Spawn wrote:
ma najbolja fora je pustiti po tri pjesme svakog zanra i svi sretni. ko je ZA neka odmah digne ruku...
\m/ slažem se i ja:))
Al nisam za to da se puÅ¡ta zajedno darkwave i oni folovi i metal night. Tj. da svake nedjelje bude isto samo Å¡to će se puÅ¡tati jel stvari iz obje grupe. To nema Å¡anse da opstane jer će uvijek biti neko kome će "ono" biti pegla i sl. Pa kad sad traže brutalnije Boga pitaj kako bi tek bilo kad bi iÅ¡la neka Å¡lagerska ili sistersi ili deathstars. I tako bi se lagano tuc tuc izbacilo da bi se dederi & co. zadovoljili. Mislim, nekako se meni Äini da bi do toga doÅ¡lo.
Nemam ništa protiv deatha ali metal night se totalno razlikuje od ebm-a, industriala i gotike. Ja sam za nedjelju odvojeno. Iako, jel', ljudi koji posjećuju darkwave su većinom metalci pa se ubaci metala i tu (ko prošli put

) al da se to mixa zajedno dobili bismo bućkuriš i raju koja se žali (već se zna kako ko kod nas pretežno sluša brutalu i blaže pravce).
Eto, tako, ja sam za odvojene partije i metal nightove:) Tako da bude dobro na svakom (onom ko može slušati oboje naravno) a onom ko ne voli-makar neće morati i na mn-u slušat taj tuc tuc pa se kasnije žaliti nego dobije jednu nedjelju po svom ukusu
Dobra ideja stvarno ali mislim da ne bi opstalo

ako sam ja uopšte fino skontala da se to planira spojiti