HAIL
Prvo, odusevila sam se podrskom akciji!!!

Sarajevo, a i sire, napokon je pokazalo da postoji altruizam, da postoje ljudi. Nadam se da je ovo uvod u tradiciju podrske demo bandova(kojima treba promocije) slicnim humanitanim akcijama, posebno kada su djeca u pitanju. Svaka cast i iskren respect mladoj ekipi sa 202-ce koja je sve organizovala i inicirala, posebno zato sto su imali problema sa nekim sponzorima

.
Sto se tice same svirke, nisam ostala do kraja, ali me je KURSK

definitivno oduvao odlicnim muzickim izrazom i konceptom, usviranoscu, iako je Sasha imao ogromnih tehnickih problema sa gitarom. Ozvucenje, generalno, nikada nije bilo losije, gitare piste, zvuk supalj, previse svijetao, visokih frekvencija pun kurac... No, o tonskim ekspertima u Slogi vec je dovoljno receno:!: A o VOKALU KURSK-a cu reci: Ti si jarane majstor nad majstorima, iako su tonci prve dvije pjesme unistili, nisi se cuo ni ti, a ni Sasha. Samo nastavi!!!

ODLICAN, ODLICAN, bend kojem dajem punu podrsku i predvidjam uspjeh van granica ove usrane regije. Neki su imali zamjerke tipa, sta ce im onoliko klavijatura. Ja jok, klavijature super leze, riba zna svoj posao... A o Stefanu, sta bih rekla, frajer kickin' ass, devastira... Svaka cast!!!