bloodflood wrote:
eh, pa tu si se zajebo, ja biH otiso, na neku prog./gothic svirku, ko sto sam i iso i ko sto cu i ic (normalno, ako sam u mogucnosti, jebiga, nekad ima i precih stvari)... u tom i jest stvar, kolko god se to meni (ne)svidalo, oticu cu, jer to neposredno znaci i vecu vjerovatnost da cu sutra-prekosutra gledat neku dm svirku...ali koncert nekog pop-rok-sminkera, nece "pomoci", da danas-sutra gledamo neku metal svirku... nemoj mijesat pojmove...
p.s. tema ce ionako bit brisana...bio bi red...
Ha ok, ako ti tako kazes, ne mogu navoditi konkretne primjere, to ti znas i ljudi koji te znaju, ali isto tako i imas 'srece' (ono, gledajuci po ukusima) sto je dramaticno manje takvih koncerata, ustvari prakticki ih nema u nekoj kvalitetnoj varijanti, nego death/black svirki te hc i to, pa nije potrebno se zrtvovati za scenu bas toliko..

cisto kazem da je pomalo glupo prozivati covjeka sto bi radije otisao na Gibonnia nego na Deedse, jebga ne zanima ga i to je to, a ima ih puno koji slicno ili isto misle, nevezano za to sto bi ti podrzao, dosao na goth metal night il sta vec, to su ipak izuzeci.. nimalo to sve ne pomaze sceni naravno, jer je u biti unatoc svemu jos nezrela za to, no sta se tu moze, treba dramaticno vise da se sve to pokrene.. meni je ionako svejedno, ja cisto kvalitet gledam, ne tko je, sta je, i sta svira.. al et..