Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 00:26

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 209 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12. 06. 2006. 23:18 

ev moji Žabari vode, iju, iju :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 06. 2006. 02:27 
Administrator

Deutchland Uber Alles!!! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 06. 2006. 16:27 

brzi, jaki, nenadjebivi... TOGO VODI!!!!!
w0h000... \m/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 06. 2006. 17:45 

e jebemu sveca... bolji su bili!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 06. 2006. 22:48 

jao, al vidi se klasa. nerijeseno ipak nije iluzija...

brazil - hr 1:0

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 06. 2006. 23:59 

shteta shto nije bilo nerijesheno... jer Hrvatska je stvarno dobro igrala...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 00:15 

jupiiiiii,evo my deepest appologies na otvaranju nepotrebnog topica,....

nego,ne mogu virovat da smo tako dobro igrali.........jebali su nas,al i mi smo njih izjebali.......sve u svemu.......grupno jebanje....al tribali smo dat bar jedan faken gol.....brzo loptu gubimo........

nadan se da necemo istu pogresku napravit sad s japanom,kako to nama ide vec,umislimo se i protiv jednostavnijih protivnika igramo losije...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 00:41 

Ovo veceras ima da bude pouka svima koji Brazil i slicne izjednacava s bozanstvom.. bez neke dulje analizae Hrvatska je u drugom poluvremenu bolja momcad bila, vise imala loptu od Brazila, konkretnija bila i s vise zelje igrala, steta, velika steta sto nije ranije usao Olic da iskoristi ranije Didine nesigurnosti i prostor koji se otvarao na boku.. no silni Brazil ima silnu srecu i jednog raspolozenog Kaku, nista vise, pola utakmice su igrali na KONTRE i 9 igraca iza lopte.. Ronaldo nije postojao, Adriano takodjer iako je ucinio veeeliku stetu HR sansama kad je ozlijedio fenomenalnog Niku Kovaca, Ronaldinho takodjer nista.. ako je to nekome pojam Brazila, vanzemaljskih timova, nek se malo preispita, najmanje sto se veceras zasluzilo je bio bod, no nije se imalo srece, Brazil jest, ide se dalje.. ako ce se igrati ovako protiv Japana i Australije drugi krug se mora ocekivati, i nista manje nikad nisam ni ocekivao ni tvrdio..

Navijacima nema ravnih u svijetu, bez obzira vosi li se ili ne, od 1. do 90..

Naprijed Hrvatska..! realne sanse su tu..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 00:50 

gledao, iako nezainteresiran za nogomet... ali mi je opet zao...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 00:56 

Archangel wrote:
Ovo veceras ima da bude pouka svima koji Brazil i slicne izjednacava s bozanstvom.. bez neke dulje analizae Hrvatska je u drugom poluvremenu bolja momcad bila, vise imala loptu od Brazila, konkretnija bila i s vise zelje igrala, steta, velika steta sto nije ranije usao Olic da iskoristi ranije Didine nesigurnosti i prostor koji se otvarao na boku.. no silni Brazil ima silnu srecu i jednog raspolozenog Kaku, nista vise, pola utakmice su igrali na KONTRE i 9 igraca iza lopte.. Ronaldo nije postojao, Adriano takodjer iako je ucinio veeeliku stetu HR sansama kad je ozlijedio fenomenalnog Niku Kovaca, Ronaldinho takodjer nista.. ako je to nekome pojam Brazila, vanzemaljskih timova, nek se malo preispita, najmanje sto se veceras zasluzilo je bio bod, no nije se imalo srece, Brazil jest, ide se dalje.. ako ce se igrati ovako protiv Japana i Australije drugi krug se mora ocekivati, i nista manje nikad nisam ni ocekivao ni tvrdio..

Navijacima nema ravnih u svijetu, bez obzira vosi li se ili ne, od 1. do 90..

Naprijed Hrvatska..! realne sanse su tu..

mislin da si sve reka,svaka cast..

al stvarno sta jes,jes,.....igra je brazil skroz cudno...vise san ocekivala od njih...al mozda su se i oni opustili jer su mislili da nismo spremni..i da,defintivno su nas sjebali kad je Niko izasa

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 01:31 

navijachi su bili za 10! that's the spirit... samo nas takvih ima na balkanu! \m/
true, da se Ronaldinho nije vidio, al' jebiga, dosta mu je bilo ona 2-3 poteza u prvom poluvremenu i nije trebo nishta vishe... proljetali su k'o ovce.. al' vishe nije nishta uchinio... zaljubljen sam u onu bakljadu, svaka chast \m/
samo, vidio se strah u hrvatskim redovima, prilika i sve, chist shut i on shuta direktno u Didu, u nekolko navrata... loshe... samo malo da je isho na krajeve gola, mogo je bit go... al' jebiga, znam, mogu mislit kako su mu se noge odsjekle...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 01:31 

Jedan od higlighta je bio i period kod sviranja himni - nakon tihih brazilaca, Lijepa naša se zaorila ko da ce se stadion urušiti... žao mi je kaj nisam bio gore...

i one bengalke...i onaj lik koji je utrčao na teren hehe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 01:36 

