Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 19:35

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 70 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2006. 00:52 

-punker o kome se govori je Zuna kralj,koji je nasrnuo na lika (pjevaca) iz Katarze,zato sto je ovaj pjevao pederluke,a naravno da je alkohol dobacio jos koju varnicu,pa je proradio pravi punk spektakl u cemu podrzavam zunu i sve ostale punk manijake koji su se u tom trenutku nalazili na telexu..ne zbog nasilja,nego sto je to stvarno trebao da bude REVOLT koncert,i nista drugo..a samo je na trenutke bio ono sto je trebala da mu bude svrha..
-bendovi koji su me extra odusevili su Backstab,Despotic Bullet i Punkart (nevjerovatan kambek,maximalno su mu ga dali po jebanju keve)

e sto se Hobson's Choice-a tice,na nasem sajtu stoji zvanicno objasnjenje naseg ne nastupanja na festu..
http://www.hcxhc.tk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2006. 06:44 

BEZVEZEE TI KOMENTAR SALEEE...MISIM DA NIJE UREDU PA PODRZAVAS COVJEKA STO JE TO URADIO...MISLIM DA NIJE ON KRALLJ PO TVOJOJ PRICI VEC SAMO NEKI GLUPAN ...USTVARI ZNA SEE KO JE ON.....AA TI STIM KOMENTAROM IZNENADIO SI MEEE PRAVO

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2006. 13:39 

zlaja buraz nisi bio tamo,i nisi upoznat sta se dogadjalo..
opet kazem,ni slucajno ne podrzavam nasilje,niti to sto su zunu pucale agresive,ali taj fest je zapravo trebao da bude fest bunta i revolta,i nista drugo,te kontam covjeka i ostale (ja sam medju njima),koji se smorio slusajuci Nek-a,satrijanija i bruku kvazi pjesmica,te popizdio,tj puko mu film...
napisah vec koji bendovi su bili pravi,i takvi su i trebali da sviraju na festu ovakvog tipa...al zaboli me jaje,bilo proslo,izvukle se neke pouke,idemo dalje

REVOLT JE PUNK i obratno!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2006. 18:47 

fakat sale 100% si u pravu, jebo te, da se pjesme od onog italijanskog peska Neka pjevaju na protestnom koncertu... iduce godine cu ja napraviti tribute bend to backstreet boys da protestujem... BRUKA, zna se sta je hc/punk, to nije tehnicka izvedba, ko bolje svira, nit je isprazno pjevusenje ljubavnih pjesmica, to je boxer u glavu jebenom sistemu i nepravdi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2006. 18:51 

Kako god Ono bilo...jebga trebalo je se to zaobici na bilo koji nacin....Znam dobro Gorana i mislim da nije bilo do njega sigurno.....AL JEBGA..ono ako je vec bio neki h.c punk koncert koji Kurac je organizator zvao bendove ...ala KATARZA UPITNIK NO RULS......i nemozes opet gledat takoo....jebag kako god biloo mislim da netrba podzavat takve primjere ...jer dosta puta su takve situacije sjebavale svirkee....SALE IZGLEDA DA SAM TE POGRESNO PRVI PUT SKONTO SORRYYYY :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 07. 2006. 17:01 

ma cijeli onaj koncert je bio jedno opste sranje!
al et cilj opravdava sredstvo!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 07. 2006. 21:53 

zato je utakmica bila odlicna :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 07. 2006. 01:16 

bice bolje..
nemam sta vise za reci..
gotivni koncerti su i onako pred nama,tako da se nema sta tu puno sjebavati zbog jednog djene djene festivala..
zivili

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 07. 2006. 02:21 

mogu l' ja nesto reci?
prvo, svirka je bila super! (gorane obrvasu, postavicu slike ne brini...gorane despoticasu, izvini sto vas nisam slikala iako sam obecala ali razlozi su bili i vise nego opravdani)
drugo, sale (HC) izvini, ali niste bili u pravu. niko nikog nije smatrao predgrupom nikom (kako god ovo zvucalo). naglasak ni u kom trenutku nije trebao biti ni na jednom bendu, nego na pokretu koji se zove Revolt. to je, na kraju krajeva, bio i povod za odrzavanje svirke...sve ostalo je sporedno. njima su svi bendovi bili isto vazni, bez obzira sto je, objektivno gledajuci, tezgaroskim bendovima mjesto u flamencu i cvjecari. izgleda da si promasio svrhu svega i bez ikakvog razloga se osjetio uvrijedjenim. niko nikog nije potcjenjivao. zar je uopce bitno kad ko treba nastupiti...zasto se backstab nije zalio...svirali su poslije katarze kad je masa ljudi bukvalno pobjegla sa telexa da ne slusa "vajtsnejk"...
i jos nesto...na sajtu si napisao:
"Oni koji se ne slazu sa gore navedenim neka zaobidju Hobson’s Choice u sirokom luku,jer sa takvim ljudima ne zelimo da saradjujemo,niti da kontaktiramo."
govoris u ime svih iz benda?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 07. 2006. 02:26 

