Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 26. 06. 2025. 19:55

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 97 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2006. 16:49 
Sihirbaz wrote:
I igraj ping pong, bolje ti je...jer ne kontas fucu nikako...BAYERN IST KRIEG

kontam ga i previše dobro, zato danas slabo i pogledam koju tekmu, jer ovo više nije nogomet već sranje što ovi pokazuju...

a siguran sam da i bolje igram od tebe :lol: to i nije teško, isto kao kada bi se potukao sa paraplegičarem :lol: :wink:

a ti i vjerovatno nikad nisi bio na Olympia Stadionu, a jasam bio i na Westfallenu i na OS :D

so FUCK YOU! 8)

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2006. 21:37 

Quote:
Ovo za domovinu, naciju... ma daj ba... Davat zivot za foteljsahe koji svoju djecu sakrivaju dok tudja djeca ginu... Zar nista niste naucili iz ovog rata?

Aferim.
Za domovinu, klub i slicne stvari ne bi dao ni tudji kurac :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2006. 21:41 

Perverted Taste wrote:
Sihirbaz wrote:
pushi kurac crncu, Bayern Munchen=KVLT

suck my 'Dirty' hairy balls you scum bag! 8)

Ja sam mrzio Bayern od kada sam počeo navijati za Dortmund, joooš daaaavne '93., zato se ti jebi... :lol:

BAyern će uvijek biti pederski klub, sa debilnim igračima, bez iole mozga i bez ijednog igrača kojeg su izveli iz svojih mladih, više su ih pokupovali...al boli me kurac, ionako mi počeo nogomet ić na kurac... :roll: odo igrat ping-pong :D

Trebo si ti davno taj ping-pong poceti.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2006. 23:17 

Ocito je ova tema pogodila u nerve.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2006. 23:33 
Patheren wrote:
Trebo si ti davno taj ping-pong poceti.

fuck bayern i sve one koji su dovoljno debili da obožavaju ovaj klub (čitaj: nakupinu balege) pun nepismenih i imbecilnih kretena...

ÄŒelik je BOG! 8)

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2006. 03:25 

bloodflood wrote:

to je to, ovo ostalo je sve suplja... cu za klub svoj bi dao zivot...de ba, ne prodajite muda za bubrege...

To ti mislis.. ne mozes skontati neke stvari za koje te ama bas nista ne veze, stoga, ono..

Quote:
kontam ga i previše dobro, zato danas slabo i pogledam koju tekmu, jer ovo više nije nogomet već sranje što ovi pokazuju...

Ocito ne kontas, jer da kontas tu samu esenciju i da ti je stalo do toga borio bi se protiv toga.. na bilo koji nacin.. pa makar u vidu davanja obicne podrske svom timu, usprkos svim modernim nogometnim boljkama.. al to je razlika izmedju vikend-navijaca i navijaca, uvijek bila, uvijek ce biti, nista vise..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2006. 03:41 

Archangel wrote:
bloodflood wrote:

to je to, ovo ostalo je sve suplja... cu za klub svoj bi dao zivot...de ba, ne prodajite muda za bubrege...

To ti mislis.. ne mozes skontati neke stvari za koje te ama bas nista ne veze, stoga, ono..

ma ja, aha, jest, jest...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2006. 03:43 

Za vjeru, za roditelje, par prijatelja i domovinu. A i radije bi' dao zivot nego ga nekome oduzeo (osim ako me taj mamlaz vec ne pokusava ubit' :lol: ). Kad malo bolje razmislim, nije ni domovina toliko bitna koliko ljudi u njoj. Samo defanzivno. Jeb'o te komad zemlje, al' ne bi' mog'o gledat' da mi neko kolje narod.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2006. 03:43 

Sto se preseravat.. ne mozes ti na to gledati kao neki ljudi ama bas nikako, nisu svi ljudi ni isti, neciji ideali su drugima goli kurac, subjektivna percepcija.. prema tome..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2006. 03:50 

Salko Dinamitash wrote:
Niko i nista ne vrijedi jednog ljudskog zivota, a pogotovo ne mog... U bas teskim situacijama, donairao bi organ najuzim clanovima porodice, al to je to...

Ovo za domovinu, naciju... ma daj ba... Davat zivot za foteljsahe koji svoju djecu sakrivaju dok tudja djeca ginu... Zar nista niste naucili iz ovog rata?

Za neke stvari bi uzeo zivot. Al da zrtvujem svoj zivot, nema sanse.. Ne postoji toliko visok ideal vrijedan ultimativnog zrtvovanja...

