Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 08:16

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Guess who's back? :)
PostPosted: 17. 04. 2006. 10:28 
Moderator

...i nazvaše mene iz bolnice. Mater im jebem, dva dana prije nastupa za godišnjicu Marginalca. Moram da operišem nogu. Za one koji ne znaju, prije godinu dana slomio sam fibiju i tibulu, dvije potkoljenične kosti u dužini 10 cm, i smrskao skočni zglob. Sada moram izvaditi preostalih 7 šarafa iz svoje noge.

Ovo u samo pitanje dovodi gledanje Sinistera, totalno odjebaje mogućnost šutanja na Kontri, i već mi je jebeno loše.

Poželite mi sreću, meni već nos pun jebenog alkohola kojim se sterilišu bolničke sobe, a muka mi je čim pomislim na ovo:

Image

Zaželite mi sreću da se vidimo u petak, subotu i nedjelju. Hvala lepo, sve privatne poruke, ako mi neko treba, neću moći vidjeti neko vrijeme, pa ako je nešto važno, slobodno šibnite sms na +38761367884.

Sharan (najebo sam)

Last edited by Axeman on 27. 05. 2006. 13:33, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2006. 12:05 
sretno :wink:

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2006. 12:07 

good luck thrashead

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2006. 12:51 

Sretno...Ružan je timeing al riješi se toga!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2006. 18:09 
Moderator

Došao sam u bolnicu i sve mi se zgadilo, onaj sterilni zrak, ljudi sa slomljenim kostima, fuj, fuj, fuj...jebeš ta sranja!

Odbio sam ležanje u bolnici sad. Jebiga, kod nas je sistem za razliku od onog zapadnog sljedeći: ljudi ko marva se bore za krevet u bolnici kako bi ih sjekli, jednom kad upadneš, ne izlaziš iz kreveta ni da pišaš, jer se bojiš da bi te neko mogo zajebati i uvaliti se u tvoj krevet. To je mrtvo sranje, ne bi vjerovali dok ne dođete. Ja nemam nikakvih problema sa nogom, boli me, jebiga, na promjenu vremena, boli me opasno, ali to nije zbog šarafa, to je zbog pritiska u zraku.

Nisam spreman sad da ležim, najgore je što mene niko nije ništa pitao, jer bi, ipak, ja ležao među hrpom gipsa i šavova od mačjih crijeva. Jebeš to sranje. Sad ne znam kad ću ponovno dobiti priliku za operaciju, ali operacija pred show za godišnjicu Marginalca, pred svirku sjajnog Sinistera (i vi bi odbili, ako ste slušali Afterburner) i pred koncert Kontre, ne, cijena je ipak prevelika. Uostalom, neke stvari sam i obećao, a gaziti preko svojih principa ne mogu, jebaji to. Nadam se da ću dobiti termin nekad kad bude bolje vrijeme za to. Iako nikad nije dobro vrijeme za rezanje.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 05. 2006. 13:36 
Moderator

Guess who's back???

EVO MEEEEEEE!!!!!!!

6 dana u bolnici relativno je brzo prošlo, katetera nije bilo, a ja se želim zahvaliti svima koji su mi pisali, posjetili me, velika zahvala ide HENI i SLAVENU što su mi, zbog mog nedolaska na koncert PSG-a, dovukli Yardu, gitaristu benda, sa kojim sam se upoznao i dobio na poklon jedan lijep CD :)

Drolyo, zvao sam te na mobitel da znaš da neću biti, nisam te mogao dobiti! Izašao sam iz bolnice, a možete ti i Muki doći sutra da popijemo kafu do Radija!

Sad me čeka Cannibal Ferox...:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 05. 2006. 13:46 
pičak izasho :D
mogo si mi bar rec da je danas bio onaj kurac sa jebisovcima :( nisam gledo

a kakvu kafu ba :D et nas na pivu :P

Post subject:
PostPosted: 27. 05. 2006. 13:53 
Moderator

JUHUUUUUU, slušamo Poppy Seed Grinder, i cugamo pivooo!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 05. 2006. 08:30 

eto sharane, pa gledaj kako ces se opet polomiti...ovo ti je malo bilo...slijedeci put pokusaj da slomis kicmu

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]