Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 19:58

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 203 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 28. 03. 2006. 02:37 

Perverted Taste wrote:
za koji to? :?

više se i ne zna o kojem se priča :) ...

ništa ovdje dok se ne napravi neki prostor isključivo za svirke...

Grad bi mogao da obezbijedi prostor za svirke, da se iznajmljuje za određenu svotu...al ovo je utopističko maštanje... :roll:

zar to nije bila ideja centra za djecu i omladinu na grbavici ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 03. 2006. 02:39 

mislim da pitas pogresnu osobu :wink: .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 03. 2006. 02:44 

pa mogao bi grad donirati, bilo bi to i u njihovoj koristi ali oni ne vide dalje od fotelje tak da mi mozemo pricati sta hocemo boli njih briga jel se ovdje hoce ili moze odrzati neki koncert

na yumetal forumu sam vidjela da ljudi hoce da prave srpski thrash metal festival i lovu za nejga skupljaju tako sto mjesecno jednom-dvaput prave svirke od kojih sav prihod ide za taj fest, sta bi falilo kad bi se i nasi bendovi tako organizovali pa se promovisali i skupljali lovu za vece manifestacije, ionako ima more bendova za koje jos niko nije ni cuo
a ti bendovi vala mogu svirati i u jednom fisu i u jednom ag-u i sta ti ja znam gdje vec jer to je samo svirka obicna ali bar bi ljudi dolazili jer svirki slabo ima a i tako bi se mogao skupiti novac i ostala sredstva i nekako pokrenuti scena

kukanje i cekanje jos nikom nije pomoglo :roll:

rodila majka ekonomistu svog hahah

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 03. 2006. 02:47 
Spawn wrote:
Perverted Taste wrote:
za koji to? :?

više se i ne zna o kojem se priča :) ...

ništa ovdje dok se ne napravi neki prostor isključivo za svirke...

Grad bi mogao da obezbijedi prostor za svirke, da se iznajmljuje za određenu svotu...al ovo je utopističko maštanje... :roll:

zar to nije bila ideja centra za djecu i omladinu na grbavici ?

postoji razlika između "ideje" i između činjenice...

činjenica je da to više nije prostor za svirke koje bi se nama svidjele, pogotovo ne meni...

Post subject:
PostPosted: 28. 03. 2006. 02:53 
bloodflood wrote:
mislim da pitas pogresnu osobu :wink: .

uz mnogo lijekova i dobrog terapeuta čovjek može sve prebolit, pa čak i ono... :D

:( ma :cry: može kurac...

Post subject:
PostPosted: 28. 03. 2006. 11:47 

Spawn wrote:
ja vam opet kazem probajte u Visokom u onom klubu gdje je bio Metal fest. Najbolje ce biti.

Ta mi opcija zvuci pravo rizicno, znas kakvi su ljudi ovde, da bogda dodje i 150 ljudi u Visoko.
Ali u svakom slucaju vrijedi vidjeti i tu opciju.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 03. 2006. 13:24 
još uvijek isplatnije tim ljudima nego da klapaju do Zagreba...

Post subject:
PostPosted: 28. 03. 2006. 13:44 

Perverted Taste wrote:

Pa jes. Mozda najbolje da ja platim Slogu iz svog dzepa, pa da niko ne mora klapnuti dulje od centra grada. Hoces ti pokriti bend i sve troskove nakon sto ne dodje dovoljno ljudi u Visoko pametnice?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 04. 2006. 16:05 

Napisao sam dugacko i kompleksno objasnjenje i osvrt na tesku situaciju u Sarajevu i BIH za metal "scenu", ali mislim da je svima kojima treba biti i vise nego jasno tuzno trenutacno stanje, stoga:

Uriel Productions s zaljenjem objavljuje da je koncert kultne nizozemske DM grupe Sinister u BIH 22. 04. otkazan zbog nedostatka adekvatnog koncertnog prostora za odrzavanje ovog velikog koncerta.

U svakom slucaju turneja je potvrdjena i finalizirana a Sinister su i vise nego raspolozeni za devastaciju Balkana i okolice!!

Uriel Productions proudly presents:

THE SINISTER BALKAN TOUR 2006

20 April - Slovenia, Brezice (with Dickless Tracy)
21 April - Croatia, Zagreb (with War-Head, Toxic Death, Dickless Tracy)
22 April - Hungary, Pecs (with local suppert)
23 April - Bulgaria, Sofia (with Enthrallment, Toxic Death, Agonic Faith)
24 April - Serbia, Belgrade (with Sacramental Blood, Toxic Death, Amon Din)
25 April – Croatia, Osijek (with Toxic Death, War-Head)

