Hm najbolji album, tesko pitanje za mene.
svako izdanje mi je drago , dobro i kvalitetno.
mislim da nasi bendovi zasluzuju vecu paznju.
ali ako moram izdvojiti album to bi morao da bude :
Silent Kingdom-Reflection of Fire !!
Sto?
Pa kada sam pao i lezao u bolnici trpeci sve bolove koji su bili ponekada gori od pakla, u danima bola , tisine , muka , u vrijeme kada se kod mene dogodila velika praznina , bas u to vreme sam dobio album Reflection of Fire.
tesko je opisati osjecaj kada sam (ustvari Majka mi stavila slusalice u usi jer su mi obadve ruke bile u gipsu od saka do ramena,vilica povezana i isprobijana zicama , sav u zavojima sa 35 konaca u licu i krastama, sa iglama u nogama) stavio slusalice u usi i cuo prvu pjesmu Reflection of Fire.
uh onaj uvod mi je sjeo kao kec na desetku

to je u meni toliko probudilo emocije da sam imao osjecaj kao da sam ponovo rodjen. to mi je vratilo snagu , razum, samopouzdanje i sve ostalo , to me je diglo iz MRTVIH!! svakim danom sam to slusao opet , opet i opet i svaki put mi je bilo sve bolje. vjerujte da na operacionom stolu kada sam bio kasnije samo su mi te pjesme odzvanjale kroz usi i u srcu je bila radost bez obzira na bol koja je bila s' vana!
Sve albume volim , sve bendove , celu BiH scenu (ja je tako zovem) , ali Silent Kingdom-Reflection of Fire za mene pretstavlja nesta posebno , jednostavno "Moje ponovno rodjenje".. kada god slusam ovaj album u meni se probudi nesta sto ne znam kako da nazovem

??