Still Cyco wrote:
EddieGunner wrote:
Idijoti kao o obicno uvek dobri
ali mislim da je se organizator dopbro zajebo sto dozvolio da svira sapa nui, oni sebe smatraju bandom pa nisu mogli da odsivrajuni jednu jedinu stvar a da nezaseru nesto , psvovanje mame jedan drugom u mikrofon hmmmmmmm, koji kreteni jos to rade jebo te, uglavnom samo se nadam da doticni band vise nikada nece izaci na stage,SRAMOTA btw jos u i dosadni, jedini koji se trudio cinimi se bio je gitarista ali djaba mu sve ,
buraz Rapa Nui svira Punk!!!
ja sam vidio u životu viÅ¡e stotina koncerata svakavog žanra i kvaliteta i danas rijetko koji bend izazove bilo kakve emocije u meni. Rapa Nui to uspijeva na vrlo pozitivan naÄin i gledaću ih uvjek kada sam u prilici.
U Punku i HC je bitno imati duÅ¡u a ne svirati taÄno i perfektno kao Å¡to vi zadrti metalci volite!!!

ne znam shta da kazhem ovo eddiju. Mislim da mu je nick gay. Ali to nije sada važno ni vezano za ovu temu. Ono je bio naÅ¡ NAJGORI NASTUP, ali smo neÅ¡to uradili, Å¡to cyco kaže...neki ljudi su osjetili emocije. Ja samatram da bend treba da prvo svira, a onda da se glupira. Mi smo zbog nekih tehniÄkih problema jednostavno izgubili želju da se ganjamo. Ne znam je li iko ikad svirao na Marshallu koji je bio iza mene. Ono je jebeni sunn iz marshalla, niÅ¡ta ne ÄujeÅ¡. O monitorima neću da priÄam. Ono Å¡to želim da kažem da mi je izuzetno drago Å¡to smo imali Äast da sviramo sa Idijotima, hvala Borisu, puÅ¡it mu kurac neću, ali ga mogu izdrkat
Anyway, joÅ¡ neÅ¡to, najjadnija stvar koju sam vidio tu noć je ispad naÅ¡eg frontmena na tonskoj. ko je vidio, vidio je. Ono NIJE stav ostatka benda. Ja sam ovdje da sviram jebeni rock'n'roll, a ne da se kofrÄim.