p.s. trece...zlaja, de hljeba ti ispeci pa reci...ovo nije prvi komentar u kojem se nenormalno provaljujes....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 07. 2006. 19:31 

Dyings0ul wrote:
.gorane despoticasu, izvini sto vas nisam slikala

:lol: ma nije belaj

...nemoj mi zlaju prozivat :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 07. 2006. 19:38 

Sto se vi dozivate imenima na forumu?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 07. 2006. 21:51 

ocemol se zvati mr. yellow, mr. blue itd. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 07. 2006. 23:39 

najbolji dio svirke je bio sa Hatom i njegovim glasnim zicama,naravno Despotic i Punkart svaka vam dala :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 07. 2006. 00:02 

jeretik wrote:

zato sto imaju muda a ti neams :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 07. 2006. 00:22 

varga wrote:
jeretik wrote:

Nisam znao da Dyings0ul ima muda

To je korisna informacija

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 07. 2006. 01:11 

ima ima..ona se bar ne krije... al ti ih nemas to sam odavno zakljucila :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 07. 2006. 19:00 

eh, da bi malo ''zapaprio'' ovu temu, iznosim pismo od strane sda koja se oglasila povodom protesta...

''Asocijacija mladih SDA Tuzla oštro osuđuje današnje neprimjereno, nedolično i huligansko ponašanje grupe mladih ljudi okupljenih u tzv. nevladinoj organizacii REVOLT a njen stvarni i idejni tvorac i finansijer jest SDP i Forum mladih SDP-a Tuzla.

Danas smo imali na sceni po ko zna koji put zloupotrebu mladih ljudi pa čak i djece do 10 godina koji su predvođeni predstavnicima Foruma mladih SDP-a pa čak i općinskih Vijećnika Mirsada Bakalovića i Emira Meškovića, koji su se u trenutku održavanja sjednice Općinskog vijeća mentorski ponašali te iscrtavali grafite, uništavali državnu imovinu te ometali javni red i mir kako u institucijama tako i u vrijeme Džuma namaza i obavljana istog.

Smatramo da zahtjevi zbog kojih su organizovani tzv. protesti, a to je: Zakon o visokom obrazovanju na nivou BiH, veliki broj administracije u državi, jesu opravdani ali da način zloupotrebe mladih i pravljenje nereda i nemira u gradu Tuzli nisu mjesto i način gdje se oni trebaju rješavati.

Asocijacija mladih poziva Forum mladih i njihov tzv REVOLT, da ono što su danas tražili na ulicama Tuzle traže na ulicama Širokog brijega i Banja Luke ali i tamo na jedan kulturniji i primjereniji i organizovaniji način koji bi mladi masovno podržali, jer je tamo problem kada je u pitanju i visoko obrazovanje i ustavno uređenje i uopće budućnost mladih u BiH.

Koristiti mlade ljude u politikanske i predizborne svrhe a posebno na ovakav način nisu ni opredjeljenje ni potreba mladih. Stoga izražavamo svoje ogorčenje što se ponovo manipuliše mladim i što se stvara atmosfera da je biti huligan biti u trendu.A to sve govori o onima koji stoje iza toga svega. ''

Asocijacija mladih SDA Tuzla

hahahaha, jebo te covjek vise ne zna ocel plakat ili umrijeti od smijeha kada cita ovakve izjave...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 07. 2006. 22:02 

jeretik wrote:
varga wrote:
jeretik wrote:

Nisam znao da Dyings0ul ima muda

To je korisna informacija

:lol: ona je mislila vise figurativno...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 07. 2006. 23:53 

Dyings0ul wrote:
p.s. trece...zlaja, de hljeba ti ispeci pa reci...ovo nije prvi komentar u kojem se nenormalno provaljujes....

a tebi bas on zapo u oci od ovoliko ovih ovdje koji zbore pravedno i istinu?

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 70 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]