Meni je uzasno zao sto na ovoj turneji nije moguce uraditi svirku u BIH ali nije ovo trenutacno zemlja za strane muzike, a pogotovo metala. No kao sto kaze moj kolega iz The Aebyssa nastavljamo se boriti, a dokle, vidjecemo.
Ja sam Tour Manager na turneji pa ako neko uspije doci do Osijeka, Zagreba ili Beograda nek mi se javi, ubacicu ga na guest listu. Bilo bi mi drago ako neko iz BIH dodje na jedan od datuma.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 04. 2006. 16:59 
Administrator

ja mozda da do osijeka odem sa autom,al jos nije sigurno..jebem ti zemlju taku kad prostora nema za jednog koncerta,koji jad

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 04. 2006. 17:01 

Sto mi bi ovo nerealno na pocetku! jebem ti! u kurac! PU Bosna!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 04. 2006. 17:50 
sramota...

Post subject:
PostPosted: 03. 04. 2006. 20:47 

jebga...ja cu onda najvjerovatnije u osijek...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 04. 2006. 20:51 
Uriel wrote:
Perverted Taste wrote:

Pa jes. Mozda najbolje da ja platim Slogu iz svog dzepa, pa da niko ne mora klapnuti dulje od centra grada. Hoces ti pokriti bend i sve troskove nakon sto ne dodje dovoljno ljudi u Visoko pametnice?

hoću...

Post subject:
PostPosted: 04. 04. 2006. 01:06 
Administrator

nije mi jasno zasto u visoko nebi dosao isti broj ljudi kao i u SA..mislim,nisam jednom prepjesacio iz SA u VI,tako da sarajevskim metalcima nebi ja mislim bio nikakav problem doc u grad udaljen 20-tak km.zna se za BMF kako je bilo i odakle je sve ljudi doslo..

al jebat ga,sad je rijeseno i jos se jednom pokazalo kakva nam je drzava u kojoj zivimo

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 04. 2006. 01:25 
Hanneman wrote:
nije mi jasno zasto u visoko nebi dosao isti broj ljudi kao i u SA..mislim,nisam jednom prepjesacio iz SA u VI,tako da sarajevskim metalcima nebi ja mislim bio nikakav problem doc u grad udaljen 20-tak km.zna se za BMF kako je bilo i odakle je sve ljudi doslo..

al jebat ga,sad je rijeseno i jos se jednom pokazalo kakva nam je drzava u kojoj zivimo

ja sam dao barem normalan prijedlog, gdje niko neće plaćat cijeli koncert iz svojeg džepa, a posjetioci bi uštedili one pare koje će sad morati dati da ih vide vani...

bujrum, mene libo taki...

Post subject:
PostPosted: 04. 04. 2006. 10:28 

Hanneman wrote:

Ne bi bio problem sarajevskim metalcima doci, a ni tuzlacima, ali problem je sto u visokom je klub prazan, to jest nema ni razglasa ni opreme. Troskovi za opremiti klub bi na kraju bili veci od cijene benda, sto na kraju stvara previsoke troskove.
Tuzna je cinjenica da Sarajevo nema kluba za ovu velicinu svirke, to jest ima, Sloga je savrsena, ali to je druga prica koja me davno umorila.

Eh da, svi se trebamo zapitati u kakvim govnima zivimo i sto treba raditi a se to popravi. Ja ponavljam, Movara u Zagrebu nam svima treba biti primjer. Takvo nesto u Sarajevu bi se moglo srediti, ali treba puno, PUNO rada na tomu. Do nas je, mladih i voljnih, Ako ima takvih?
Ma ne, bolje ici na demo bendove i lokat po parkovima cijelo vrijeme.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 04. 2006. 13:30 

Vidimo se na istoku.

Svejedno mi je sto nema tog koncerta, ionako sam planirao ici u Beograd, a drago mi je sto zbog tog Sarajeva nije otkazan cijeli tour.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 04. 2006. 23:05 

cotoha wrote:
Vidimo se na istoku.

Svejedno mi je sto nema tog koncerta, ionako sam planirao ici u Beograd, a drago mi je sto zbog tog Sarajeva nije otkazan cijeli tour.

Ma samo ti u Beograd, u Sarajevu nam ne trebas, garant si trazen kuci u Beogradu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 04. 2006. 16:28 

Naravno.

Bar imam sta vidjeti tamo.

Veliki Toxicdeath po petnaesti put, Sacramental Blood deseti i Amon Din treci.

I ne zato sto je to Beograd vec zato sto je GRAD i sto eto, nemaju problema sa prostorom, strujom, vizama, a ni sa publikom, naravno..

A takvim ljudima kao sto ste vi pseudometalci, hipokrizni koprofazi, ulojene debele goticarke sa vise dlaka medju nogama i ispod pazuha nego na glavi, fakat nikad ne bih ni volio da budem potreban.

S prezirom,

povremeni deflorator vasih infantilnih mozgova.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 203 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]