immemorial wrote:
Uriel wrote:
no further comment
fakat i ne trebas davati nikakve komentare jer i nisi kompetentan a vanji treba samo Äestitati....fakat vanja svaka Äast. inace o+ i nije tako nepoznat bend, mozda je problem to sto nisu iz sarajeva pa vam odmah ne odgovara a svaki bend koji postoji vise od 5 godina i ima brdo materijala je "veliki" bend. uostalom zbog takvih kao sto si ti BiH undrground scena koja je poprilicno jaka nikad nece zazivjeti u sarajevu.
hehehe, on je i više nego kompententan jarane, al nije bitno!
ovdje se radi o nesporazumu, niko nije osporavao niti bendove niti vanjin rad, vanji fakat svaka Äast i svakome ko radi neprofitabilne koncerte!!!
stvar je u tome da sloga viÅ¡e neće da radi ovakve koncerte vikendom. to je reÄeno i borisu i savenu i boris se iznenadio(logiÄno) da je ovaj koncert u subotu a npr negligence koji je zakazan već skoro pola godine on ne može raditi u slozi....
mislim da je to jedini "problem" a na svirci se vidimo svakako!!!
bravo buraz i thanx, meni se nije dalo raspravljati. doslo je do nesporazuma a neki ljudi se "ufate" za cas.
Tuzna stvar je da u Sarajevu nema mjesta za raditi koncerte vikendom..a ja sjedim na hrpi velikih svjetskih bendova i ne smijem bookirat ni jedan iz ovog razloga. Tuzno.