Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 07. 2025. 07:34

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 25. 01. 2006. 22:13 

iskreno nije mi se dalo čitati te sve duuuuuge postove....
ja nikad ne ismijavam nikog, pogotovo ne takve povučenije osobe i iskreno se trudim da ih ni drugi oko mene ne ismijavaju....fakat mi ih je žao što nisu dovoljno jaki da se opuste, a i zasigurno se i iza njih kriju ok osobe...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 01. 2006. 23:35 

...aMiTa... wrote:
Quote:
Ti si se tu izgleda malo zajebala...
Patetikos (nije)= glup & dosadan
Patetikos = neprilagoðen,povuèen,jadan
Patetikos nejma veze sa fizièkim izgledom
veæ sa sposobnošæu socijalizacije,što je
naša Ofca veæ objasnila u km-postu...

a sto mislis zasto je nepriladodjen, povucen, jadan? Zasto ga drugi izbjegavaju?

ako ti izbjegavas ruzne ljude, mozda je to zapravo tvoj problem jer se bojis da te ne vide s ruznim ljudima, ali to ne znaci da je ruzan=jadan. ima ljudi kojima fizicki izgled nije bitan kad biraju prijatelje. ti ocito nisi medju njima a i cini mi se da tvoji kriteriji za biranje prijatelja nisu visoki (ruzan/lijep, bogat/siromasan ne bi trebale biti ljuske vrline koje te privuku...)

patetikosi mogu biti zanimljivi i cak i ako nisu sposobni za socijalizaciju ne znaci da su glupi nego da im verbalna komunikacija jednostavno ne ide

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 01. 2006. 03:11 

hell-o san, aj em Vlad, najs tu meat ju, hev vid? hev buz? jea vi'l heng aut san....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 01. 2006. 04:07 

KoldVoid wrote:
hell-o san, aj em Vlad, najs tu meat ju, hev vid? hev buz? jea vi'l heng aut san....

Mission completed!
Flawless victory!
:lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 01. 2006. 05:24 

izgleda da ove moje postove o patetikosima niko nije skontao 8) ...niste skontali sta je pisac htio da kaze :roll: a ja zaista nemam volje da se dalje objasnjavam, a nije ni bitno. Ono sto je meni bitno kad biram prijatelje je da nisu pegle, pesimisticni, da me ne tuse pricama kako njihov zivot sucks i price tog tipa....apsolutno mi je nevazno koliko love imaju i da li su lijepi ili ne...prijatelje koji su nagodni da se napiju, da se napuse (da se pojebu :lol: ), da se provode i da se smiju....Do sada sam stekla zaista prijatelje za citav zivot, tu sam za njih, tu su oni za mene, svi ostali su samo prolaznici i dobri poznanici u mom zivotu. Zaista nemam vremena, ni zivaca, da socijalizujem ljude oko sebe, ako vec nisu u stanju da to sami urade.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 01. 2006. 06:10 

Okrutna je zivotna cinjenica da ako si uvijek sam, tih, pognute glave i sam se na neki nacin ne nametnes ljudima onda te svi ignoriraju. Ne vjerujem da to ljudi rade namjerno, jednostavno takve ljude ne primjecuju i nikad ne razmisljaju o njima, nevidljivi su im. Nikad te ne zovu nikud, ne pocinju razgovor, niko te ne pita za probleme, nist. I to je sasvim normalno. Svako ima svoj krug prijatelja i ne razmislja o ljudima s kojima nikad nije progovorio ni rijec. Dok se vani zabavljam nikad se ne sjetim cure iz moje srednje koja je samo jednom u zivotu bila na izlasku, nema prijatelja i upravo sedi doma sama

Zato postoji socijalizacija. Moram priznati da nisam primjetila da bolje socijalizirani ljudi pomazu onima manje socijaliziranima. To je 'do or die' situacija. Ili se sam naucis, prisilis i izboris za svoj polozaj ili ostanes potpuno sam. I nikoga nije briga kakve imas probleme u vezi toga. To je cinjenica, svidjalo se to nama ili ne. Svi to prodjemo, neki vise neki manje uspjesno.

Ponekad se to cini odvratno tesko, ali da nemamo probleme u zivotu onda bi jos uvijek visili za rep na nekom drvetu u Africi. :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 01. 2006. 22:02 

...aMiTa... wrote:
Ono sto je meni bitno kad biram prijatelje je da nisu pegle, pesimisticni, da me ne tuse pricama kako njihov zivot sucks i price tog tipa....apsolutno mi je nevazno koliko love imaju i da li su lijepi ili ne...prijatelje koji su nagodni da se napiju, da se napuse (da se pojebu :lol: ), da se provode i da se smiju....

e u ovome se slazem s tobom :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 02. 2006. 22:37 

ma mislim da vrhunski izgled ne jamči brzi pronalazak prijatelja!!!bitna je samo osobnost, ja isto imam glupu trebu na faxu koja fakat ok izgleda ali non stop nešto zapitkuje(što je najtragičnije jedno te isto pitanje), ma dosadna za poludit, i nekad fakat većina ljudi popizdi i pošalje ju u k......!!!!mislim da u svemu treba imat granicu i znati reći stop

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 02. 2006. 14:36 

geekness 'till death :)
svi biraju svoj pravac koegzistencije s drugima hihihi ukoliko se poklapamo ok, ukoliko ne...uzajamna tolerencija u neophodnim sretanjima zagarantovana...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]