Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 16:58

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 106 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2006. 22:29 

Evo maloprije sam i ja ustala...pa da napišem koju...
Za Kingovo pjevanje mogu samo reći ovo- ImageImageImageSVAKA ČAST!!! A i bend mu je boli glava,fenomenalni muzičari!!!Image

Koja scenografija...jebote...ostala sam bez teksta...kapija na sceni,mrtvački sanduk,lutke,gargoli,cura koja glumi lutku...GENIJALNO!!!
Provod u Beogradu mi je bio perfektan.
Grad je prelijep,upoznala sam hrpetinu dobre raje...Poslije sam sa ekipom Heretikom Rajkom,Damirom i Goranom divljala u autobusu kada smo krenuli kući za Sarajevo! Dobre su bile one rotkvice :lol: :lol: :lol: a selotep pogotovo :twisted: :lol:
Pozdrav Kseniji(Bathory aria),Abigail i Siniši i Angel of deathu koji se javljao porukama :wink: :D
Bila je čak i neka ekipa iz Hrvatske i Slovenije,baš super!

Last edited by LEJNA on 10. 12. 2007. 13:15, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2006. 22:53 

BILO JE BRUTALNO U NOCNOM PREVOZU SINOC!

:lol:

\m/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2006. 22:54 

Hehhehe, vidim budimo se lagano :) Veliki pozdrav tebi, Lejna, i svoj raji koja je bila ;) Kod Heretika ne gori svjetlo, bezbeli su ga rotkvice dokrajcile :lol: Ma koncert bio fenomenalan, znala sam da ce biti dobro, ali je prevazislo i moja ocekivanja. (Jedino mi je zao sto nisu svirali jos nesto sa "The Eye" :( ) Kako god, svaka im cast, rasturili su! Ocekivala sam puno vise raje (pogotovo iz Bg), ali smo svejedno napravili odlicnu atmosferu!!!
Furam sad, Liga zove ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 05. 2006. 00:45 

Jos sebi nisam dosao!.Ne znam sta da kazem,stvarno najbolji koncert na kom sam bio.Sve ono je trebalo dozivjeti,rijeci ne mogu nikako opisati...posebno izdvajam trenutak kad je poceo Come to the Sabbath...pa kad onda nisam umro,nikad na ni na jednom koncertu necu...
Publika je bila extra,vidjelo se da je cijeli bend bio odusevljen atmosferom,bez ikakve glume.Takodje mi je drago da su napunili SKC,iako sam bio skeptican...

Pozdrav za sve ljude sa kojima sam bio na koncertu.Bilo nas je puno iz RS,sad su se Banjalucani odlicno pokazali dolaskom u velikom broju.
Pilo se pivo u neogranicenim kolicinama,ali ja sam iskusno pazio,jer nisam htjeo da pokvarim koncert. :lol: Narocito su na zlo navracali Beogradjani,sa kojima smo bili,nudeci neka jaca pica,citaj smrt,koja sam vjesto izbjegavao. :lol:

E da,vidio sam vasu druzinu iz Sarajeva,jer sam prepoznao Lejnu,sa slike na avataru.Svaka cast na izgledu!
Bila je sa vama jos neka cura,tasna sa Deicide prisivacem.Abigail?

@Laza
Sunce mu jebem,niko nije imao majicu Gunsa!

Last edited by Defunctus on 18. 05. 2006. 02:08, edited 3 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 05. 2006. 01:51 

Ja sam mobilnim nesta slikao,ali sve je to loseg kvaliteta.Ipak,evo dvije slike:

Image

Image

Koga zanima,ima na yumetalu dosta slika...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 05. 2006. 10:30 

Pilo se pivo u neogranicenim kolicinama,ali ja sam iskusno pazio,jer nisam htjeo da pokvarim koncert. Narocito su na zlo navracali Beogradjani,sa kojima smo bili,nudeci neka jaca pica,citaj smrt,koja sam vjesto izbjegavao.
Pa ti uvijek "iskusno pazis" khmkhm ko zenakhm :wink: :wink: :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 05. 2006. 13:32 

Defunctus wrote:
E da,vidio sam vasu druzinu iz Sarajeva,jer sam prepoznao Lejnu,sa slike na avataru.Svaka cast na izgledu!

Hvala! :wink:
Nego što nisi prišao da se upoznamo?

@Bathory Aria-Ma dokrajčile su one rotkvice i mene,a ne samo Heretika Rajka,dobro je da se nismo od njih kolektivno usrali! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meni je baš dobra fora na koncertu bila kad je Diamond, babu nabio nogom u dupe i onoj curi počupao pramen kose,heheeh! :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 05. 2006. 14:46 

LEJNA wrote:
Hvala! :wink:
Nego što nisi prišao da se upoznamo?

Nemam pojma. :oops: Inace,pozdravio sam se sa Damirom poslije koncerta.Njega sam poznavao od ranije,jer sam jedno vrijeme,prije nekih 4 godine,stanovao na Otoci i od njega uzimao diskove. :D

@Eclipse
Cuti baxuze,bice batina sutra. :lol:
Dodji na Sisterse,pa obecavam da cu popiti koliko i ti. :wink:

Vezano za slike koje je Abigail postavila:jedan lik iz Banja Luke je bio pored covjeka iz obezbjedjenja,kad je King probadao bebu.Kaze da je ovaj sve to zapanjeno gledao,u soku i samo prokomentarisao:ja majmuna!!! :lol: :lol: :lol:
Sta ocekivati od nekog ko je bio prisiljen da bude na koncertu,a inace slusa neko sranje.

