Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 21. 06. 2025. 18:29

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 580  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2006. 23:00 

hot_blood wrote:
Ždrijeb parova četvrfinala:

Arsenal - Juventus

Lyon - Milan

Inter/Ajax - Villareal

Benfica - Barcelona

Volio bih da Arsenal, Lyon, Ajax i Barca prodju... a da Ajax osvoji CL!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 03. 2006. 04:32 

Ajax sanse nema u Milanu unatoc losoj formi Internazionale-a..
Real je bruka, neka je ispao iako mi ni Arsenal nista ne znaci, bolje oni nego preplaceni pozeri.. nista dok jos ne srede to da valja..
Lyon odlican, skriveni contender, al tesko da ce Milan proci, Milan zna igrati na rezultat i brutalno je jak kuci u zadnje vrijeme.. bez velikog fanatizma ne mogu to dobiti oni..
Barcelona - AVE.. tocka, nista vise nije potrebno.. El Grande RonalD..
Juventus - BLJUF, nista vise nije potrebno..
Ne da mi se vise komentirati..
Prolaze Arsenal, Milan, Inter, Barca, osvaja, nadam se, Barca..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 03. 2006. 15:37 

Archangel wrote:

E ovo je vec zabrinjavajuce. Ja i Arch se slozili u necem... :D Mada mislim da bi Lyon mogao napraviti iznenadjenje

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 03. 2006. 20:37 

Lasko - Bosna 53:64 4/4 jos 8min.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 03. 2006. 02:13 

Hasimaga wrote:
Archangel wrote:

E ovo je vec zabrinjavajuce. Ja i Arch se slozili u necem... :D Mada mislim da bi Lyon mogao napraviti iznenadjenje

Je, mogao bi snijeg 'vamo.. :p Nece, preiskusan je Milan i precvrst da dopusti Lyonu da ih levati, iako je sve moguce jer je Lyon stvarno ultraopasan..

Quote:
Lasko - Bosna 53:64 4/4 jos 8min.

'Teže nego su očekivali košarkaši Bosne došli su do pobjede 88:81 na parketu najlošije momčadi Goodyear lige Pivovarne Laško u 22. kolu.

Sarajlije su otpor domaće momčadi slomili tek u posljednjoj četvrtini kada Nenad Marković tricom završava seriju 7:0 kojom su otišli na nedostižnih devet razlike (66:57).'

A danasnje, pojedine, nogometne utakmice ne vrijedi ni istaknuti..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 03. 2006. 03:37 

Archangel wrote:
A danasnje, pojedine, nogometne utakmice ne vrijedi ni istaknuti..

kod njemaca 3 puta 0:0... svasta!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 03. 2006. 03:40 

Je, dan opcenito je bio relativno cudan za 'sportske prognosticare', no nisam bas na to mislio, al et.. ;p

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 03. 2006. 03:45 

Archangel wrote:
Je, dan opcenito je bio relativno cudan za 'sportske prognosticare', no nisam bas na to mislio, al et.. ;p

na sta si mislio...?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 03. 2006. 04:02 

Mah gledam i usporedjujem balkanske lige danas malo, nastranu bundesliga..
Hajduk i Slaven odigraju X cisti uz igru toliko nikakvu i nezainteresiranu za gol u drugom poluvremenu da je Torcida navalila na svlacionicu na kraju utakmice i samo zastitari i 'sreca' sto ih je malo manje ove sezone najfanaticnijih su sprijecili da istuku one jadnike koji se danas kite svetim bilim dresom.. utakmica je bila za ulazak u ligu 6 inace, svi u Splitu dan unaprijed uplacuju masovno X na utakmicu, kvota 2,20 i pada..
Kamen Ingrad kuci da gubi od zadnje ekipe prvenstva, niposto ne bi trebao.. tesko, vrlo tesko..
Pula SC da lagano razjebaje Dinamo kuci, moguce, posto imaju tradicionalno problema Plavi s njima, no u ovoj sezoni, not very likely..
Sportski je i pobjedjivati i gubiti, no zadnjih par kola su neke stvari ipak preocite..