Nisu oni igrali cudno vec ih drugi smatraju bozanstvom, a odrazava se katkad i na njima to (primjer Kaka), a Hrvatska nije to smatrala, vec hrabro i cvrsto odigrala i to se mora pokazati na terenu.. druga stvar, napadaci Brazila van forme.. treca stvar nijednu pripremnu utakmicu nisu odigrali s jacom reprezentacijom, a prvi sastav im je gubio utakmice od drugog.. a ovo veceras je bila demonstracija ciste srece, a ne neke vjestine i nedodirljivosti.. samo ovako nastaviti, Japan se MORA dobiti i onda ludilo protiv Australije..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 01:43 

Shakhbuurz wrote:
navijachi su bili za 10! that's the spirit... samo nas takvih ima na balkanu! \m/
true, da se Ronaldinho nije vidio, al' jebiga, dosta mu je bilo ona 2-3 poteza u prvom poluvremenu i nije trebo nishta vishe... proljetali su k'o ovce.. al' vishe nije nishta uchinio... zaljubljen sam u onu bakljadu, svaka chast \m/
samo, vidio se strah u hrvatskim redovima, prilika i sve, chist shut i on shuta direktno u Didu, u nekolko navrata... loshe... samo malo da je isho na krajeve gola, mogo je bit go... al' jebiga, znam, mogu mislit kako su mu se noge odsjekle...

Koja poteza..? sve je to lijepo za vidjeti, ali nista konkretno njima nije napravio.. svaka njemu cast, najbolji je igrac na svijetu, ali u utakmici pored Srne i Simica nije napravio ama bas nista vrijedno spomena osim par poteza cuvanja lopte i driblinga iz kojih nikakva korist nije proizisla..
Strah neki bas i nije, cisto losi sutevi u par navrata, Klasnic vrlo lose, ali ono nisu njegove pozicije.. tvrdim da je Olic ranije usao, kad je jos Dida bio nesiguran i vise odbijao lopte da bi on pokupio te odbijance i pospremio ih lagano u gol, posto mu nitko u Brazilskoj obrani ne moze parirati po brzini i agresiji, no sta je tu je, svoj posao je vecina odradila.. velika steta Nike Kovaca, ono je bio kljucni dio utakmice.. volio bih vidjeti kako bi Kaka prosao pored njega onako nonsalantno, dok ga je Niko cuvao prosao nijednom nije.. no, jedan potez, nijansa, i to je to.. no nebitno.. tako se igra za reprezentaciju.. gorilo je.. bakljade owned and distributed by Torcida, ne moze se jednostavno pretresti navijaca koliko ti mogu imati pirotehnike hehe.. idemo dalje..!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 02:01 

ah..torcida.....nema do navijaca torcide,sta je je...a ja san se cila najezila kad je himna pocela,a navijaci...ma svaka im cast!!!!!!!! a kako se pred kraj culo U BOJ U BOJ ZA NAROD SVOJ.......aaaaaaaaaaaaaa,da je bilo bit tamo!!!!!!!!!!!!!

a onaj lik sta je uleti na teren.hahaha,faca!!!!!!!!!!!!!al kurve,nisu htili pokazat kako je dosa i kako ga je dado otpratio....

sve u svemu,nama je bitno da bilokojeg protivnika uzmemo ko da je najveci protivnik,jer nasa mana je da se previse opustimo nakon bolje reprezentacije......i onda ga useremo.al ajde,dobro smo krenuli,let us hope for win.......

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 02:06 
Moderator

ma Rvatska poderala pošteno, nisu pobjedili, ali drugi bi ispušili barem 3,4 gola razlike, pa stoga mi je drago što smo imali barem nekolicinu dobrih šansi, dobru ekipu (pogotovo kad je Olić ušo - ipak je to Purger :D ), i mislim da je HR imala veći posjed lopte!!!

CUP JE NAÅ !!! Ako Rvatska osvoji Prvenstvo idem u Zabreg 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 02:10 

<[Crown Of Souls]> wrote:
ma Rvatska poderala pošteno, nisu pobjedili, ali drugi bi ispušili barem 3,4 gola razlike, pa stoga mi je drago što smo imali barem nekolicinu dobrih šansi, dobru ekipu (pogotovo kad je Olić ušo - ipak je to Purger :D ), i mislim da je HR imala veći posjed lopte!!!

CUP JE NAÅ !!! Ako Rvatska osvoji Prvenstvo idem u Zabreg 8)

efo odma da ti kazen: WELLCOME TO ZAGREB.............

p.m.s. bar mogu mastat.........

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 02:15 

Hrvati su super igrali danas ali je Brazil igro sa recimo 70% snage. nisu ni blizu dali ono sto mogu dat i igrali su samo na rezultat. mislim da ce oni bit puno bolji sto prvenstvo bude odmicalo. ali Hrvati mislim drugi u toj grupi sigurno

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 02:18 

megasmrt wrote:
Hrvati su super igrali danas ali je Brazil igro sa recimo 70% snage. nisu ni blizu dali ono sto mogu dat i igrali su samo na rezultat. mislim da ce oni bit puno bolji sto prvenstvo bude odmicalo. ali Hrvati mislim drugi u toj grupi sigurno

da su sa 70% snage igrali,ne bi zabili samo 1 gol...

ne kontam se previse u nogomet,al cisto moje misljenje........

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 02:25 

ma Brazil je odigro nula ovu utakmicu definitivno... proche Brazil do osmine finala i onda che lagano OUT...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 209 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]