Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 10:12

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 375 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 30. 05. 2006. 10:19 

DoMa wrote:
ma kontam ja vas u pravu ste mislim skupit se moze i tih 40 nije toliko bas puno al opet razmisljam pa maiden je bio 50, helloween 25, diamond 25, megadeth 30, kreator/destruction 20 ... svi su imali kakve takve predgupe a ovdje je za noc 15 mislim moglo je bar sve ukupno da bude 30 i nemojte pricat da se bendovi i organizator ne mogu pokrit...mislim docu ja kako god al opet mislim da je 40 ipak malo previse

40 je mozda puno za nas standard, ali za troskove festivala nikako. 23 benda + prostor + razglas + oprema + sobe + promocija + pun kurac drugih stvari, a vjeruj niko nece radit nista dzaba.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 05. 2006. 10:20 

DoMa wrote:
ma kontam ja vas u pravu ste mislim skupit se moze i tih 40 nije toliko bas puno al opet razmisljam pa maiden je bio 50, helloween 25, diamond 25, megadeth 30, kreator/destruction 20 ... svi su imali kakve takve predgupe a ovdje je za noc 15 mislim moglo je bar sve ukupno da bude 30 i nemojte pricat da se bendovi i organizator ne mogu pokrit...mislim docu ja kako god al opet mislim da je 40 ipak malo previse

gledaj, da se ne bih sad raspiso - bez uvrede, ali, NEMAS POJMA o stvarnoj situaciji! Cijena od 40 KM je poklon, s obzirom na kolicinu bendova. Kartama se moze pokriti oko pola troskova bendova i organizacije, sto znaci da ako sponzora ne bude Uriel ce ponovo iz svog dzepa platiti metalcima u BIH koncert, bas kao sto je uradio i za Sinister.
I ovo je hvala - 40 KM puno! :roll:
Znas sta jarane, ako ti je puno i ako ides ovom svojom logikom nemoras doci brate, jednostavno.

Last edited by Uriel on 30. 05. 2006. 10:50, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 05. 2006. 10:27 

execution wrote:
pa jebote koji klinac seres
da cmar nije crko (il sta vec bi s forumom, pola tema nema), citirala bi lika koji je rekao nes tipa zivjela bosna i mizerne cijene, samo 160 kn, hahaha...

pa skoro svaki dan imas 8 bendova, 8 dobrih bendova, 8 prejebenih bendova
ja kad sam cula cijenu samo sam pomislila da je mogao i visu stavit... jest da se i men ovak 40 KM cini jebeno puno...al za fuckin' 3 dana svirke to je nista

ma normala. hrpa ljudi iz HR ce doci na UFF, javljaju mi se i pitaju je li to za stvarno... cak iz Srbije ljudi kontaju naletit, ljudi prepoznaju kvalitet. Samo u Bosni ima ljudi koji bi jos uvijek humanitarnu!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 05. 2006. 10:41 

Borise svaka ti cast za ovaj festival.
Ja na veliku zalost nisam u BiH kada se fest bude odrzavao, a vjeruj imam toliku zelju da budem tu.
Ali zato se vidimo sljedece godine, jer Enemy Inside bi trebao da bude tu :D
Iskreno se nadam da ce doci dovoljan broj ljudi iz HR i SR jer mislim da ce onu izvuci situaciju sto se tice prodaje karata.
Jebo te bog prosle godine sam potego iz Kuvajta samo da bi bio na festu koji je organizovan u Visokom. Zelio sam da budem tu i da podrzim pokusaj ljudi koji zele nesto da promjene.

U svakom slucaju ova ideja je fenomenalna i zasluzuje ogromnu podrsku svih metalaca iz BiH.

Peace from the East

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 05. 2006. 13:50 

Ljudi,40km je pičkin dim za grupe koje nastupaju i za 3 JEBENA DANA FESTIVALA!Zanimljivo je da bi svi i za slabiji fest nego što je ovaj dali 4-5 puta više love da se npr. održava u Hr ili Srbiji (put,karta,cuga,hrana - tijesno knapirano)!Da ne pričam tek da bi za samo neke od ovih bendova,da pojedinačno sviraju,dali po 10-ak maraka,al kad staviš na kamaru "punih" 40 to je već problem i po!Ova cijena je sitnica,osim Borisu koji će najvjerovatnije opet morat' pljunut ostatak keša.
Ma svaka čast za UFF2,kao i uvijek - tu sam...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 05. 2006. 14:10 

Uriel wrote:
Line up je uradjen tako da su svaki dan zastupljeni razliciti pravci, kako bi svako pronasao svog favorita i sto vise uzivao, ali i da se izbjegne dolazak ljudi na samo jedno vece.

fina ideja, ali ne znam kako ce se pokazati u praksi... uvijek ima ljudi koje zanimaju 4-5 (zanrovski slicna benda) i takvi vjerovatno otpadaju (pa i za odlazak na jedan dan)

ali eto... kewl zamisao enivej

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 05. 2006. 14:49 

pa ok, sigurno je da svi nece doc na sva tri dana, al bice takvih kolko hoces...
samo ko ne dodje bas nikako (a u mogucnosti je) nema prava da otvori usta kako nam metal scena nevalja, da se zali na bilo sta jer zbog takvih iste i nema...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 05. 2006. 15:04 
ogi wrote:
Uriel wrote:
Line up je uradjen tako da su svaki dan zastupljeni razliciti pravci, kako bi svako pronasao svog favorita i sto vise uzivao, ali i da se izbjegne dolazak ljudi na samo jedno vece.

