Whiteforest wrote:
hmm..
zonin "paprikasa" je po meni bio solidan ali ipak mozda sam trebala poslati osobni spisak pjesama koje zelim da cujemo kad vec placam cijelih pet maraka?????

Ovo je bilo MOJE vidjenje koncerta, i zaboli me ako se nekom ne svidja. Objasnio sam i zasto, i nema razloga za ovakve komentare.
Druga stvar je sto sam ja od Zona ocekivao nesto drugo (koliko toliko u njihovom fazonu), a ne Jinx-e ili EKV.
Svaka njima cast, ali oni rekose SOLISTICKI koncert, a takvo nesto se ne pravi sa svojih 6-7 pjesama i duplo vise obrada, i to obrada koje i jesu paprikas. Mijesati SOAD i Jinx, pa Rammstein i EKV je po meni suludo.
Jer takve stvari rade tezgaroski bendovi da privuku sto vise razlicite publike, da gazdi obezbijede posjetu i sebi honorar, pa sviraju od najcrnjeg narodnjaka, pa do Divljih Jagoda recimo.
Zamisli da izadje Agonize i svira Galebove od Bolera, ili Toxicdeath svira Jedina moja od Jagoda, a ne sviraju sve svoje pjesme. Nije poenta u tih 5KM, nego o reputaciji benda i onog sto od njih ocekujes.