Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 19:49

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 56 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2006. 21:00 
Moderator

Still Cyco wrote:
EddieGunner wrote:
Idijoti kao o obicno uvek dobri
ali mislim da je se organizator dopbro zajebo sto dozvolio da svira sapa nui, oni sebe smatraju bandom pa nisu mogli da odsivrajuni jednu jedinu stvar a da nezaseru nesto , psvovanje mame jedan drugom u mikrofon hmmmmmmm, koji kreteni jos to rade jebo te, uglavnom samo se nadam da doticni band vise nikada nece izaci na stage,SRAMOTA btw jos u i dosadni, jedini koji se trudio cinimi se bio je gitarista ali djaba mu sve ,

buraz Rapa Nui svira Punk!!!
ja sam vidio u životu više stotina koncerata svakavog žanra i kvaliteta i danas rijetko koji bend izazove bilo kakve emocije u meni. Rapa Nui to uspijeva na vrlo pozitivan način i gledaću ih uvjek kada sam u prilici.
U Punku i HC je bitno imati dušu a ne svirati tačno i perfektno kao što vi zadrti metalci volite!!! :twisted:

ne znam shta da kazhem ovo eddiju. Mislim da mu je nick gay. Ali to nije sada važno ni vezano za ovu temu. Ono je bio naš NAJGORI NASTUP, ali smo nešto uradili, što cyco kaže...neki ljudi su osjetili emocije. Ja samatram da bend treba da prvo svira, a onda da se glupira. Mi smo zbog nekih tehničkih problema jednostavno izgubili želju da se ganjamo. Ne znam je li iko ikad svirao na Marshallu koji je bio iza mene. Ono je jebeni sunn iz marshalla, ništa ne čuješ. O monitorima neću da pričam. Ono što želim da kažem da mi je izuzetno drago što smo imali čast da sviramo sa Idijotima, hvala Borisu, pušit mu kurac neću, ali ga mogu izdrkat :)

Anyway, još nešto, najjadnija stvar koju sam vidio tu noć je ispad našeg frontmena na tonskoj. ko je vidio, vidio je. Ono NIJE stav ostatka benda. Ja sam ovdje da sviram jebeni rock'n'roll, a ne da se kofrčim.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2006. 21:07 

dobro je da uopste svirate s obzirom kolko vjezbate... mozda sad redovnije imate probe,al znam kako je ljetos bilo..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2006. 22:29 

Nataša Bekvalac ovo ono

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 01. 2006. 01:34 

sutka je bila za 10
SVAKA CAST PUNKERIMA

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 01. 2006. 18:27 

Hoce li biti slika sa koncerta i ako ih vec negdje ima,gdje?
Punkerskipozdrav!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2006. 11:18 

Mene je vala zacudila koliko je nasilna i agresivna sutka bila. Letjele su sake, noge po sto puta. Poanta sutke nije nekome razbiti glavu ili pomjeriti bubreg. Bitno je dobro se zabaviti, a ne stradati. Jos kad sam vidio neku curu sto je stala izmedju ona dva security ispred bine i pocela nogom udarati po raji koja je skakala, kakva seljanka.

Kada je sutka u pitanju. Skaci, guraj se, zabavljaj se. Pokupi onog koji padne, nemoj ga jos odozo nogom udarati. Zbog takvog ponasanja ljudi i danas misle da su oni sto slusaju i idu na punk i hc koncerte divljaci.

I najgori su mi bili kompleksasi koji, jer valjda nemaju para i mogucnosti da kupe majicu nekog benda, namjerno ljudima tokom sutke cijepaju majice. Ne znam koji je merak liku strgati majicu koja je mozda placena 20-30 maraka, eura ili je kucne radinosti. Mozda kasnije drkaju uz pricu ja sam podero onom, a ja onom. Bjezi ba.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 02. 2006. 01:37 
Moderator

hari puter wrote:
znas sta je? ruzno je sto ste pizdili jedan na drugog pred svima. nedajte im da se nasladjuju. il je to show bio? ljudi i vjezbe vam fali, nemojte se ljutiti

ni na koga ja nisam pizdio...vjeruj mi...ensar je pizdio, ja nemam razloga, usotalom to je NJEGOV BEND. :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 02. 2006. 16:59 

sharane da bogat slike stavi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 02. 2006. 16:38 

Still Cyco wrote:

buraz Rapa Nui svira Punk!!!
:twisted:

i ofsajd svira punk koliko ja znam, a da nespominjem Idijote ili mozda oni svi sviraju neki prog metal :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 02. 2006. 23:55 

sta je sa tim slikama...???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2006. 20:01 

hari puter wrote:
jest vala u pravu si. pogresno su sutku ova djeca shvatila. nemam ja nista protiv al zbog njih samih.. ne kontam kako onda svirku prate, a zbog toga su dosli, valjda. cudno je bilo na pocetku svirke:neznam tacno koja je pjesma al spora je maximalno, mozda sve ste vi djevojke iste, a oni se ubise i to krvnicki ko da svira nesto brzo manijacki. oni su culi da se na idijotima suta, nema veze koja je pjesma izgleda

daj hari, ba, ti mislio ako je pjesma brza da se tada ljudi sutaju? nije stvar u tome koliko je pjesma brza i kolika je drlja, stvar je u teksu, a tekst ljude dira. svi smo tu na koncertu da osjetimo i dozivimo tekstove, pa tek onda da pratimo koncert :wink:

punk nije mrtav

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 02. 2006. 11:34 

Svakako da to stoji. Ipak mislim da je tekst ono sto pjesmu cini 80%. Sve grupe "sviraju", samo je stvar ko ce originalnije i ljepse reci ono sto misli.

Pozdrav

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 02. 2006. 03:19 
nema veze tekst, nema veze muzika ni na koji nacin se izvodi ili ko ima bolji stil stvar je samo u ukusu! npr. bolji je rappa nui od hladnog piva bez obzira na misljenje vecine ljudi... ofsajd samo naprijed!!!

Post subject:
PostPosted: 16. 02. 2006. 02:14 
dobra svirka

Post subject:
PostPosted: 17. 02. 2006. 20:27 

znaci nista od slika...
nema veze!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 02. 2006. 17:37 
super

Post new topic Reply to topic  [ 56 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3