Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 08:53

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 105 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 04. 05. 2006. 18:07 

au sad sam cuo da backstab i punkart danas sviraju, jedva cekam...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 05. 2006. 13:44 

dobro bi pravbo sinoc, besplatan ulaz, puno dobrih bendova, cuga...
svirali su backstab, ofsajd, neki beogradski punk bend( koji sam na zalost propustio jer sam se napio hehe ), castrator, sacrifice i lovechild ( bljak )
sacrifice su oderali samo 3 pjesme ali su napravili najbolju atmosferu tokom citavog koncerta, svaka cast manijaci!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 05. 2006. 14:13 

Bilo je ok,al onaj ofsajd me je totalno smorio :roll: fakat su dosadni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 05. 2006. 01:40 

Dyings0ul wrote:
-progressive- wrote:
ej jel se moze nekako upasti kao bend na tu motorijadu, da se svira malo:)

ako pozuris, mozete upasti prvi dan...ako ne, uvijek vam ostaje da pecete cevape ili nesto sl..:P

HAHAHahahahah...ha

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 05. 2006. 13:41 

Heh,dobro bi i sinoc...-NIJE VAZNO,postenski oderali,bilo je i cuge.sve u svemu ok je bilo.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 05. 2006. 14:38 

ma joj., sinoc i nije bilo bas dobro. onaj brcanski band je smorio sto posto . meni se svidjeo samo prvi band ngdje je svirao gitarista punkarta. bilo je i hladno a i malo ljudi, ali veceras zato emir hot. eh samo se to ceka i nista vise.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 05. 2006. 15:16 

nije vazno su bili super, ali neki kreten me polio pivom po glavi dok sam pjevao smf - kumovi, jebem li mu mamu ja retardiranu...
dobri su svi bendovi bili, i vodoo cadillac i no rules ( jebi ga onaj zadnji nisam gledao, bio sam preumoran ), samo je malo ljudi bilo jebemu
ajd valjda ce veceras biti vise raje, ako kisa ne bude sjebala stvar

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 05. 2006. 15:32 

joj veceras hotcina,heh,moj komso.valjda ce bit dosta raje,trebalo bi.ali ev izgleda neka kisica pocinje.ma nece to nama pokvarit...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 05. 2006. 18:46 

Ja veceras planiram doc (iako pada kisa, bem ti Tuzlu 5 dana kise, dva sunca-ako i to, dobro je... :S), 8km, al mi sasvim odgovara ko svira... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 05. 2006. 01:58 

i kako je bilo ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 05. 2006. 02:59 

blatnjavo!!! al je bilo skroz dobro.

Markonee su mi bas "sjeli", jesu sviteri, al ljudi znaju svoj po'so! imaju odlicnog pjevaca, super gitariste (posebno onog mladjeg sladjeg :D ) i bas su super... taman za motorijade.

Irina i Storm su opet pokazali Who's The Boss... svaka cast! svima ponaosob, al i njima kao skupini, cjelini-ma sta god!

Van Gogh-opet prica za sebe... ko voli-voli...ko ne, nece nikad...

sve u svemu, da nije bilo kise koliko jest- bilo bi idealno vece...
al nista nije savrseno... pa ni ovo ne bi... al bi bar vece za pamtit i akobogda (oprostite al nisam sigurna kako se ovo pise) pocetak tradicije...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 05. 2006. 02:59 

Markonee su mi bas "sjeli", jesu sviteri, al ljudi znaju svoj po'so! imaju odlicnog pjevaca, super gitariste (posebno onog mladjeg sladjeg :D ) i bas su super... taman za motorijade.

Irina i Storm su opet pokazali Who's The Boss... svaka cast! svima ponaosob, al i njima kao skupini, cjelini-ma sta god!

Van Gogh-opet prica za sebe... ko voli-voli...ko ne, nece nikad...

sve u svemu, da nije bilo kise koliko jest- bilo bi idealno vece...
al nista nije savrseno... pa ni ovo ne bi... al bi bar vece za pamtit i akobogda (oprostite al nisam sigurna kako se ovo pise) pocetak tradicije...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 05. 2006. 04:42 

stardust_rnr wrote:

Irina i Storm su opet pokazali Who's The Boss...

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 05. 2006. 08:05 

SCAR wrote:
stardust_rnr wrote:

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 05. 2006. 19:52 

bilo je hladno i dosadno!
uso sam djabe..na svu srecu..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 05. 2006. 16:12 

Striker wrote:
SCAR wrote:
stardust_rnr wrote:

hahahahahaha, Irina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 05. 2006. 16:50 

Jel ima gde slika sa svirke same,provalio sam gore da ima nekih slika ,ali samo motorijada i po gradu ............DANKE

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 05. 2006. 01:23 

imam ja slike ali samo s BackstaB-a naravno :) ispraznila mi se baterija, a ostale dane nisam isla...

moj komentar na prvi dan kojem sam prisustvovala : jeste vidjeli basistkinje iz bg...ja bih je zenila!!!! cura je zakon! ako je negdje na forumu, nek mi se javi!

imam i par slika stagea prije svirke...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 05. 2006. 14:56 

Ova izgleda ide na svirke samo da fotografise i gleda momke.

Ma, nista cudno, takvih je 90%, cula prije pola godine da postoji metal, nalozila se jer joj se svidio neki kosonja, oblaci se u crno i eto sad je ona Dark Mistress of Mtl.

A nema dva diska kuci.

Fuj.

A o svirci se nema sta reci. Pure rnr za kaljuganje u blatu.

Storm je otiso u kurac.

A irini one treba odsjeci kaziprst i mali prst.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 05. 2006. 15:26 
cotoha wrote:
.

a teb treba qrcem zacepit usta

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 105 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]