rekoh da napisem i ja kako je bilo na Death in the Forest Festu...
fest se nije odrzao u sumi dva sata udaljenoj od nyc, gdje je prvobitno bili i planirano, nego se preselio u betonsku djunglu cime mu se, kao sto sam vec jednom rekla, sjebala koncepcija, ali u pravom smislu rijeci. Klub 'Avalon' u kome se trebao odrzati je ustvari ogromna goth crkva

za one koji ne znaju ovdje su mnoge crkve pretvorene u klubove

medjutim, fest se po treci put premjestio u klub speed, koji je jako malen...bila su dva stagea, jako usrano je bilo...'slag' na kraju je bila vijest da 1349 nisu dobili vizu, Belphegor su zaglavili u avionu, tako da ni oni nisu stigli...inace, bilo je planirano da fest bude dva dana, ali je trajao samo subotu od 11am do jebenih 9:30pm...pravo sranje...a ni posjecenost nije bila velika...Naravno,najbolje je bilo na kraju kad je publika podivljala uz Vital Remains, Immolation i Anal Cunt....Pored njih do kraja sam odgledala Skinless i Nephilim, jer sam vecinu vremena provela vani puseci cigare i hladeci se jer je unutra bila nepodnosljiva vrucina

Helem, isplatilo se dati 40$ i uzivati iako kratko,ali eto...Naravno, najbolji dio je bio afterparty u metal baru Daff's ...pa evo i nekih slika
ominous
engorge
immolation
na krovu kluba na pus pauzi
afterparty
http://img375.imageshack.us/img375/9084/dscn19208rh.jpg