Last edited by Defunctus on 18. 05. 2006. 17:27, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 05. 2006. 16:55 

ev ja tek jutros stigo aaa crko sam al vrijedilo je
sta da kazem strava...no comment
slike kasnije...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 05. 2006. 17:58 

Pricao mi frend...
Znala sam da se trebam roknuti prije koncerta sto ne odoh, al' i sad me drzi ova ozbiljna dilema...
Sto ne odoh, majku mi majcinu...
Ajd' ba, vi kingovi sto ste bili, stavite sta slika jos, da se bar malo utjesim :cry:

'Ajd, please

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 05. 2006. 18:27 

Uh, dombar koncert skroz..pravi HEAVY spektakl :)

Griffin..solidan heavy metal, steta sto je zvuk bio prilicno los..

Thunderbolt sam vjerovatno iscekivo ko i diamonda i nisu me razocarali ni malo, odlican nastup pravog heavy metal benda :D :twisted:

KD...uh, mislim da ne treba trosit rijeci previse na ovo :) pravi show! Nastup cijelog benda samo takav,stage zakon...na trenutke mi je sve izgledalo ko neka pozorisna predstava :D king uzivo zvuci skoro ko i u studiju, sreca nije bilo prozora u blizini :twisted:

Ma sve u svemu nezaboravan koncert :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 05. 2006. 18:38 

ev slike sto sam pokupio od raje koja je bila u bg...svojih par cu uploadat cim uzmem kabal od jarana

http://www.freewebs.com/doma984/kingdiamondskcbg.htm

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 05. 2006. 19:17 

DoMa wrote:
ev slike sto sam pokupio od raje koja je bila u bg...svojih par cu uploadat cim uzmem kabal od jarana

http://www.freewebs.com/doma984/kingdiamondskcbg.htm

Uuuuuuuuhhhhhhh Svaka ti dala :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 05. 2006. 20:24 

Defunctus wrote:
Nemam pojma. :oops: Inace,pozdravio sam se sa Damirom poslije koncerta.Njega sam poznavao od ranije,jer sam jedno vrijeme,prije nekih 4 godine,stanovao na Otoci i od njega uzimao diskove. :D

Čuj to???Baš super,ma Damir je legenda! :wink: :) E sada te tek ne kontam što ne priđe da se upoznamo...ccc... :lol: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 05. 2006. 20:34 

Quote:
@Eclipse
Cuti baxuze,bice batina sutra.
Dodji na Sisterse,pa obecavam da cu popiti koliko i ti.

To mozda u BL,jerbo nema sanse da tad budem kuci,pa da idem u Bg...Znaci vjerovatno u BL,a ako ne,onda 02. u BL na Alogiji :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 05. 2006. 22:11 

LEJNA wrote:
Defunctus wrote:

Čuj to???Baš super,ma Damir je legenda! :wink: :) E sada te tek ne kontam što ne priđe da se upoznamo...ccc... :lol: :wink:

Iduci put cu ti se obavezno javiti! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 05. 2006. 22:33 

Defunctus wrote:
Iduci put cu ti se obavezno javiti! :wink:

Obavezno! :wink: :) Onda se vidimo na nekom koncertu u Beogradu,jer ću od sada češće navrtati tamo! :D A možda se vidimo i u BIH na nekom koncertu :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 05. 2006. 22:59 

LEJNA wrote:
Obavezno! :wink: :) Onda se vidimo na nekom koncertu u Beogradu,jer ću od sada češće navrtati tamo! :D A možda se vidimo i u BIH na nekom koncertu :wink:

Vazi!U Beogradu sam skoro na svakom koncertu,jer imam stan tamo.
Sto se Sarajeva tice,nadam se da ce uskoro biti nesto i Eclipse i ja dolazimo.Uvijek kontamo,ali meni nesto iskrsne,kao i za Banja Luku,u koju nam se nikako ne da otici.
Vidimo se!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 05. 2006. 10:30 

Najbolji koncert na kojem sam bio i na kojem ću ikad biti!Sion,slike ne znače ništa,vjeruj mi,jer da sam profi kamerom snimao konc. ne bih mogao prenijeti 5% atmosfere te večeri!Jebena magija 16.5. u Beogradu...gledao sam legendu svih vremena! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 05. 2006. 16:03 

ev sta kazu na hammerovom sajtu...

KING DIAMOND je imao spektakularan koncert pred prepunom dvoranom u Beogradu. „Ovo je neverovatno, obavezno ću ponovo doći“, izjavio je nakon nastupa. Reči posetilaca: „Najbolji koncert ikada u Srbiji“, „Bolji koncert nego SLAYER na EXITU“, „Ko nije bio na Kralju ,jako mnogo je propustio...U svakom slučaju svi su složni da je koncert zaista bio istinski spektakl, i da je KING u vrhunskoj formi nadmašio sva očekivanja.

et sta vise dodati...king je fakat KING!!!

Image
Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 106 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]