Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 10:51

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 766 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 39  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19. 07. 2005. 10:38 

citam ovaj post iznad i ne slazem se vec of prvog slova, al, ono hajd, jebat ga, pisu ljudi svasta pa nek se i jeretik malo ispuca... al ovo je fakat quote of the week:
"Lombardo je bio softening faktor"

HA HA FUCKING HA !!

odma iza nje, "Postmortem je dosta spora pjesma i meni dosadna (izuzetak naravno kraj)"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 07. 2005. 12:55 

khasma wrote:
c
"Lombardo je bio softening faktor"

HA HA FUCKING HA !!

Raspitaj se ti malo... Lombardo je otiso zbog neslaganja oko muzike, htio je eksperimentisat i isli su mu na zivce tekstovi o satanizmu i komadanju, sto je i sam u jednom intervjuu reko. Reko je da zeli istraziti ozbiljnije teme - psihologija i slicna sranja.

I kad sam reko "softening" faktor, mislio sam na njegovo neodobravanje pjesama kao sto je Necrophobic i sl. Nisam mislio na to da je namjeravo Slayer pretvorit u Megadeth.

Uostalom, mrš.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 07. 2005. 12:59 

hahah... malo se interneta dokopalo pa se pobrala instant metal pamet, neka, way to go...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 07. 2005. 13:01 

Whatever...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 07. 2005. 15:56 

:D
O covjece.. jednog dana kad ti malo to bolje preslusas skontat ces kakve si nebuloze tu upravo napisao.. :) ako je tebi GHUA Slayer na razini ranijih albuma nemam ja sta s tobom pricati tu.. Svi albumi Slayera stilski drugaciji..? normalno kad su prva cetiri kvltni thrash a zadnji jebeni mallcore tribute i ja bi ga kao takvog trebao postovati..? koliki god fan bio, nema teorije..
To drugo za South Of Heaven ti stoji da ce za nekoliko godina GHUA biti priznati kult kao i Reign primjerice..? ahahaha..
Na Exile nemam sta stiskati.. kao sto rekoh pjesma je pjevljiva, al je reciklaza cista s prijasnjih albuma, a manje vise isti taj riff se provlaci kroz cijeli album a to za nekoga King/Hanneman konstitucije nije nimalo pohvalno..
Here Comes The Pain razara..? Payback takodjer..? svaki thrasher ce mi reci isto..? to nije ni thrash covjece..
5. Nemoj me nasmijavati..
6. Nema se sta uzivati tu.. od produkcije do citavog koncepta albuma sve je zajebano.. sta to imam uzivati..? uzet cu Slipknot da mi se slusaju simplisticki 'kristalno' jasni c tuned riffovi.. od Slayera mi se niposto ne slusaju.. da uzivaj.. heh..
7. .. :? Jest, i sta sad s tim..
8. E pa ako zna sta je dobro za njega izgubit ce tu slipknot fixaciju u doglednoj buducnosti inace nece na dobro zavrsiti svaki novi njihov pokusaj.. a Durst veze nema sa njim nit vidim poantu te analogije.. textualno niposto pogotovo..
9. E ovo me je nasmijalo kao nikad.. :lol: Lombardo softening factor..? :lol: njegova neodobravanja pjesama..? halo e.. covjek je zasluzan za ukomponiranje nekih od najboljih slayerovih pjesama
i vise nego indirektno.. to o njegovom odobravanju i neodobravanju kao i razlogu zasto ode nije ni toliko sluzbeno receno nikada.. znaci otisao se baviti fil. i ozbiljnim temama i svirao izmedju ostalog s Fantomasom primjerice (genijalnost btw.)..? aha, svakako, to ima savrsenog smisla.. :)
Spill The Blood i Dead Skin Mask pretece Deviance-a i kompanije..? Jao covjece.. pod broj jedan usporedjujes teski sund sa Slayer klasikama.. a pod broj dva sta to ja govorim vec drugi post o reciklazi..? kao da nije vec vidjen taj stil samo upropasten ocajnim winey textovima, mallcore zvukom, losom produkcijom i Arrayom bacenim u prvi plan..? eh.. covjece..
10. Na Seasons najgore zvucao..? nidje veze.. opet ti fulas poantu.. uzmi malo pa poslusaj produkciju na Slayerovim ranijim albumima i u kakvom je polozaju Arrayin vokal, podredjen il nadredjen zvuku.. ovdje je totalno ubacen u prvi plan sto je za jedan thrash 'a la' slayer totalni promasaj s obzirom na pregolemu patetiku textova i nacin na koji je on ovo vokalno odradio.. a ima i mjesta gdje mu je malo i isproduciran glas zesce da zvuci kao da nije izgubio scream koji je imao..

