Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 09:28

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 290 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2006. 03:50 
Hedon wrote:
Striker wrote:
meni Agonize lego, pičke ne odsviraše DAYOUDIE

ma jebo to, odsvirali su This Mortal Coil za "Burning Misery", i tu ja skidam Hati kapu; Adnane, imaš plus kod mene sad ;), a i kod šefa :wink:

Sacramental Blood - jebo te otac, e ono je muzika 8)
znao sam da su momci opaki, ali ono je "fierce" :)
tehnika, mrtva tehnika, i prebiranje! sweet picking BDM style :D
jebote, obrade su legle ko ove dvije pize sad :D a ostali materijal je mrtva brutala, to moram Milanu priznat da su dobro uradili, do u zadnji detalj! btw. Milane, hvali ti na CD-u :wink: čujemo se !

Agonize - standardno dobri, i meni uvijek super bili i ostaće...pogotovo kad mi odsviraju šta od moje prve ljubavi Carcassa :D
Agonize je Agonize, i ja tu neam šta puno srat - pozdrav ekipi!

Sinister - omiljeni bend, omiljena muzika i omljeni koncert! 8)

grof je vala bio najbolji u svemu ovome :D Grof je Grof, ostali su samo "veseli šiljci" :lol:

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2006. 03:53 

sacramental - jebu mater ljudi, samo tako... (steta sto je zvuk bio malo u kurcu). SVAKA CAST! jos onaj Morbid Angel...ma nema..."totalno rasulo" ;-) evo kupih cd, pa slusam sad.

agonize - normala, carcass lego ko budali samar ;-)

sinister - hehe...treba li uopste ista pisat. samo cu rec da su ljudi toliko rega da to nije normalno...

ocekivo sam da ce bit BAR duplo vise raje...uzas, sramota...jad...

inace, predobro bi, nemam rijeci...urielE, svaka ti dala.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2006. 05:29 

Agonize hashisari jedni.....fuj.... :lol:

Nego ima'l ko slika sa koncerta, da i mi koji svoj zivot provodimo u pustinji mozemo barem na tren osjetiti tu jebenu stmosferu.
Hajde ljudi postavljajte te jebene slike!!!

P.S. Koliko je ljudi bilo na koncertu?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2006. 07:06 

ja sam mislio da se sale kada sam vidio onaj bubanj .. ocigledno nee

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2006. 12:08 

hehe sta reci neg da je koncert dobrota ziva!!! al zvuk je preso sve mjere losine! ovo je meni najlosije sto se moglo cuti!!! Svaka cast bendovima kad su mogli iole onako svirat, s onakvim kurcem od zvuka! jebga!
!!!!!SINISTER!!!!!

a Sacramental Blood fakat ne lici na ono kako su svirali na sodi! ev sad slusam ovaj cd konacno! ma ljepota ziva da malo razbije jutro!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2006. 12:43 

Meni je sinoć bilo super :D
Sacramental mi je praaavo lego :D :D
Agonize, svaka častImage
A za Sinister, šta da velim, atmosfera je bila preeedobraa!!!Image

Fin provod skroz, samo što sam i ja očekivala više raje :? al eto :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2006. 13:01 

Solidan provod sinoc...

Ali.. zvuk katasrofalan... malo su popravili za Sinister, ali opet.. Bubnjevi su presmijesni. Ja mislim da je igor cavalera nasao bolje bubnjeve u kanti za smece u Belo Horizonte-u kad su pocinjali svirat.. Bruka i sramota je trazit od ozbiljnog DM benda sa 20 godina iskustva i postojanja da se snalazi na onom sranju...

Agonize i Sacramental standardno solidni. Sinister.. nije to vise to.. Bilo je na momente pravo dobro, ali sve u svemu ispod prosjeka s obzirom da se radi o jednom legendarnom DM bendu.

Anyways, slike su na

http://www.aida-vanja.com/2006/Sinister

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2006. 13:51 

pa kolko je karata prodato?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2006. 16:08 
Moderator

Boris vam je na putu ua Sofiju, mislim da će vam sutra ili prekosutra tek odgovoriti.

Evo nekoliko slika...

Image

Image

Image

Image

Image

Image

JOÅ  VIÅ E SLIKA NA LINKU OVDJE

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2006. 17:34 

Predivno mi je bilo!!!!! :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2006. 17:42 

eo slika:

Image
Image
Image
Image

ostalo na http://www.theaebyss.com/galerija/2006-04-22.shtml

;)

\m/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2006. 17:47 

fenomenalno 8) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2006. 17:57 

Super slike :wink: Men isto bilo godra, nadamo se jos ovakvim svirkama... :) Sacramental mi je puno puno bolje nego ono na Sodi, ne znam jel nesto do mene, Agonize svaka cast, a za Sinister ne treba puno pricat. Sam sto se iza 11 i nesto razislo i ono malo sto je bilo ko i uvijek al et jbg, sve u svemu dobro proslo :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2006. 17:59 
Moderator

Odlična atmosfera, predobro, zvuk-baš se i ne razumijem u to, raje malo, al' eto. Inače, bendovi su rasturali sve živo! Jedino mi je na živce išlo ono "diskoblicbijelosvijetlo". Pa...fakat. Čestitke Urielu. :wink:
Sve čestitke, također, i Toxicdeathu, razvalili su u Zagrebu, imaju žestoke pohvale od Cmar-net-ovaca...citiram:

# "Sinister - jooooj, dosade li...da su bar umjesto njih još Toxicdeath svirali. Al ajde, podnošljivi su bili."

# "toxicdeath je trebao biti headliner 8) rasturili su i same headlinere....da toxicdeath ima iste uvjete kao sinister - bili bi daleko priznatiji i poznatiji bend.daleko najbolji bend večeri!!"...itd. Svaka čast!

