Sto se tice tvog misljenja u vezi sa Bosnom i svim ovim sugavim kurac-palac drzavama i preovladjujucim ideologijama, 99 % se slazemo... Srbin sam, a kad mi neko pomene veliku Srbiju, cetnike, Slobu, Mladica, Karadzica najradije bih povratio i to na njega...
Svako od nas slusa milion raznih bendova, koji imaju razlicite stavove i bilo bi totalno ludilo da sa svima dijelimo misljenja...
Ono o cemu sam ja govorio (kao o rasirenoj pojavi) jeste to da stotine takvih (i extremnijih) grupa imaju brojne fanove ovdje, i da je smijesno i licemjerno bendove koji su domaci, a imaju slicna stanovista, odbacivati zbog toga, a pogotovo kad se ima u vidu estetika samog pravca kakav je black, kad se vec to ne radi kad su strani bendovi u pitanju... Zato mi se svi ti nalozeni zajebani klinci blekeri (ili recimo skinsi jos vise) u ogromnom broju slucajeva gade... Tako je lako biti extreman u skolskom dvoristu, al kad necija tudja extremnost potkaci tebe- onda- "iju, u pomoc-evo nacionalista, fasista, kuraca, palaca", a ono - ti bendovi rade ono isto sto radi ogroman broj stranih, u koje se te iste pickice kunu...
Ovo vazi za muzicki kvalitetne bendove, a mislim da je u konkretnom slucaju, sto se WH tice ionako svejedno, kakvu god imali ideologiju, to im bas i nece pomoci da postanu bolji bend...
|