Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 16:51

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 69 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: cemu sve ovo
PostPosted: 08. 02. 2006. 16:30 

ako se ovako budete prepucavali, nikada necemo imati muzicku scenu kakvu prizeljkujemo. imat cemo sudu lava i ninu prsesa nominovane za nagradu davorin (kao sto i jesu).

beware nije "dovukao" 50 travnicana na koncert da naprave atmosferu. sami su dosli (i hvala im zbog toga). gledajte na to malo sa strane organizatora. ako nista ne zarade, nema vise koncerata. simple as that. kao neko ko organizuje svirke u travniku bio bih sretan da uz sarajevski bend dodje 50 njihovih fanova.

sto se atmosfere tice, nju stvara prvenstveno bend. publika reaguje na ponasanje benda kojem je zbog toga dobro, i tako u krug. bewareu je dobro bilo na svim koncertima jer nisu publiku dijelili na visocku, tuzlansku, sarajevsku, ... i svugdje je publika dobro reagovala.

ponedjeljak je dobar dan za svirke isto kao i svaki drugi dan. ali smo i tu u zacaranom krugu organizator - bend - publika - organizator (citaj: novci). publika je ovdje kljucni faktor i nju treba obrazovati. na zapadu to lijepo rade stavljajuci velika imena radnim danom (jer ce publika tada sigurno doci), a male bendove vikendom (jer je tad publika "prisiljena" to gledati i opet ce doci jer nema nista drugo).

sad se vec uveliko neki pitaju "sta ovaj ovdje sere", pa cu zavrsiti.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 02. 2006. 17:02 

ma nema se tu sta puno pricati wan-dahll i beware....
EXXXXXTRA!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 02. 2006. 17:06 

angel_without_wings wrote:
EXXXXXTRA!!!

u kratkim crtama. :*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 02. 2006. 21:57 

EXXXXXTRA!!!

hihi,nela nela...znamo mi da ti njega volis :lol: i by the way thnx na podrsci i pozz mi ninu :lol:
kiss

Profile  

Post subject: ma svirka je bila do bola ok
PostPosted: 09. 02. 2006. 16:58 

rock wrote:
Ljudi pa ponedeljak je... termin im je za 3 kurca.. skola, fakultet, poso..

ma ponedjeljak je normala ba sta vam je ljudi sta to imas drugo da radis u ponedjeljak navece pa nemora se poslje svakog koncerta zaagonisati do jutra koncert je zavrsio u pristojno doba i svi ljudi koji su bili extra su se proveli ja sam posebno uzivao u svirci beware koji je za mene najprofesionalnji bend na regionu . a ta prica sarajevo ne sarajevo nije toliko bitna vazna je dobra zejbancija sucking monday je to i bio pravo dobra zeza . sto se tice bendova wan dahll i beware momci su oprali do jaja muda su se tresla a iskolacene vilice pojedinaca u publici su pokazale da je svirka prevazisla ocekivanja samo se nadam da ce iduci put bendovio moci imati tonske probe u cilju sto boljeg provoda publike za vrijeme svirke . ljudi na forumima koji su pisali da ce ponedjeljak biti sranje su se jebeno zajebali to vam mogu posvjedociti svi nesebicni ljudi koji su bili na svirci .iako pred 70 ljudi koncert je odradjen kvalitetno i profesionalno . pozdrav svim ljudima dobre volje ...............

Profile  

Post subject: cccccc
PostPosted: 09. 02. 2006. 17:12 

Deeds Ov Å ejtansko Kolo wrote:
Brutalaman wrote:
ovaj put ne za mene...

ni kad bi padale pičke sa neba...

