I dio: Mrzim gužvu
Budim se to jutro, joÅ¡ uvijek me boli glava od ''sastanka'' ''Buke'' koji je iÅ¡ao ovim redom: dnevni red smo obradili za 7 i po minuta, a onda smo krenuli da dovrÅ¡avamo flaÅ¡u Ballantinesa i nekoliko litara sarajevske, naravno, plastiÄne pive. Kad sam se probudio, skontao sam da do mene na podu leži i Ensar, on je već bio bolji, jer je noć ranije ispovraćao duÅ¡u, i naravno, nastavio piti. Ja sam imao jebenu glavobolju, a Ensar me podsjetio da sam u svom pijanom bitchy stanju otiÅ¡ao sa svima kod svoje bivÅ¡e, probudio je, uÅ¡ao joj u stan, usmrdio sve svojim Äarapama i popio pola litre vodke. I to ruske. Kad sam pokuÅ¡ao dići glavu, skoro sam pao u nesvijest.
Ensar me podsjeti da je tu noć godiÅ¡njica Ofsajda. Iako nam se nisu gledala ta tri momka i DRAGAN, otiÅ¡li smo na svirku bez prebijene pare. Odjednom, ispred FISA se pojavio automobil sa oznakom Belog manastira i Gužva u 16ercu je stigla. Mi smo bili oduÅ¡evljeni njihovom pojavom. Odmah smo poÄeli ekstenzivno da pijemo i žicamo. Ja, idiot kakav već jesam, apsolutno nepoznatoj djevojci sam rekao (nakon Å¡to mi je dala 2 KM), da je ne bi jebo ni kad bi nabila kesu na glavu. Tu sam mogao mare dobiti, ali srećom, nije bio nikakav džikan sa njom prisutan.
I dalje sam pio, uÅ¡ao na svirku, odrokao pjesmu sa Ofsajdom, onda sam u Å¡utci pojeo Äitavu cigaru, i to upaljenu, da bi me kao posljedica toga, boljelo grlo dosta vremena. Nakon svirke, i to famozne, Ofsajda i Gužve u 16ercu, sjedili smo ispred FISA, i razmiÅ¡ljali ta sad. Bili smo pijani, a neki i nadrogirani, ali to nas nije spreÄavalo da zadajemo i zamiÅ¡ljamo kako bi voljeli da sada dobijemo sise i guzice (neki od nas, ja sam se oženio.).
Gužva je imala potrebu da ih odevedemo na ''Å¡tikle, sise'' provod u kafanu sa kariranim stoljnjacima i limenim pepeljarama, a nabliže tome je bilo kino ''Bosna'', poznatije kao okupljaliÅ¡te degenerisanih umjetnika. I krenusmo mi lagano. InaÄe, Kemo iz Gužve se opasno razbio raznim supstancama, pa je poÄeo zajebavati bezvratne muÅ¡kace ispÅ¡red Biće. Skoro smo tu batine dobili, ali ja sam uz pomoć svoje vjeÅ¡tine diplomatije sve uspio srediti...
Matak, bubnjar Gužve, koje roditelji zovu Maja, je uzeo jebeno, ali mislim, JEBENO ogromnu granu (tj. drvo) i hodao tako po ulici. Kad smo doÅ¡li do Kina Bosna, i krenuli ući, neki lik je mene zaustavio, ne vidjevÅ¡i ljdue iza mene, jer sam ja malo brzao, i poÄeo me neÅ¡to ispitivati. Na to se pojavio Ensar i hrpa idiota sa drvetom, i kad je Ensar rekao ''Å 'a je bilo, paÅ¡a, imal' problema?'', lik se sam sklonio. Matak nije uspio unijeti granu u kafanu, tj. drvo u kafanu, tako da smo morali da ga ostavimo ispred.
Kemo jako pijan.
Kemo joÅ¡ jaÄe pijan.
Kad smo vidjeli da nema nikoga u Bosni, jer je bila neka frka sa Dobrinjcima...
Kemo pada sa nogu koliko je pijan.
...krenuli smo prema The Baru, gdje je DJ Nesho zadavao opasan 80ties repertoar ala MC Hammer ''Can't Touch This''. Svi smo bili na tom Like a Virgin sranju i jako pijani, usput je Ensar sreo neku djevojku koje se nije sjećao od ranije, a onda se u teškom oblaku dima i isparavanja alkohola sjetio da je ta ista cura sjedila kraj njega dok joj je on štem'o jaranicu.
Kemo visi na stolu.
Popili smo boga allaha oca u kafani, i jako smo pijani krenuli prema parkiranom autu da se odvezemo do mene kući, kako bi se napili i devastirali do kraja...
Ko jebe Beckley Bitch Project...nastavak veÄeras!
|