Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 19:57

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 59 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2006. 22:37 

Perverted Taste wrote:
serem se na bayern, na munchen, na bavarsku i pogotovo na majmuna Kahna!!!BASTA!!! 8)

jel ti ovo dovoljno konstruktivno? :D

Hehe.. e to je vec bolje, nek ti bude.. ;) ;P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2006. 22:42 

Bad::Brain wrote:
Archangel wrote:

Quote:
a kad ga je krstajic nesta grlio on je njega odgurivao i nije htio da mu onaj prilazi!
znao sam ja da u Salihu lezi veliki Bosanac!

Zar ga to cini velikim Bosancem..?
Davno se on dokazao kao veeeliki Bosanac za reprezentaciju..

ovo sam samo naveo jer su Hasanu u zadnje vrijeme cesto podbacivali da je svabo, da ga boli kurac za Bosnom itd.,a ako citas sportske forume tu si sigurno mogao primjetiti da je dosta onih koji to misle!

Ma znam zasto si rek'o al et, nek ti bude.. predbacuju mu vec 'sto godina', nije to od jucer.. a dovoljno im je pogledati par reprezentativnih predstava da skontaju da su u pravu, a slazem se osobno.. nije da ga boli kurac za Bosnom, ali da je poprilicno blizu toga u reprezentativnom dresu, e to jest.. nije to isti covjek uopce koji igra za Bayern i za BiH..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 03. 2006. 01:16 

Archangel wrote:
Archangel wrote:

Quote:
a kad ga je krstajic nesta grlio on je njega odgurivao i nije htio da mu onaj prilazi!

ovo sam samo naveo jer su Hasanu u zadnje vrijeme cesto podbacivali da je svabo, da ga boli kurac za Bosnom itd.,a ako citas sportske forume tu si sigurno mogao primjetiti da je dosta onih koji to misle!

Ma znam zasto si rek'o al et, nek ti bude.. predbacuju mu vec 'sto godina', nije to od jucer.. a dovoljno im je pogledati par reprezentativnih predstava da skontaju da su u pravu, a slazem se osobno.. nije da ga boli kurac za Bosnom, ali da je poprilicno blizu toga u reprezentativnom dresu, e to jest.. nije to isti covjek uopce koji igra za Bayern i za BiH..

Ja mislim da ce on, posto mu je tek 29, za koju godinu skontati sta je Bosna zapravo i sta je to "Igrati za Bosnu", e onda ce da procvjeta, isto kao sto je Barbarez procvjeto!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 03. 2006. 02:06 

Hasan=kurac za ovce :!: :!: :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 03. 2006. 02:10 

Archangel wrote:
Archangel wrote:

Quote:

Ja mislim da ce on, posto mu je tek 29, za koju godinu skontati sta je Bosna zapravo i sta je to "Igrati za Bosnu", e onda ce da procvjeta, isto kao sto je Barbarez procvjeto!

Hmm, nece, nema on to u sebi.. materijalist je vise, draze je njemu za masnije pare nastupati za Bayern nego igrati kako bi trebao za BiH.. Barbarez je skroooz druga klasa covjeka za njega i ne bi se trebali spominjati u istom kontextu sto se tice te Bosne i Hercegovine.. al eto..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 03. 2006. 13:01 

Rooster wrote:

isto ti debilu!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 03. 2006. 13:58 

ma ne mozes uporedjivat barbu kralja i hasana..barbarez je za svakog igro srcem,jbg rulja voli kad gine igrac na terenu, a barba to radi i sto sam primjetio prenosi to na ove mladje u reprezentaciji, pogledaj spahica,kenu,zlatana,misimovica...ne znam ono mozda ne bi davali sve od sebe da tu nije barba, ufurali su se na njega :) :)
a hasan je drugi covjek, jbg ne mozes sudit covjeku sto nekad ne ebe mater protivniku...meni nikad nije bio nesta previse mrzak, mada je istina da u reprezentaciji nije davo maksimum, mada je bilo utakmica kad bi se bas trudio, opet treba sagledat kakve igrace ima bajern, jbg ima s kim igrat..ne moze se covjek previse ni krivit, al ne treba mu ni zaboravit neke stvari...on je neki polupapak :) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 03. 2006. 14:12 

Momentalno se Hasan sigurno nemoze mjeriti sa Barbarezom... al kazem vam da taj patriotizam polako prelazi i na njega,i da ce on sigurno jos malo poceti igrati svim srcem za BiH! On je jos relativno mlad pa zato ima jos vremena da dokaze ljudima da nije materijlista itd.
kako god okrenes meni je on pravo drag igrac!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 03. 2006. 13:00 

juce gledam na dsf-u stavljen je medju najboljih 11 proslog kola :) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 03. 2006. 13:11 

hot_blood wrote:
juce gledam na dsf-u stavljen je medju najboljih 11 proslog kola :) :)

Majstor covjek... samo kad se sjetim 2001/2002 (nisam siguran jel ta godina) kada je bio u UEFA TOP 11!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 03. 2006. 01:48 

Rooster wrote:

isto ti debilu!