Zakljucak ti ne moze vise anti-Slayerovski biti sve da hoces.. heh.. ako je tebi ovo Slayer nakon preslusanih svih albuma i ako po tebi treba nastaviti u ovom pravcu onda ti sretno u tim vodama.. okidaj i na Slipknot, ovo je njihov stil.. doduse pitam se sada uopce sta se tebi svidja od muzike opcenito i sta za tebe predstavlja ovaj album.. jer se nemoj zavaravati da je to neki thrash metal svega ti.. nit ako je na momente brz da je samo zato dobar.. jer nije.. Zanimljiv i mastovit NIPOSTO nije, nit moze biti ako si ikada u zivotu cuo neki Slayerov riff koji je na GHUA silovan over and over again te upakiran u ovu mallcore katastrofu.. i to cu ja kao good OLD Slayer fan tvrditi dok sam ja ziv.. Al eto.. samo ti..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 07. 2005. 18:32 

Quote:
7. Megadeth - The System Has Failed je sranje.

Jeste debilu poput tebe koji može da svari samo Arayino dernjanje o satani i Kingove isfalširane solaže. Idi urezuj sebi Slayer na leđima.

[/quote]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 07. 2005. 19:24 

Za ovu dvojicu iznad koji se pitaju sta se to meni svidja - pogledajte kojih su mi 20-ak omiljenih albuma na "metal" podforumu, na temi "20-ak najdrazih albuma" :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 07. 2005. 13:40 

ja sam skonto da slayer sve vise pocinje da ide na komercijalu tj. da sve vise malde raje privuku da ih slusaju... sluso sam sta su zadnjih godina izdali i svaki put izdaju mjesavinu izmedju thrasha i neceg sto je u tom periodu "popularno"...
fakat,al fakat fakat... GHUA je bezveze

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 08. 2005. 00:12 

jeretik, ti si neki provokator? :) :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 08. 2005. 00:21 

ShadowLord wrote:
jeretik, ti si neki provokator? :) :P

Nope

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 08. 2005. 18:42 

jeretik wrote:
Za ovu dvojicu iznad koji se pitaju sta se to meni svidja - pogledajte kojih su mi 20-ak omiljenih albuma na "metal" podforumu, na temi "20-ak najdrazih albuma" :P

Da, velikimk žutim slovima, ako se ne varam... primjetih i St. Sranje među najdražim albumima, a i Kill 'Em All... Da nisi i ti popušio priču kako se Metallica vratila korjenima? :D

Sorry for offtopic, morao sam malo, jeb ga.

Ontopic: Agree with Arch...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 08. 2005. 20:55 

RATAMAHATTA wrote:
jeretik wrote:

Da nisi i ti popušio priču kako se Metallica vratila korjenima? :D

Ma nijesam, kakvi, odgovorio sam ti na temi St. Anger mescini :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 08. 2005. 19:16 

God Hates Us All nije uopšte loš album, ali može to Slayer mnogo bolje. Pa nije sve u žestini i agresiji, jebem mu!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 08. 2005. 19:31 

joj, odakle vi svi mudraci iskocite????
normalno da nije sve u zestini, zato postoje drugi bendovi SLAYER = AGGRESSIVE

hehe, sjetim se kad su nekog iz benda pitali da urade unplugged album po uzoru na mtv seriju takvih koncerata... i oni odgovaraju nesto u fazonnu "when we're unplugged it means that we're off the stage"

that's SLAYER

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 08. 2005. 02:10 

Rattlehead wrote:
Pa nije sve u žestini i agresiji, jebem mu!

Pa naravno, ne slazem se u potpunosti...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 09. 2005. 21:13 
Prejak bend,nemam sta vise reci

Post subject:
PostPosted: 07. 10. 2005. 14:27 

najbolji Reign in blood, najgobri, divine intervention

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 01. 2006. 21:39 

najbolji seasons in the abyss

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 02. 2006. 20:13 

mirise na dobro,
odem na slayer.net kad tamo stari logo i u pozadini fuckin necrophobic u kompletu pici...
mirise na dobro... nek je samo i komercijalni potez, bolja slayer reciklaza nego svacija originalnost... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 02. 2006. 02:11 

a sta je s tim novim albumom? ja skontala da to treba ubrzo izaci
i nesto sam cula kao imaju neku novu pjesmu o jedanaestom septembru ali fazon je da je predstavljena iz ugla terorista, hmm...kad li ce to izaci :|

aa u metal hammeru sam vidjela da nesh pise kako slayer uvodi klavijature??!! :shock: tell mi it's not true!! :shock:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 766 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 39  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]