fina ideja, ali ne znam kako ce se pokazati u praksi... uvijek ima ljudi koje zanimaju 4-5 (zanrovski slicna benda) i takvi vjerovatno otpadaju (pa i za odlazak na jedan dan)

ali eto... kewl zamisao enivej

ako mislis racunat na corere bolje ubacit sve na jedan dan
sumnjam da ce neko od njih dat 15 samo za kontru il mts il db

ne govorim o ekipi koja je inak tu na svakoj svirci :)

Post subject:
PostPosted: 30. 05. 2006. 23:43 

despotic bullet, kontra i mts su definitivno bogovi
bh-a h.core/metala i svaka ti čast na odabiru!!!

možda bi uriele i bilo pametno ubaciti ih ili zajedno ili bar
sa ne-black & heavy grupama

znam sigurno da bi se DB i mts uklopili sa npr. nailed,
monument, ili nekim dobrim dederima ko sacramental b.

line up je predobar zato ljudi nemojte se žalit i srat
iz tuzle sigurno dolazi čitava armija

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 05. 2006. 23:51 
neneneneee kontra sa trešerima pliiiz sa bogamberom i krvi aaaaaAA

Post subject:
PostPosted: 30. 05. 2006. 23:58 
Moderator

KICLER wrote:
znam sigurno da bi se DB i mts uklopili sa ... ili nekim dobrim dederima ko sacramental b.

jaro, previše pušiš/piješ... :roll:

SB i ovo = niđe veze, ali fakat NIĐE VEZE!!!

mogo si komotno reć MTS i KRV :lol:

ja bi bio sretan kad bi se svi DM bendovi strpali u jedan dan i tako se sve sredilo, ali znam da se to neće desit :idea:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 05. 2006. 00:17 
Administrator

Demonologist wrote:
Ljudi,40km je pičkin dim za grupe koje nastupaju i za 3 JEBENA DANA FESTIVALA!Zanimljivo je da bi svi i za slabiji fest nego što je ovaj dali 4-5 puta više love da se npr. održava u Hr ili Srbiji (put,karta,cuga,hrana - tijesno knapirano)!Da ne pričam tek da bi za samo neke od ovih bendova,da pojedinačno sviraju,dali po 10-ak maraka,al kad staviš na kamaru "punih" 40 to je već problem i po!Ova cijena je sitnica,osim Borisu koji će najvjerovatnije opet morat' pljunut ostatak keša.
Ma svaka čast za UFF2,kao i uvijek - tu sam...

Potpis!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 05. 2006. 00:45 

<[Crown Of Souls]> wrote:
KICLER wrote:
znam sigurno da bi se DB i mts uklopili sa ... ili nekim dobrim dederima ko sacramental b.

jaro, previše pušiš/piješ... :roll:

SB i ovo = niđe veze, ali fakat NIĐE VEZE!!!

mogo si komotno reć MTS i KRV :lol:

ja bi bio sretan kad bi se svi DM bendovi strpali u jedan dan i tako se sve sredilo, ali znam da se to neće desit :idea:

drug ,nisi me skonto
ja sam napiso da bi se nailed i monument mogli sklopit sa njima odlično
a što se tiče pomenutog sb-a, hoću da kažem da približniji su i dosta srodniji death m. - u nego blacku, heavy-u...
ok
:wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 05. 2006. 01:04 

ne bi bilo lose zamjenit sacramental i monument...hehehehe. :-D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 05. 2006. 01:24 
Moderator

KICLER wrote:
drug ,nisi me skonto
ja sam napiso da bi se nailed i monument mogli sklopit sa njima odlično
a što se tiče pomenutog sb-a, hoću da kažem da približniji su i dosta srodniji death m. - u nego blacku, heavy-u...
ok
:wink:

ma ok :wink:

al samo ja ne vidim nigdje povezanost MTS sa Death Metalom, A slušo sam ih...

al jebo to...nego deder stavi sve DM bendove na jedan dan da mogu na miru uživati, bez prekida :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 05. 2006. 01:28 
bloodflood wrote:

:D

Post subject:
PostPosted: 31. 05. 2006. 01:46 
Moderator

bloodflood wrote:

ako, odna već za Kontru - da se ima lijepa konzistencija Death-a i Trasha 8)

a može i Kontra ostat što se mene tiče, samo nek je Đeda i Baba i svega :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 05. 2006. 02:05 

"konzistenciju" netreba ni ganjat jer:

Uriel wrote:

ali ako se zamjene sacramental i monument (naravno, ukoliko je moguce)...ne bi se (puno) odstupilo od

Uriel wrote:
svaki dan zastupljeni razliciti pravci

hihjijhihjhijhi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 05. 2006. 02:07 
Moderator

:roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 05. 2006. 02:15 
a jeboga vi nije problem death thrash i black neg core i raja koja je ogranicena sam na to
vraga ce dat 15KM za jedan dan da vide jedan hc bend, vish boro mogo bi i kakvog punka ubacit :lol:

<[Crown Of Souls]> wrote:
i Trasha 8)

..

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 375 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]