ma starac svoje komplekse nemoras ljeciti preko tudjih ledja nadam se da ljudi poput tebe nikad nece doci na svirku jer takvi samo kvare trud bendova koji fakat rade krvavo da bi mamlazima poput tebe ponudili neku zanimaciju ali stari moj pricati takve price kao ti i ostavljati ovakve komentare je agonija e pa brate zalim i tebe i takve poput tebe vjerujem da nisi kompetentan da das bilo kakav komentar o bilo cemu u zivotu a pogotovo muzici . uz svo duzno postovanje da "picke padaju s neba "ti bi morao da naucis da letis . brate vidimo se na iducem sucking moday-u ako budu opet neki ljudi koji po tebi ne zasluzuju mjesto na muzickoj sceni ja cu kupiti kartu u predprodaji pozdrav travnicanima koji su vjerno podrzali oba benda . pozdrav i svim levatima koji se nisu pojavili iz ovih ili onih razloga . pozdrav i tebi prijatelju ne zamjerim ti jer izgleda nisi svjestan svoje nesvjesti .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 02. 2006. 18:06 

tears of light wrote:
EXXXXXTRA!!!

hihi,nela nela...znamo mi da ti njega volis :lol: i by the way thnx na podrsci i pozz mi ninu :lol:
kiss

pa mora se malo :oops: a i bez toga wan-dahll je poprilicno dobar band
bar meni
sto se tice podrske nea na cemu
bolje pozdravi ti meni ninu ja je nisam vidjela citav tjedan

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 02. 2006. 18:50 

Ljudi, sta vam je ba nema se potrebe prepucavati na ovaj ili onaj način jer svi mi dobro znamo da su to ljubomorni likovi koji su nesretni u životu jer nisu uspjeli niučemu u životu pa svoje komplexe liječe serući po svemu i svačemu.
čast pojedincima al sarajevo je vazda bilo svijet samo za sebe i ostat će (čitaj "kurac") misleći dasu najbolji u svemu. umjesto da su sretni što ih je ovakav bend počastio svojim dolaskom unatoč svim sranjima koje su im opet sarajlije priredile a to su zaposleni u Slozi "tzv" tonci i tehničari a u suštini amateri do bola, i nakraju odradili koncert za pamčenje.
hvala bogu pa još ima normalnog svijeta u sarajevu koji je bio na koncertu i biće opet akobogda u aprilu kad Beware opet bude svirao, dotada : "Take care for you and each others!"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2006. 10:34 

wrath wrote:
Ljudi, sta vam je ba nema se potrebe prepucavati na ovaj ili onaj način jer svi mi dobro znamo da su to ljubomorni likovi koji su nesretni u životu jer nisu uspjeli niučemu u životu pa svoje komplexe liječe serući po svemu i svačemu.
čast pojedincima al sarajevo je vazda bilo svijet samo za sebe i ostat će (čitaj "kurac") misleći dasu najbolji u svemu. umjesto da su sretni što ih je ovakav bend počastio svojim dolaskom unatoč svim sranjima koje su im opet sarajlije priredile a to su zaposleni u Slozi "tzv" tonci i tehničari a u suštini amateri do bola, i nakraju odradili koncert za pamčenje.
hvala bogu pa još ima normalnog svijeta u sarajevu koji je bio na koncertu i biće opet akobogda u aprilu kad Beware opet bude svirao, dotada : "Take care for you and each others!"

jebote sto si ti nesredjen mladic :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2006. 14:38 

koji se kurac svi prepucavate kad nema razloga..jednostavno je sloga prevelik zalogaj za hc nite...a ni bendovi koji su svirali nisu bili hc..tako da nidje veze. jesu fino odsvirali oba benda,al ko vam je kriv kad ne dodje raje...kad neki 25 ta life moze svirat po nekim klubovima u americi pred stotinjak ljudi pa se ne zale..come down,ako budete srali i govorili ovaj grad kurac (tj. raja) a neki drugi beton...nikad nista nece valjat..zdrao

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2006. 16:08 

:twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2006. 16:32 

ma o čemu to ti matere ti...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2006. 17:09 

halo ba pa dokle...nema nikakve povezanosti izmedju broja sarajlija i nekih drugih na koncertu...kome se doslo dosao je, kome nije nije dosao i to je to. mozda je manje ljudi iz grada doslo jer neznaju za bendove ili ih ne zanimaju toliko - je li mozda ko o tome razmislio...ovde se prica ko da su ljudi morali doci na svirku.
dajte vise fakat ohladite.

