Ajdin KISS wrote:
Ja da tebi ne bi piso cijeli dan o KISS-u i najboljem bendu, kazem ti jos jednom.
Sta mi kazes jos jednom? Procitaj tu recenicu pa vidi jel' i sam kontas sta si napisao. Vise nije bitno jel' te ko drugi konta, vec vjerujem da si poceo da zbunjujes i samog sebe.
Ajdin KISS wrote:
Najbolji su. Ne samo meni. Nego vecini ljudi.
Jesi to radio globalnu anketu o njima pa imas informacije popracene pouzdanim izvorima?
Ako su tebi najbolji - super, uzivaj u njima; gledaj u Genov jezik ili u dlakava prsa pjevaca.
Ajdin KISS wrote:
Ako si ikada preslusao njihov Black Diamond, svhatit ces da je veoma malo bendova koji su to mogli uraditi. I ako neko ne voli KISS, ne mora toliko pricat lose stvari o njima.
Veoma malo bendova moze uraditi nesto sto moze bilo koji drugi. Uopste nisam pricao lose o njima, rekao sam ti zasto ih ne slusam.
A ako mi se nesto ne svidja, recu. Problem je ipak u tebi, jer se osjecas kao njihov sveti vojnik koji mora da ih brani na forumu od ljudi koji ne djele tvoje misljenja i ukuse. O ukusima se nikad ne raspravlja.
Ajdin KISS wrote:
Imaju veliki, veliki broj hitova.
Ima i Mariah Carey veliki, veliki broj hitova. I Eminem.
Ajdin KISS wrote:
Cudo, na njihovim stranicama ih hvale! Iznenadio sam se i otvorio si mi oci (Navescu da je to bio sarkazam, jer ne vjerujem da bi sam mogao to skuziti).
Ajdin KISS wrote:
Ako ti nije dovoljno pregledaj koji koncert!
Ako vec zelim da gledam isplazene jezike, dlakava prsa, bubnjara koji bi hjteo da je macka ili utegnute koznjake; otisao bi u gay bar.