cocainum.mood wrote:
sreæa ljubav nemam ja ništa protiv toga,veæ rekoh da bi mi bilo ful drago jerbo bi to znaèilo i poso za mene

nemoj mislit da sam ljubomorna, imamo mi u posjedu liber linteus zagrabiensis i zato smo veri kul

ne znam gdje sam ja onda proèitala da lik baš i nema naobrazbu tako al ajde. èek malo, èetri fakulteta na kojem podruèju? arheologija?(i šta je specijalizirao uopæe? i gdje?) antropologija? geologija? povijest? šta?
ne moraš odma krenuti sa fuckoff i sliènim naèinima pristojnog komuniciranja.
(i btw još ti nisam zaboravila ono kad si me proglasio nacistom tamo kod igora) ja sam fino pitala i iznijela svoje mišljenje utemeljeno na povijesnim èinjenicama/arheološkim nalazima za koje znam. jebiga.
aaaa... nemoj se ti uvrijedit za fuckoff.. nishta loshe nije mishljeno

nishta, ja sam kazem... bez obzira na sve... mogu se vidjet veoma chudni oblici kamenja i dosta chudnih stvari odje gore... mislim glupo je da mi uopshte raspravljamo o bilo kakvim dokazima... samo mozemo podrzavat teorije drugih arheologa... you know

iak nisam siguran da Semir ima shugavo obrazovanje... al' kako god, ima ga boljeg od nas svih

zat niko mu ovdje nije ni do jaja... i nema pravo da kaze "a" chovjeku...
al' jedno je sigurno, da se chovjek bori i da ima volje da vadi ovu zemlju iz govana, a to je ono shto nam treba... i to je ono zbog chega ga smatram Semirom a.s.!
cocainum.mood wrote:
(i btw još ti nisam zaboravila ono kad si me proglasio nacistom tamo kod igora)
uh, ja se ne sjecham toga
bio sam ba pjan, djesh me sad za to prozivat

[Disavowed] wrote:
Shakhbuurz wrote:
i vidjechesh...
hail to allmighty Semir!
AI - Semir Osmanagiæ WSjesi li uopšte ovo èitao?

ti se idi shkoluj