Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 21. 06. 2025. 01:02

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 264 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 05. 03. 2006. 03:39 
Bloodsoaked wrote:
znam, procito sam ovo prije par dana... jebiga boro, "pokisli" su ;-)

ma kad skontaš, i nisu, oni su uvijek bili svijet za sebe...

nisu nikad jebali nikoga ni 2% tako da me ovo i ne čudi...i neka je ovako...Carcass će uvijek ostat Carcass...ko Nijemci Nijemci :D

Post subject:
PostPosted: 09. 03. 2006. 17:45 
Moderator

Bolesna Grinja wrote:
neki dan sam nabavio dosta albuma carcassa,i sada vrtim swansong i heartwork, i moram priznati da se i ovdje nakon dugo vremena ponovno podudaram sa urielom, i da je i meni swansong najslusljiviji. Grinf fatu carcassa ne volim toliko, jest kvalitetna, ali mi je i prebrutalna...

8.12.2004. je govorio Sharan.

Kako god, Swansong, moj prvi Carcass mi je još uvijek najdraži.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 03. 2006. 17:51 
necroticism i basta... 8)

ma sve... 8)

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2006. 02:27 
JA NIKADA NISAM REKAO DA NE VOLIM HEARTWORK, to moš pitat Čileta ili Adolfa, čisto sam reko da mi nije drag ko prva 3; unatoč kurtoba produkciji REEK-a, ja taj album obožavam, on ima od svih mogućih gore/grind albuma pravu mističnu auru...uz Impetigo i Pathologist :D

Ja priznajem da mi IFREBIRD ide na kurac...s razlogom!!!

A swansong i nije loš, amo nije my kind of shit!

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2006. 02:28 

Perverted Taste wrote:
JA NIKADA NISAM REKAO DA NE VOLIM HEARTWORK, to moš pitat Čileta ili Adolfa, čisto sam reko da mi nije drag ko prva 3; unatoč kurtoba produkciji REEK-a, ja taj album obožavam, on ima od svih mogućih gore/grind albuma pravu mističnu auru...uz Impetigo i Pathologist :D

Ja priznajem da mi IFREBIRD ide na kurac...s razlogom!!!

A swansong i nije loš, amo nije my kind of shit!

hehe, pa poslusaj BLACKSTAR (RISING)... karkas bez stira ;-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2006. 02:43 
to je za kurac onda :D

karkas bez Amotta je super, on je jedini meni uvijek smetao, čak je i Regadas podnošljiv...

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2006. 02:53 

ma bilo kako bilo, swansong je album za roštiljade, ono "dobar" nekako, kontas... eto...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2006. 02:57 

Perverted Taste wrote:

karkas bez Amotta je super, on je jedini meni uvijek smetao, čak je i Regadas podnošljiv...

e pa pusis kurac sad vala :?

Last edited by BurningWitch on 26. 02. 2007. 14:48, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2006. 03:12 

BurningWitch wrote:
Perverted Taste wrote:

e pa pusi kurac sad vala :?
amot je gej bio i tu pomalo a da nepricam kolika je gejčina sad u ovom pisljivom AE.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2006. 03:31 

najbolja postava karkasa je definitivno iz ere rika i simfonija. njih troica su ustvari i bili karkas, ostali ( amott i regadas ) su bili samo "ispomoc"...

boro, bolan, mojne impetigo gurat pored rika...rik je rik, nisam vala jos naiso na nesto sto bi moglo prismrdit riku imalo (dobro ima na nekim albumima rik folova ALI...), osim mozda pathologista, al' i ono mi, za nijansu, vise baca na simfonije. rik da 'oce neko namjerno kopirat i ponovit, ne bi mogo...

cu firebird mu nevalja... pa jarane, ono ti je uzivancija mrtva, merak... :wink: :lol: ajd sprzit cu ti to, pa dobro uslusaj, vidit ces da si srao bezze... :wink: ahaha gledaj steera na sta lici:

Image

Image

nije se puno promijenio? :? :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2006. 03:37 
BurningWitch wrote:
Perverted Taste wrote:

e pa pusi kurac sad vala :?

ne znaš očito da je Amott najneinovativniji gitarista, jer je čisto izmislio "Arch Enemy Recycling" - reciklirao je SVE riffove Carcassa sa Heartworka i od toga napravio prva 3 albuma Arch Enemy-ja, a bogami i još to radi...

Amott je ništa, nitkov, Steer je i uvijek će biti bog; čak je onaj jadnik Regadas mogao bolje uživo skinuti solaže sa Necroticisma nego Amott SVOJE!!! to govori ko je kakav gitarista...

haha Amott je smetljar!!!