Jarane, ti ako bi mog'o sjedit' negdje u Njemackoj i gledat' kako snajperisti po Sarajevu ubijaju djecu, tebi svaka cast, ja ne bi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2006. 03:50 
Archangel wrote:
Ocito ne kontas, jer da kontas tu samu esenciju i da ti je stalo do toga borio bi se protiv toga.. na bilo koji nacin.. pa makar u vidu davanja obicne podrske svom timu, usprkos svim modernim nogometnim boljkama.. al to je razlika izmedju vikend-navijaca i navijaca, uvijek bila, uvijek ce biti, nista vise..

krdo stoke trči oko kugle obmotane kožom, pokušavajući jedni drugima oduzet istu...
gomila imbecilnih ljudi stoji sa strane, pravi se isuviše pametna, govori kako oni puno bolje znaju vodit tim i kako su puno bolji igrači, a s vremena na vrijeme se potuku jer neko nije u nekom timu, il zato što ih je žena odjebala (zbog nogometa)...trče po tribinama i tuku se zato što neko ima duži penis...
dva sijeda čovjeka stoje/sjede sa strane i vuči na krdo stoke, čupaju si kosu od ludila...psuju boga, mater sudiji...šutaju nešto, vjerovatno svoje dijete...
redare boli kurac...ionako to rade zbog para...i da bi džabe gledali kako se stoka klepa...

vidiš kako je lako shvatit nogomet..moraš samo shvatit "esenciju" (mojne meni o esenciji :roll: ...)

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2006. 03:51 

Perverted Taste wrote:
Archangel wrote:

krdo stoke trči oko kugle obmotane kožom, pokušavajući jedni drugima oduzet istu...
gomila imbecilnih ljudi stoji sa strane, pravi se isuviše pametna, govori kako oni puno bolje znaju vodit tim i kako su puno bolji igrači, a s vremena na vrijeme se potuku jer neko nije u nekom timu, il zato što ih je žena odjebala (zbog nogometa)...trče po tribinama i tuku se zato što neko ima duži penis...
dva sijeda čovjeka stoje/sjede sa strane i vuči na krdo stoke, čupaju si kosu od ludila...psuju boga, mater sudiji...šutaju nešto, vjerovatno svoje dijete...
redare boli kurac...ionako to rade zbog para...i da bi džabe gledali kako se stoka klepa...

vidiš kako je lako shvatit nogomet..moraš samo shvatit "esenciju" (mojne meni o esenciji :roll: ...)

:lol: Do-bar :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2006. 03:54 
Led Zeppelin wrote:
Salko Dinamitash wrote:
Niko i nista ne vrijedi jednog ljudskog zivota, a pogotovo ne mog... U bas teskim situacijama, donairao bi organ najuzim clanovima porodice, al to je to...

Za neke stvari bi uzeo zivot. Al da zrtvujem svoj zivot, nema sanse.. Ne postoji toliko visok ideal vrijedan ultimativnog zrtvovanja...

Jarane, ti ako bi mog'o sjedit' negdje u Njemackoj i gledat' kako snajperisti po Sarajevu ubijaju djecu, tebi svaka cast, ja ne bi.

a ti bi radije ostao u Sarajevu dok puca sa svih strana, i borio se na prvoj liniji, i možda napravio od svoje djece siročad... :? razmisli malo kad tako nešto kažeš..."samo su budale ginule za ideale..."

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2006. 03:55 

jebem vam sunce

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2006. 03:58 
Moderator

dao bi lemmyiju jetru ako ustreba.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2006. 04:04 

ko god bi zivot dao za domovinu, omiljeni tim ili svoj narod, po meni nije normalna osoba...(citaj: kompletan je idiot). dat zivot za voljenu osobu je vec nesto drugo, ali ovo ostalo...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2006. 04:11 

Perverted Taste wrote:
Archangel wrote:

Yap, a i vidis i ti zorno kako samim time spadas u kategoriju vikend navijaca, minor pass-time, nista manje, nista vise.. da je ista drugo u pitanju shvatio bi kako i zasto..

Last edited by Archangel on 03. 03. 2006. 04:14, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2006. 04:13 

sutra navece dajem zivot, a cile ;-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2006. 04:13 

Mah, ne znam koji se klinac raspravljam, nit' vi mozete mene shvatit', nit' ja mogu vas :D

Sreca vasa da je bilo dovoljno ''idiota'' da danas mozete mirno drkat' kurac u svojim foteljama.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2006. 04:21 
Led Zeppelin wrote:
Sreca vasa da je bilo dovoljno ''idiota'' da danas mozete mirno drkat' kurac u svojim foteljama.

izvinićeš, na našim stolicama... :D

Post new topic Reply to topic  [ 97 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]