Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 17:10

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ] 
Author Message
 Post subject: Nile, Belphegor, Hate Eternal, Psycroptic -25/04/06 Budapest
PostPosted: 22. 02. 2006. 13:29 

Utorak 25. aprila u klubu A 38 u Budimpesti:

NILE

HATE ETERNAL

PSYCROPTIC

BELPHEGOR

+ support

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 02. 2006. 16:25 

jebemu sto!?? sto postavljas ovo??!! :cry: :cry: :cry:
kad nemogu ni u snu otici!??!?! :cry: :cry: :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 02. 2006. 16:58 

a fakat... cuj nile... samo nas sjebajes :-(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2006. 00:55 
Administrator

meni ovo bolje dodje nek slovenija npr..zaputis se vozom i pici..vidjet ce mo kakvo stanje s lovom bude,ojj nile i hate eternal..a ovaj psycroptic nisam sluso,al znam da su sa Unique Leadera,sto znaci da ne moze da nevalja

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2006. 01:44 

psycroptic ti je osrednji death sa nekim tech uletima (nije bas ono krkanluk neki zesci, ko vecina uniqueleader "familije"), pogotovo na bubnjevima, bar sam ja to primjetio...imam 1 od njih, pa ako te bas zanima, podsjeti me, pa cu ti ponjet u petak... btw, cuo sam da su dobri pravo uzivo...al' aj znaj jel to istina :? . svakako, fino bi ovo bilo vidit, ali...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2006. 02:01 

belphegor :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2006. 03:13 
Administrator

bloodflood wrote:
psycroptic ti je osrednji death sa nekim tech uletima (nije bas ono krkanluk neki zesci, ko vecina uniqueleader "familije"), pogotovo na bubnjevima, bar sam ja to primjetio...imam 1 od njih, pa ako te bas zanima, podsjeti me, pa cu ti ponjet u petak... btw, cuo sam da su dobri pravo uzivo...al' aj znaj jel to istina :? . svakako, fino bi ovo bilo vidit, ali...

ajd ponesi onda,i jos sta ono dobro :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2006. 03:50 

bloodflood wrote:

Psycroptic je odlican death bend, nije uopce tipicni death krkanluk, vise je tech orijentiran, ne treba gledati na njih kao brutal iskljucivo, jer ima ih dramaticno brutalnijih, to nije ono sto cini Psycroptic Psycropticom.. poanta je da je odlican bend, bar meni, tebi mozda osrednji zato sto ocekujes brutalu od njih jer su UL pak, ali ima Psycroptic masu drugih kvaliteta.. ;P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2006. 04:32 

Archangel wrote:
nije uopce tipicni death krkanluk, vise je tech orijentiran, ne treba gledati na njih kao brutal iskljucivo, jer ima ih dramaticno brutalnijih, to nije ono sto cini Psycroptic Psycropticom.. poanta je da je odlican bend, bar meni, tebi mozda osrednji zato sto ocekujes brutalu od njih jer su UL pak, ali ima Psycroptic masu drugih kvaliteta.. ;P

pa zar sam ja reko nesto drugo...bezveze serendas covjece... meni su "osrednji", a i mislim da je coek skonto sta sam htio rec...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2006. 04:41 

ma jebes ti tech, daj samo svinje i roktanje :-))))) salim se hehe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2006. 06:13 
Administrator

bloodflood wrote:
Archangel wrote:
nije uopce tipicni death krkanluk, vise je tech orijentiran, ne treba gledati na njih kao brutal iskljucivo, jer ima ih dramaticno brutalnijih, to nije ono sto cini Psycroptic Psycropticom.. poanta je da je odlican bend, bar meni, tebi mozda osrednji zato sto ocekujes brutalu od njih jer su UL pak, ali ima Psycroptic masu drugih kvaliteta.. ;P

pa zar sam ja reko nesto drugo...bezveze serendas covjece... meni su "osrednji", a i mislim da je coek skonto sta sam htio rec...

tj da nisu kao ostali bendovi sa UL kao npr Brutus,Beheaded,Decrepit Birth,Pyaemia,Severed Savior itd :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2006. 15:05 

bloodflood wrote:
Archangel wrote:

Pa jel rekoh ja nesto drugo..? tebi 'osrednji' jer si vjerojatno ocekivao nesto vise od njih, meni doduse odlicni jer imaju taj tehnicki dio u sebi i nisu po sablonu Ul-a.. cisto covjeku dajem mogucnost u malo veci uvid u Psycroptic jer mi je drag bend skroz, a i skontao je, naravno..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2006. 15:13 

jah...ajd dobro, dosta preseravanja :wink:
vratimo se na temu... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2006. 15:37 

vako:
NILE fanatstican bend na CD-u, u zadnjih par godine sve losiji nastupi uzivo. tri puta gledo, prvi put najbolje bilo.
PSYCROPTIC genijalan bend i na cd-u i uzivo. Ubise uzivo... silina zvuka i energije nevidjena... nakon nastupa sam moro uzet origigi cd koliko mi se svidjese. Likovi su iz Australije i dobio sam od njih neki limited AUS version...zakon
HATE ETERNAL - nisam gledao uzivo..pojma nemam sta ocekivati... Samo sam Rutana vidio sa Morbidima i covjek ima sjajan scenski nastup.
BELPHEGOR - Odlican zadnji CD i ok nastup uzivo.

U svakom slucaju turneja koju bih vrlo rado pogledao ali je usred tjedna pa neznam da li cu moci to izvesti.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]