Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 21. 06. 2025. 21:23

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 514 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 26  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 29. 01. 2006. 03:52 

ouuuuu teske rijeci padose...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2006. 12:49 
Moderator

Diadems wrote:
Izvini, Walk, ali stvarno ne znam kako si mogao izdati sranje i smeće poput ovoga, sa produkcijom za koju je i demo Darkthrone-a pojam. Ostala su ti izdanja sasvim solidna što se tiče produkcije, ali, brate, bend sa ocakvom produkcijom ne bih izdao ni da mi u njemu rođena braća sviraju.

mislim da nisi shvatio. Oni i žele produkciju darkthrone dema. to je crni jebeni metal.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2006. 13:55 

Nakon mukotrpne obrade, digitalnim putem je dadana dovoljna količina šumova za postizanje željenog utisaka :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 02. 2006. 13:47 

Diadems wrote:
Izvini, Walk, ali stvarno ne znam kako si mogao izdati sranje i smeće poput ovoga, sa produkcijom za koju je i demo Darkthrone-a pojam. Ostala su ti izdanja sasvim solidna što se tiče produkcije, ali, brate, bend sa ocakvom produkcijom ne bih izdao ni da mi u njemu rođena braća sviraju.

Oni i jesu moja Braca :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 02. 2006. 19:17 
Moderator

WALK wrote:
Diadems wrote:

Oni i jesu moja Braca :D

:D Brothers In Arms...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2006. 23:26 

KRV -Silna Volja Srebra CD (Walk Records) 2006
Black Metal-Bosna

Posle 2 godine rada , bosanski bend Krv je objavio debi album.
Grupu je po odlasku iz Silent Kingdom, osnovao bubnjal sead Tafo ( alias Kurvar) , zeleci da se posveti zescem zvuku. Iako su u stratu svirali brzi , old school black , odlazak gitariste Koldvoida je donekle "usporio" bend, pa njihov danjasnji zvuk mozemo okarakteristisati kao mid-tempo black sa odredjenim atmo uticajima. Dve udarne pesme sa albuma , "Krv" i "Nesanica" se kao bonus na disku nalaze i u live verzijama, pa mozete da provjerite i kako bend zvuci uzivo. jedina zamjerka ide na racun produkcije , ali odlicne ideje i solidna realizacija tej nedostatak sasvim potiru.

Branko Rogosic

Preuzeto iz Metal Market Br.1

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2006. 03:09 

WALK wrote:
KRV -Silna Volja Srebra CD (Walk Records) 2006
Black Metal-Bosna

Posle 2 godine rada , bosanski bend Krv je objavio debi album.
Grupu je po odlasku iz Silent Kingdom, osnovao bubnjal sead Tafo ( alias Kurvar) , zeleci da se posveti zescem zvuku. Iako su u stratu svirali brzi , old school black , odlazak gitariste Koldvoida je donekle "usporio" bend, pa njihov danjasnji zvuk mozemo okarakteristisati kao mid-tempo black sa odredjenim atmo uticajima. Dve udarne pesme sa albuma , "Krv" i "Nesanica" se kao bonus na disku nalaze i u live verzijama, pa mozete da provjerite i kako bend zvuci uzivo. jedina zamjerka ide na racun produkcije , ali odlicne ideje i solidna realizacija tej nedostatak sasvim potiru.

Branko Rogosic

Preuzeto iz Metal Market Br.1

uz duzno postovanje gospodinu Rogosicu, KRV treba ovako da zvuci i tacka (to je moja recenzija ukratko)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2006. 03:12 

WALK wrote:
Grupu je po odlasku iz Silent Kingdom, osnovao bubnjal sead Tafo
:lol: :lol: hocel mi neko objasnit ovo "osnovao po odlasku" ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2006. 03:18 
Bloodsoaked wrote:
WALK wrote:

jel ovo Libija vidio? sakrijte ovo što prije, inače ćete osjetit njegov "gnjev" :lol: :roll:

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2006. 03:19 

Bloodsoaked wrote:
WALK wrote:

otisao iz Silent Kingdom-a jer se htio posvetiti samo bendu KRV.

dovoljno ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2006. 03:22 

pa to nije osnivanje koliko ja znam...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2006. 04:41 

Bloodsoaked wrote:

pa nije, al' eto. elem, nastali su, ima jedno 3 godine, a inicijator je bio KoldVoid.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2006. 12:45 

Spawn wrote:
Bloodsoaked wrote:

pa nije, al' eto. elem, nastali su, ima jedno 3 godine, a inicijator je bio KoldVoid.