OffT. - Pozdrav TEARS OF LIGHT! Drago mi je da smo se upoznale! :D :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2006. 18:23 

Odlične slike!!! :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2006. 18:56 

Da nisam u blazenom stanju zbog koncerta :twisted: :twisted: :twisted: , polomila bih onu drugu nogu toncu (onu na koju ne sepa)!!! Fakat, ba, ono je sramno da sramnije ne moze bit!!!

SACRAMENTAL- nedostojna da ista kazem! Jest da raja komentarise s pravom da su sada bili mnogo bolji nego na SODI, al' zato na SODI ozvucenje bilo, mene odnijeli sve skupa s pivom koja se nije prosula...

AGONIZE- joj, meni se njihov koncept pravo svidja, meni je filing iznad tehnike. Ne znam kako su se suzdrzali da ne unakaze tonca. Ljudi generalno imaju svjetliji zvuk, sto je ok. zbog Hatinog nacina pjevanja, al' je brate tonac morao pomac svoju nemocnu rukicu na onom regleru kad je vidio (ako je je... mu mater coravu) da mu je zakucalo u crveno...

SINISTER- ma daj, sta se tu moze uopste reci!!! Zao mi ljudi, jebi ga, dosli u Sarajevo, sviraju pred sacicom raje, a buljuk te raje (cast izuzecima, znaju ko su) jedva da se pomjerio... zijevaju k'o ribe... glupavim okicama gledaju okolo... u wc iz wc-a... jooooj Al' dobro, neka je nama Sinister dosao.

Svaka dala Borisu zbog organizacije svirke...

HAIL :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2006. 22:28 

KOJA DOBROTA :twisted: :twisted:
meni je fenomenalno bilo(da sad ne spominjem zvuk kao i svi ostali :) ),i fakat je trebalo bit vise ljudi...smijem se kladit da dosta raje iz SA nije doslo(bar onoliko koliko je moglo),a ak smo mi sa strane mogli doc,onda...

svaka cast ipak :D :D

p.s.Furija..i meni je pravo drago kaj sam te upoznala,slatkica si mi :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 04. 2006. 01:25 

ma sinister je odjebo sve zivo,nemere bit vise nista ni blizu nako dobro...
a sacramental blood je pokazo kako se svira kvalitetan Brutal death, nemoze bolje... definitivno najbolji bend na okolnim prostorima...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 04. 2006. 02:00 
Administrator

gotiva bi sinoc,steta samo sto nema dovoljno podrske i ljudi koji bi napunili slogu pa da imamo svako mjesec-dva ovako dobrih koncerata..al jebaji ga.

Sacramental Blood - prvi put ih cuo sinoc i stvarno sam ostao bez rijeci.Mogu zamislit kako bi jos bolje ispalo da zvuk nije bio los,ona jedna gitara skroz prigusena nesta,bubanj katastrofalno ozvucen,dobos se nije cuo uopste,pogotovo na blastovima..steta za onakav bend.Obrade su predobro dosle,pogotovo Day Of Suffering,oj koja dobrota jebotee...predobro,jedva cekam da bude taj cd u metalshopu pa da uzmem,momci fakat zasluzuju..

Agonize - ma standardno,dobri kao i uvijek,samo je i njih zvuk zajebavao pravo,toncu u slozi il nemaju pojma il hoce najmerno da sjebu.Ja koji nemam pojma o tome,mislim da bi bolji namjestio.Al opet,odrali i oni,Another Wasted Paradajz je dobro sjeo nema sta..svak cast!

Sinister - suvisno je bilo sta govorit za njih,bio merak gledat onakav bend.Samo brate onaj bubanj je tolko los bio,al jebat ga,nije se dala zbunit ona budala od bubnjara :) .Sadistic Intent dvaput,ma nema sta,MERAK!

Opet kazem,steta samo sto se nemoze onako dobar prostor napunit,i imat ovako dobre metal koncerte svako 2 mjeseca,pa cak mozda i prije..
Ima i slika isto,pa cu ih postavit..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 04. 2006. 02:49 

Hanneman wrote:
gotiva bi sinoc,steta samo sto nema dovoljno podrske i ljudi koji bi napunili slogu pa da imamo svako mjesec-dva ovako dobrih koncerata..al jebaji ga.

ma dolaze ti haman isti ljudi samo ih upola manje,kad je na Silentu bilo više raje onda jebi ga

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 290 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]