Premier liga BiH..? valjda nije potrebno ni analizirati, premda ce se uvijek naci 'pokradeni' Hordas primjerice da se zali na suca, teren, savez, nogometase, ovo-ono..
A i Trebinje, danas, utakmica toliko patronisticka i podesena da Siroki izgubi da je pomalo jadno.. a zalosno sto se prakticki svima desava.. crveni neopravdano i van pameti, toliko zutih, van pameti, toliko prekrsaja oko zone udarca, van pameti, no eto, ne zalim se, kvaliteta na kraju ce se ispoljiti, jedino to je bitno.. simptomaticno je naravno i tko je sudio, kao i utakmicu protiv Zrinjskog.. itd.. itd.. jadno u biti no eto..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 03. 2006. 02:25 

Trener Ninković podnio ostavku

Ratko Ninković, trener FK Željezničar, koji je u subotu vodio ekipe na "Grbavici" kada su osvojili samo bod protiv zeničkog Čelika (0:0), podnio je ostavku na mjesto šefa stručnog štaba. Ovu odluku Ninković je juče potvrdio za "Nezavisne novine", a za danas je najavio detaljnije obrazlaganje povlačenja sa mjesta trenera polufinaliste Kupa naše zemlje.
"Za sutra (danas) sam zakazao pres-konferenciju i svim medijima objasniću razloge zbog čega se povlačim. Ne želim novinarima pojedinačno objašnjavati svoje razloge", rekao je Ninković, koji je na pitanje da li je jedan od razloga i subotnji remi protiv Čelika kratko odgovorio:
"To je samo kap koja je prelila čašu."
Nakon utakmice sa Zeničanima, Ninković je bio nezadovoljan zalaganjem igrača, ocijenivši da nisu imali želje i htijenja da savladaju Čelik.
Detaljnije informacije o situaciji u klubu pokušali smo saznati od Samira Landže, predsjednika tima sa "Grbavice", koji se do zaključenja našeg lista nije javljao na telefon.

gdje dodje pelak tu trava ne raste...hahahghaha

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 03. 2006. 13:42 

ovo u nas nisu tereni, ne znam mogul se nazvat i oranicama

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 03. 2006. 18:36 

hot_blood wrote:
ovo u nas nisu tereni, ne znam mogul se nazvat i oranicama

nemogu :D

ko li ce sad reuzeti klub...??? e da hoce Bazdarevic ludi doci da nas odvede u ligu sampiona :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 03. 2006. 12:09 

ne moze ni bazdarevic motivisat igrace ako nisu dobili platu par mjeseci i ako u ekipi nema nikakvve organizacije

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 03. 2006. 13:53 

hot_blood wrote:
ne moze ni bazdarevic motivisat igrace ako nisu dobili platu par mjeseci i ako u ekipi nema nikakvve organizacije

man i to sto kazes...

al eto dodje onaj Almir Memic... slabo da ce na ovaj nacin nesta postici!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 03. 2006. 21:53 

Otiso Pelak po pare u Selju, al se malo za***o... sto je najgore, raja koja su bila na Seljo-Celik kazu da im je bio ponajbolji igrac (uz Vladavica)... Tugo jesenja...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 03. 2006. 02:59 

A sad ce i u Kupu ispasti..

Ajax 5% sanse veceras nije imao..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 03. 2006. 05:46 

Hehe, obradovao sam se zrijebu za kup :) Naprijed Siroki!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2006. 00:08 

SKUPINA mladića je u srijedu predvečer bejzbol palicama pretukla trenera Hajduka Luku Bonačića ispred njegovog stana u Splitu.

Kako doznajemo, Bonačića su napadači zatekli na povratku s prijateljske utakmice Hajduka i Šibenika.

Hajdukov trener prebačen je na hitni kirurški odjel KBC-a Split. U razgovoru s dr. Ribičićem s odjela koji je zaprimio Bonačića nismo uspjeli doći do više informacija.

"Ne mogu vam ništa reći dok ne završi puna obrada." - kazao je dr. Ribičić u razgovoru za Index.

Kako bi dobili potvrdu ove informacije, kontaktirali smo sportskog direktora kluba Fredija Fiorentinija, koji nam je samo kratko kazao da ne može razgovarati jer se nalazi u bolnici.

Prema neslužbenim informacijama, napad na Bonačića je zapravo divljačka reakcija navijača Hajduka na izjave trenera Hajduka koje je dao nakon subotnjeg remija sa Slaven Belupom.

Informaciju o premlaćivanju Luke Bonačića od strane više nepoznatih osoba ispred njegovog stana je u razgovoru za Index potvrdio glasnogovornik MUP-a Zlatko Mehun.

kazu sad na hrt-u potres mozga dobio

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2006. 00:19 

Pih, sam je trazio, cudi me da ga nisu ranije 'rijesili', a igraci imaju srece sto su im zastitari bili 'skloni' nakon Slaven Belupa.. gdje ces izrazavati u takvim situacijama vlastiti karakteristicni 'manjak straha' i izazivati na javnoj televiziji Torcidu da te pretuce, van pameti..

Quote:
Hehe, obradovao sam se zrijebu za kup :) Naprijed Siroki!

Je, izgubite u finalu a.. :p bit ce interesantno..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2006. 00:23 

jbg ima covjek muda...bar je imo...ne znam imal ih vise :) :) :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]