Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 09:39

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 48 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 16:42 
ja sam govorila konkretno za ovu svirku al ajd ko me jebe, kljucaj

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 16:42 

theblackone wrote:
ja samo govorim o poredbi jer je nekoliko dana prije na istom mjestu svirao Rapa Nui (Sharane, bez uvrede) koji takodjer nije metal al je bio dzaba ulaz i bilo je krcato. samo se stavite u poziciju vlasnika prostora ili organizatora koji ce naci u wc-u flase od 2 litra sarajevske. naravno, nece mu pasti na pamet vise da radi nesto. jednostavno ljudi ovdje nemaju kulturu ponasanja i zato necemo nikad ni imati nikakvu scenu. finansijska situacija kod sviju je uzasna, to svi znamo, al ne shvatam jednu stvar - da je nekome draze sjediti u parku i piti pivu iz granapa (koja se naravno isto kupi za nekoliko maraka) nego platiti konzumaciju ili neki simbolican ulaz na svirku ili slusaonu i gledati mali dio onoga za sto smo uskraceni u ovom usranom gradu. svaka svirka bude najavljena barem par sedmica prije i nema sanse da se ne moze skuckati tih nekoliko maraka, ako se stvarno hoce nesto gledati ili provesti se negdje. lova je veliki problem i skakljiva tema uvijek ali stav:

"hoces ic na Sinister veceras?" - "hocu, ako se uspijem uvalit bez karte"

je puno pogubniji za sviju...

Potpisujem.

E moj Dado... ova zadnja recenica je nasa bolna stvarnost. Jer u pisljivoj Hrvatskoj, koja je prvi susjed, u pisljivoj Mocvari nijedan redar ne bi uzeo lovu niti bi se pomislilo tako pustati ljude.
Ali jebiga, pricamo o drzavi i gradu u kojem nema smeca po ulicama, nisu isarani haustori i tramvaji, parkovi su cisti i vozaci staju pjesacima i ne prelaze cestu na crveno...o zemlji u kojj se cijeni promotor koji pravi koncerte i bendovi koji sviraju, a ne gleda se kako ih opljackat ili jebat mater zato sto su dosli svirati.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 19:28 
boro jedno je 190 a drugo ni 15 osoba
jesmo sjebani u svakom pogledu, al sto se tice ove svirke
ocigledno je i organizator mal zajebo stvar
pored onakve promocije ne moze se sve svalit na raju
ja ovo ne govorim kako bi popljuvala ikog.. jebga,
valjda me bar toliko znate.. nego cisto da se ne desi slicna stvar iduci put

Post subject:
PostPosted: 16. 05. 2006. 09:42 

da,da,iako su i nasi metalci sranje i ne dolaze na koncerte,svirka nije bila promovisana ni plakatima,flajerima,ni na radiju,nista.......kao shto je receno da je bilo..ccc

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 05. 2006. 09:59 

e ljudi lako je pricati...ako vam se ne vidja poduzmite nesto..organizujte vi nesto a ne pljuvati po ljudima koji se trude....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 05. 2006. 12:25 

ma pustite se shuplje price, svi su dovoljno pametni da uzivaju gdje im se uziva, il u parku il na svirci il u diskoteci...u biti se na isto svede

borise zakljucavaj ovu sramotu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 05. 2006. 13:00 
.........

Post subject:
PostPosted: 16. 05. 2006. 14:55 

ok evo lock.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 48 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]