. OK. Ako hoce ta osoba da vjeruje i da cijeni satanizam nek samo izvoli al za sebe. Ne mora se pokazivat. Izvinjenje za sve ako ih ima takvih, ja se nikom ne rugam. I ja sam heavy metalac i rocker.

Jedno vrijeme se za KISS mumljalo da imaju veze sa satanizmom. Najvise su posumljali u Gene Simmonsa (Chaim Witza, Eugene Kleina, kako hocete) ili The Demona. Sva sreca pa su u jednom intervjuu Gene i Paul izjavili da nemaju nikakve veze sa satanizmom.

slijedeci si na redu za nas omiljeni reality show, RP MORONI

hocul ja ili ti otovriti temu?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 12. 2005. 13:52 

mores i ti hahaha

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 12. 2005. 14:30 

Leechmaster wrote:
Ajdin KISS wrote:

Otkad je Kiss najbolja grupa na svijetu? I ne diraj dr.Olyu! :evil:

Oduvijek! Ljudi koji su svake godine izdavali novi album, i svaki je imao po platinasti i zlatni tiraz. Idi na kissdominion.com pa vidi 10 razloga da je KISS najbolja grupa. To je da ti ja ne bi pisao po dana. A tebi sto KISS nista ne predstavlja srami se!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 12. 2005. 14:37 

Mozes ti o rocku pricat sta hoces, kad je on od metala puno puta bolji.
De mi samo reci, jesil ikad cuo da je Judas Priest, Iron Maiden, AC/DC, Alice Cooper i mnogi bili sa KISS-om na nastupima kao podgrupe????
Hej ba? KISS se bio pokazao kao najbolji. Ne misli da je izmisljotinja jer sam nasao na intenetu, pa onda cuo da to Gene i Paul govore intervjuu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 12. 2005. 14:40 

Hellscream wrote:
Pizdurina sam bio i sluso sam rock
i pio sam bijelo vino,kiselu i stoooooock!!! hahahaha :D

Pizdurina si i sad jer ne slusas rock. Muzika od koje je nastajao metal!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 12. 2005. 14:43 

Tako je. Srami se.
Ljudi se jos hvale da time da im KISS nista ne predstavlja. Kuda ide ovaj svijet?

Ko god ne razumuje ili se ne slaze sa 10 navedenih razloga zbog kojih je KISS najbolja grupa nek bar to javno ne iznosi jer ce mu se poznavaoci rock muzika grohotom smijati.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 12. 2005. 14:56 

Ajdin KISS wrote:

Oduvijek! Ljudi koji su svake godine izdavali novi album, i svaki je imao po platinasti i zlatni tiraz. Idi na kissdominion.com pa vidi 10 razloga da je KISS najbolja grupa. To je da ti ja ne bi pisao po dana. A tebi sto KISS nista ne predstavlja srami se!

Ako neko ima veliki tiraz, to ne znaci da su dobri - vec da imaju komercijalni zvuk koji odgovara masama u tom trenutku.
Ako neko izdaje svake godine album to ne znaci da su dobri, moze jednostavno da budu natjerani od izdavacke kuce da konstantnim snimanjem i izdavanjem privuku sto vece prodaje/zarade. To se vecinom radilo prije.

Trenutno je recimo Britney najprodavanija pjevacica. Jel' dobro pjeva? Ne. Jel' joj je muzika dobra? Ne. Jednostavno generacija mladih koja kupuju njene albume su sinovi i kcerke onih koji su kupovali albume Kiss u njihovo pre adolescentne doba.
Trendovi donose lovu. Sta je u trendu, u vecini slucajeva nije dobro niti zasluzuje vecu paznju - ali muha kad upadne u paukovu mrezu, tesko ce izaci...

P.S. Ako neko ne voli tebi omiljenu grupu, to ih nebi tebi trebalo ciniti manje vrijednim, zato se opusti i navikni na kritiku - pogotovo ako nije na tvoj trud i rad.

P.S.2 - Ne slusam Kiss, niti volim bilo kakvu sminku na bini, ali to nije glavni razlog zasto ih ne podnosim. Gene Simmons i njegovi desnjacki i pro-Bush stavovi su dovoljan razlog da ih zaobidjem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 12. 2005. 17:03 
Ajdin KISS wrote:
De mi samo reci, jesil ikad cuo da je Judas Priest, Iron Maiden, AC/DC, Alice Cooper i mnogi bili sa KISS-om na nastupima kao podgrupe????
Hej ba? KISS se bio pokazao kao najbolji. Ne misli da je izmisljotinja jer sam nasao na intenetu, pa onda cuo da to Gene i Paul govore intervjuu.

Koja budalastina...i ti si buraz rano obolio...

Post subject:
PostPosted: 30. 12. 2005. 17:11 

ignite wrote:
Ajdin KISS wrote:

Ako neko ima veliki tiraz, to ne znaci da su dobri - vec da imaju komercijalni zvuk koji odgovara masama u tom trenutku.
Ako neko izdaje svake godine album to ne znaci da su dobri, moze jednostavno da budu natjerani od izdavacke kuce da konstantnim snimanjem i izdavanjem privuku sto vece prodaje/zarade. To se vecinom radilo prije.