Je si to patriota...ako si ko i on...dobar si...s obzirom da ti je jedno od staništa Beč...SVAKA VAM ČAST...šta bi mi bez vas :twisted: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 03. 2006. 03:12 

Momentalno se Hasan sigurno nemoze mjeriti sa Barbarezom... al kazem vam da taj patriotizam polako prelazi i na njega,i da ce on sigurno jos malo poceti igrati svim srcem za BiH! On je jos relativno mlad pa zato ima jos vremena da dokaze ljudima da nije materijlista itd.
kako god okrenes meni je on pravo drag igrac!

Pih, sta se ima sad dokazivati.. kome.. imao je on svoje doba za dokazivanje.. dzaba je njemu sad se nekome iskupljivati kao.. nista od toga.. ili igras kako mozes i znas, ili nisi.. nema fluktuacija.. da njemu to nesto znaci vec bi on to pokazao.. ovako je samo pokazao zelju za Bayernom.. no eto, like I care..
Dobar je on igrac, svojevremeno i odlican, i to je to.. bar sto se mene tice..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 03. 2006. 13:35 

Eo citam da hoce da dovedu Van Bommela iz Barce...
meni ovaj Van Bommel nesta kao Effenberg,pravi vodja na terenu!
Bilo bi dobro da uspije taj transfer.
a sta toi mislis Archie? :D :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 03. 2006. 04:08 

A to bi im bio potez godine.. ionako nemaju dovoljno defanzivnih klasa uopce, osim Martina, kamoli neku koja je opasna u napadu k tome.. nisu ni imali od Effenberga, dobra analogija.. s obzirom da ode Ballack trebat ce im i jos jedan igrac, ofenzivna klasa, al ne Ballackovog kapaciteta ni cvrstine vec tehnicar, brzi i laksi kojeg ce Van Bommel izdrzavati, doduse malo ce im drugaciji koncept igre biti i pristup, ali Ballack je Ballack, drugacija je to dimenzija igraca.. sve u svemu ne mogu fulati sa njim nikako u Bundesligi..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 03. 2006. 05:25 
danas Dortmund sjebo jedinog konkurenta Bayernu na titulu - hamburg...

2:4 u gostima DORTMUND JE TRUMFIRAO NAD NEMOĆNIM JADNICIMA SA SJEVERA!

Tomasz Rosicky je opet pokazao da je jebena ljudina!

zahvale i hvalospjeve šaljite na slijedeću adresu... :D

Post subject:
PostPosted: 26. 03. 2006. 05:37 

Rosicky nije konzistentan.. ali nije ni kriv s obzirom koga sve ima u ekipi i s cim se sve mora boriti.. gl in Atletico..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 03. 2006. 13:56 

Dobra scena kod drugog gola... trci Rosicky prema praznim golom i raduje se..hahahaha

Opet ga Hasan zabi... i opet Bayern pobjedi!
a vidi ti Bore kako gotivi Dortmund... mora da si poceo za njih navijat tamo 96/97 kad su bili jaki...
Ja sam ih mrzio,al sad ,posto vise nisu konkurencija Bayernu ,mi postadose simpaticni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 03. 2006. 15:51 
Dobra scena kod drugog gola... trci Rosicky prema praznim golom i raduje se..hahahaha

Opet ga Hasan zabi... i opet Bayern pobjedi!
a vidi ti Bore kako gotivi Dortmund... mora da si poceo za njih navijat tamo 96/97 kad su bili jaki...
Ja sam ih mrzio,al sad ,posto vise nisu konkurencija Bayernu ,mi postadose simpaticni...

'96. :?: :lol:

'93. :!: :!: :!:

čim sam vidio prvu tekmu i prvi poster...bio još derle, ali odma sam znao za koga treba navijati...a u krugu od 100 km niko nije navijao za FCB...
danas me raduje kad vidim da nisu zadnji, jebiga...nekad bio super tim, svi igrači gotovo iz njihovog kadra izlazili...Ricken - super igrač...al sjeban...

but it's just a game :roll:

Post subject:
PostPosted: 27. 03. 2006. 21:53 

Image
tako sam ti ja takoder 93' kad sam za Bayern cuo...heheh

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 59 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]