Profile  

Post subject: normalica
PostPosted: 10. 02. 2006. 19:50 

ma ljudi ba to talno je nebitno dali je bilo 100 ili 1 sarajlija na svirci bitno je da su oni koji su dolsi imali super 2 sata u ponedjeljak navece sto se tice sarajeva ima masa raje koji su fakat ok do bola i nerealno je ocekivati da su svi generalno dali podrsku bendovima koji su svirali ...ja znam bar 15 ljudi iz sa koji su bili tamo i fakat su se dobro proveli . nemojte se zamarati tim sto nije bilo 500 ljudi na svirci jer kolko ja znam na svirku se ide radi benda koji svira a ne zbog ljudi koji ce biti na svirci .ja mislim da bi sloga bila puna da je bila subota a to sto kod nas ljudi nemaju izgradjenu svijest o takvim stvarima to nije problem sarajeva nego bosne opcenito za vecinu nas ce jos dugo vremena subota biti udarni termin za sve ali bi bilo malo bezveze ocekivati desavanja samo subotom jer bi situacija mogla postati puno gora nego sto jest u trenutku cinjenica je da nam je muzicka scena agonija i zbog toga bi bilo fino da date malo podrske bendovima poput wan dahll-a i beware-a jer oni su ljudi koji muziku prave iz duse i ne podlijezu nekim drustvenim ocekivanjima jer da je tako umjesto sucking modaya imali bi ibru zmaja u ponedjeljak navece a subotom bi se guzvali na svirci seke aleksic stoga nemojte pljuvati po bendovima nego dodjite na svirku u neki iduci ponedjelajk i podrzite underground scenu ako nicim drugim onda malim aplauzom jer ljudima koji fakat provode dane i godine po studijima i gluharama taj aplauz znaci pravo puno. pozdrav svima .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 02. 2006. 13:55 

droya wrote:
oprosti mi jurijel al to treba ovaj wrath skontat
not me
enivej.ja poslje ovog neam namjeru doc ni na jednu svirku
ni da mi u haustoru svirate. i to obrade slejera.
sou ja odjebem sa topica
inđoj

eto vidis, sad si dokazala upravo ono o čemu ja pričam...svi se nešto pravite pametni a veze zapravo nemate...sve neki muzički kritičari !!!
za tvoju informaciju Beware nikad u životu nije svirao slayer !!! hahahaha!!!!
see ya.... :D :D :D

hajd sad da zaboravimo da postoji ova tema...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 02. 2006. 02:32 

wrath wrote:
droya wrote:
oprosti mi jurijel al to treba ovaj wrath skontat
not me
enivej.ja poslje ovog neam namjeru doc ni na jednu svirku
ni da mi u haustoru svirate. i to obrade slejera.
sou ja odjebem sa topica
inđoj

eto vidis, sad si dokazala upravo ono o čemu ja pričam...svi se nešto pravite pametni a veze zapravo nemate...sve neki muzički kritičari !!!
za tvoju informaciju Beware nikad u životu nije svirao slayer !!! hahahaha!!!!
see ya.... :D :D :D

hajd sad da zaboravimo da postoji ova tema...

ja sto je neko pametaaaaan !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 02. 2006. 03:54 
HAHAHA fakat se nesjecamo kad nas je neko ovako fino zabavio....svaka vam cast svima!!!pogotovo droy+i hiiiihihihiih
beware nadamo se da cete jednog dana napuniti slogu(to vam od srca zelimo)...enjoy :twisted:

Post subject:
PostPosted: 12. 02. 2006. 14:24 

:D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 02. 2006. 15:12 

E Droya, ocigledno nemas nikakve veze sa Beware, cim ih poredis sa slayer, i da obradjuju njih, PUSI SE....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 02. 2006. 15:14 

Wrath u pravu si, treba joj!?

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 69 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]