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2006. 03:39 

haha, ma nezna bora sta prica... blackstar i firebird su zakon za cajanke il rostilja... il ono kad sjedis citavu noc s rajom nako...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2006. 03:40 
bloodflood wrote:
najbolja postava karkasa je definitivno iz ere rika i simfonija. njih troica su ustvari i bili karkas, ostali ( amott i regadas ) su bili samo "ispomoc"...

boro, bolan, mojne impetigo gurat pored rika...rik je rik, nisam vala jos naiso na nesto sto bi moglo prismrdit riku imalo (dobro ima na nekim albumima rik folova ALI...), osim mozda pathologista, al' i ono mi, za nijansu, vise baca na simfonije. rik da 'oce neko namjerno kopirat i ponovit, ne bi mogo...

cu firebird mu nevalja... pa jarane, ono ti je uzivancija mrtva, merak... :wink: :lol: ajd sprzit cu ti to, pa dobro uslusaj, vidit ces da si srao bezze... :wink: ahaha gledaj steera na sta lici:

Image

Image

nije se puno promijenio? :? :wink:

znaš da se zajebajem, Firebird rega, al blackstar ne...FB dobar za gudru rokat :D

moraćemo jednom seansu radit haha

i znao sam da se slažemo oko Amotta - he's the gayest guy on earth!!!

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2006. 03:54 

al bora jesil ti sluso ova 2 benda ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2006. 04:03 

Perverted Taste wrote:

znaš da se zajebajem, Firebird rega, al blackstar ne...FB dobar za gudru rokat :D

moraćemo jednom seansu radit haha

i znao sam da se slažemo oko Amotta - he's the gayest guy on earth!!!

to za "seansu" stoji... :wink:

@burningwitch - amott je fakat pedercic (meni) uvijek bio... pogledaj ga samo na "Incarnated Solvent Abuse" spotu... pederluk sirih razmjera... :P jos sto boro rece, heartwork je pokro samo tako...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2006. 04:08 
ja samo činjenice navodim...nisam jedini koji ga tereti za krađu...

majke mi, radije ću slušati projekat HIM-a, Amorphisa i Walkera nego FART ENEMY :lol:

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2006. 20:16 

Amott je i sam izjavio da mu je Bill, Carcass opcenito, bio velika inspiracija, te da je mnogo naucio za to vrijeme dok je svirao s njima, kontam onda da je AE je samo logican nastavak toga sto je ON i prije radio. A radio je mnogo na Heartworku stoga ne smatram da je kradja upotrijebiti svoje riffove nekad kasnije. Covjek od samog pocetka ima isti fazon koji je prepoznatljiv, a samim tim onda i medjusobno slican, ako kontate sta hocu reci.

A sad to sto je Mike nekome gay ili ne, to nema veze s ovom pricom, i vec je stvar licnog ukusa, a u takve rasprave nema svrhe ulaziti. I sve je to uredu hajd dok ne vidim zalosne komentare tipa da je los muzicar.

Oh dear, kamo srece da jedan od vas jednog dana prosvira bar upola kao on.

:lol:

Last edited by BurningWitch on 05. 10. 2006. 20:18, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2006. 20:34 

pa naravno da nije los muzicar, da je los nebi sviro u takvim bendovima... i dave mustaine je dobar muzicar, al... :-D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2006. 20:37 

Perverted Taste wrote:
nikad nisam volio carcass,stvarno nikad i to samo zbog onog steera jer je ružan ko ponoć,ali moram priznat da mi je onaj amott sladak,pogotovo u spotu no love lost,ijaooo kako je samo cakani,pravi medo...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2006. 20:40 
Sve to stoji, potpuno si u pravu, ali to još ništa ne mijenja da je on peder i da je ukrao i da još uvijek reciklira riffove... :lol:

A da znam svirat upola ko steer, još uvijek bi 100 put bolje sviro od amotta, i bio bi veća muškarčina nego svi iz AE...

A ne znam zašto se uopšte ljutiš...ponašaš se ko ona balavurdija koja ide na forume da bi rekla šta sluša, a onda kad im neko povrijedi njihovo malo srce, onda bacaju kamenjem i psuju boga i ostalo...znam da si daleko od toga i previš pametna da bi upotrijebila tako glupe metode, zato "calm down, relax and start breathin', before I vut this woman's head off, for cheatin'!" haha... :lol:

:wink:

Be cool što je reko Truhli mozak...

Post new topic Reply to topic  [ 264 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]