KoldVoid, hahaha. ti je pravi selektor. E vala jedva cekam da se vrati sa svojojm lafinom. Nadam se da imaju lyricse sad. heheh

BLACK IS MY HEART :twisted: :twisted:

Sve u svemu, treba nasoj sceni nesto ovako.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 03. 2006. 02:29 

Spawn wrote:
Bloodsoaked wrote:

na to sam i mislio... jebiga po onom clanku ispade nastali maltene nekidan...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2006. 23:33 

Insomnior wrote:
Spawn wrote:
Bloodsoaked wrote:

KoldVoid, hahaha. ti je pravi selektor. E vala jedva cekam da se vrati sa svojojm lafinom. Nadam se da imaju lyricse sad. heheh

Da, ako hoće već ukopanu da je ukopa.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 04. 2006. 01:24 

Diadems wrote:
Insomnior wrote:
Spawn wrote:
Bloodsoaked wrote:

Da, ako hoće već ukopanu da je ukopa.

KRV ĆE DA LIJE I DALJE.... SVIĐALO SE TO NEKOM ILI NE :twisted: :twisted: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 05. 2006. 23:23 

Diadems wrote:
Da, ako hoće već ukopanu da je ukopa

u nadi da ce i tebe zajedno sa njom da zakopa!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 05. 2006. 23:46 
Administrator

Immolation wrote:
Diadems wrote:
Da, ako hoće već ukopanu da je ukopa

u nadi da ce i tebe zajedno sa njom da zakopa!

hahahahaha,oj sto se ismijah :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 05. 2006. 15:13 

8) 8) :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 08. 2006. 10:11 

Poz

Evo par novih recenzija...

Burning Misery
Bosnia and Herzegovina should be proud to know that they have a formidable raw Black metal beast in their wake. Silna Volja Srebra, by black metallers KRV is like the red meat buffet of Black Metal. The opening made me want to rush outside with a flail and "Celebrate the Black Arts". However the rawness seeps away in between the second and third song, but comes back in for the rest of the album. The guitar is really being thrashed on this album, its just sheet after sheet of overdriven mess. The vocals are really raw and primitive, but unlike say the standout vocals I heard on Arckanum's Trulen, the vocals blended in with thrashy guitar and sounded like a snake or demon were literally on the mic. It really came off that way, and just helped string this along. At times the sheer blacked thrash gives way to a little less rawness. Which was okay, but the rawest parts of the album were its most enjoyable. The vocals stayed raw, yet the guitar changed to a more regular black metal sound. However the album was excellent, and was more in the vein of what I enjoy; music that has that raw sound and atmosphere. There were two live tracks, that were good. They at least showed that the band can give the goods out live, and sounded vicious. The vocalist definitely has a possessed voice, its visceral to say the least. For the most part this was a solid disc, and hopefully the band will in the future keep up the sheer rawness and primitiveness. Favorite tracks: Celebrating the Black Arts, Crni Jebeni Metal, Nesanica (Live at Demo 202)

Hard & Heavy webzine
Auh. “Silna Volja Srebra” je album prvenac crnog metal sastava “Krv”, koji je izasao ove godine pod “Walk Records” etiketom. Na ovom albumu se nalazi osam numera, od kojih su sedam autorske (pet studijskih i dve uzivo), a jedna je obrada (u pitanju je “Pakao” od “Bombardera”). Vrlo lako mozemo zakljuciti o cemu se ovde tacno radi cak iako samo bacimo pogled na nazive pesama, koji idu ovako: “Pale Kurve”, “Crni Jebeni Metal”, “Krv”… i tako dalje. Matori raw black metal je pravac koji “Krv” neguje. Fascinantno je kako gitare suste i zuje. To bi valjda bila njihova glavna karakteristika. Kao i avetinjski vokal, takodje. Produkcija i nije bas sjajna, ali zasto bi to u ovom slucaju bilo lose? Mada ipak, neki put i ume da zasmeta, a to je u slucaju kada se druga gitara jedva cuje.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 514 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 26  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]