Trenutno je recimo Britney najprodavanija pjevacica. Jel' dobro pjeva? Ne. Jel' joj je muzika dobra? Ne. Jednostavno generacija mladih koja kupuju njene albume su sinovi i kcerke onih koji su kupovali albume Kiss u njihovo pre adolescentne doba.
Trendovi donose lovu. Sta je u trendu, u vecini slucajeva nije dobro niti zasluzuje vecu paznju - ali muha kad upadne u paukovu mrezu, tesko ce izaci...

P.S. Ako neko ne voli tebi omiljenu grupu, to ih nebi tebi trebalo ciniti manje vrijednim, zato se opusti i navikni na kritiku - pogotovo ako nije na tvoj trud i rad.

P.S.2 - Ne slusam Kiss, niti volim bilo kakvu sminku na bini, ali to nije glavni razlog zasto ih ne podnosim. Gene Simmons i njegovi desnjacki i pro-Bush stavovi su dovoljan razlog da ih zaobidjem.

Jarane moj. Ja da tebi ne bi piso cijeli dan o KISS-u i najboljem bendu, kazem ti jos jednom. Najbolji su. Ne samo meni. Nego vecini ljudi.
Ako si ikada preslusao njihov Black Diamond, svhatit ces da je veoma malo bendova koji su to mogli uraditi. I ako neko ne voli KISS, ne mora toliko pricat lose stvari o njima.
Mnogi govore da su najbolji bili najvise pomocu sminke. Sminka ih jest spasila na pocetku. Lick It Up je izdat 1983. godine i dotigao je 3x platinasu nagradu. To je kada su oni prvi put skinuli make-up.
To je grupa koja je nepestalno radila cijelo vrijeme. Imaju veliki, veliki broj hitova. I drago mi je sto vecina ljudi govori istinu: da je KISS najbolji bend svih vremena. Kontas, vecina ljudi. Check this: http://www.kissonline.com,
ili http://www.kissfreaks.com. Vidices sta ljudi govore.
Ti nemas pojma ama bas nista. Ljudi svih izrasta su kupovali KISS-ove albume. Ako ti nije dovoljno pregledaj koji koncert!

Last edited by Ajdin KISS on 30. 12. 2005. 17:30, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 12. 2005. 17:17 

Hellscream wrote:
Ajdin KISS wrote:

Koja budalastina...i ti si buraz rano obolio...

Ej?! Jesam li stvarno?! Kupi u svojoj Tuzli Konfidential & Extreme Close-Up od KISS-a. Pa sjedi lijepo i izgledaj sve!
Ako se tebi ne svidja KISS ne gnjavi me vise sa svojim dosadnim misljenjima i ostalim!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 12. 2005. 17:20 

Hajde da zavrsimo ovo svadju! Trebate skontati da KISS nije losa grupa, nego je dobra. Vecini najbolja!!! Ako imate jos sta reci hajte onda na temu Hard Rock pa na KISS pa onda se idalje provaljujte ako hocete!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 12. 2005. 17:28 

Stargazer wrote:
Tako je. Srami se.
Ljudi se jos hvale da time da im KISS nista ne predstavlja. Kuda ide ovaj svijet?

Ko god ne razumuje ili se ne slaze sa 10 navedenih razloga zbog kojih je KISS najbolja grupa nek bar to javno ne iznosi jer ce mu se poznavaoci rock muzika grohotom smijati.

Upravu si!!! Sigurno si jedan koji je preslusao vecinu KISS-ovih pjesama i hitova pa razumio sve.
Ja ne znam sta drugi imaju protiv I Was Made For Lovin' You.
Bio je ogroman hit i i sad je nesto. Sta mene briga jel to disco zvuk pjesme, i jel se ona pustala u disku. Pa sta je? Led Zepellin-ov Whole Lotta Love je medju glavnim bio u disku.
I Was Made For Lovin' You mi je i sada medju najboljim pjesmama i KISS-a i svih ostalih.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 12. 2005. 17:28 
Ajdin KISS wrote:
Hajde da zavrsimo ovo svadju! Trebate skontati da KISS nije losa grupa, nego je dobra. Vecini najbolja!!! Ako imate jos sta reci hajte onda na temu Hard Rock pa na KISS pa onda se idalje provaljujte ako hocete!

Zavrsit cemo s jednom konstatacijom: fakat si retardiran!!!

Post subject:
PostPosted: 30. 12. 2005. 17:34 

Hellscream wrote:
Ajdin KISS wrote:

Zavrsit cemo s jednom konstatacijom: fakat si retardiran!!!

Ne svidja mi se taj kraj. Skroz si ti retardiran i nenormalan jer govoris da KISS nevalja! Ovaj kraj bas odgovara.
Ja nisam zapoceo svadju nego sam samo rekao misljenje o satanizmu i ostalim sr@njima u metal muzici.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 178 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]