Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 23:53

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 67 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 29. 07. 2006. 13:31 

? Pravim i ja sebi nekad preprzeni grah, ali u mene se da prepoznati grah?

@elma, pusti to, nas zanima jesu li selma i belma dobro njegovane i cuvane ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 07. 2006. 21:54 

koristim ih samo u krajnjoj nuzdi-kad mi nesto treba, inace su pod staklenim zvonom :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 07. 2006. 23:26 

Poslije te obilne vecere smo otisli u Walmart da si kupino neke sitnice. Taj na pocetku planirani kratkotrajni odlazak do Walmarta se pretvorio u dva sata razgledanja uokolo. Sad sam ja pizdila jer mrzim shopping i mrzim se smucati po tim prodavnicama i razgledati, dok su naravno Ofca i Libijac uzivali. Meni je u glavi samo bilo 'heineken, heineken, heineken' i htjela sam da sto prije zavrsimo s tom kupovinom da idemo piti. Ipak bilo je simpa vidjeti Libijca kako se igra sa zenskim jastucicima i kako su se i on Ofca uzivili u razgovor sa furbyijima. Nakon njihovog izljeva njeznosti prema tim plisanim cudovistima, ja sam otisla vani da pusim jer nisam pmogla podnijeti sve one igracke koje podsjecaju na djecu, dok su oni naravno razgledali sve u detalje.
Image

Image

Kad sam ih napokon docekala, nakon pola kutije ispusenih cigara, krenuli smo prema kuci dok su oni jos uvijek raspravljali o tome kako su furbyiji supersjajni, superbajni. Kasnije smo otisli u jednu birtiju za koju kazu da je jedina 'normalna'. E sad mozete misliti kakve su ostale, kad u toj jedinoj normalnoj svaku noc neko nekog pretuce. Najbolje od svega je bilo vidjeti karirane zeleno-bijele stolnjake. Da nisu pustali hip-hop bilo bi kao da smo u onoj kafani 'Kod Cige' u Vogosci. Ali, bez obzira na sve, veliki plus joj je sto se moze pusiti unutra tako nisam morala izlaziti vani svakih 15 minuta da ispusim.

Image
Image
Image
Image

Buduci da se birtija zatvorila u 2h, nekako smo se odgegali do kuce, gdje smo nastavili zapoceto do 8h ujutro.

Image
Image
Image

to be continued....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 07. 2006. 23:33 

...aaaaaaaaaha ha ha...cari trzisne ekonomije...roze i plisano...smrt kapitalistima!!!...
@ el...nista gore od shopinga nema...nema...nema...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 07. 2006. 23:44 
jebote libija izgledash ko narkić, de izadji na sunce, ufati mal boje ko shtob men mater rekla

i operi shporet

Post subject:
PostPosted: 30. 07. 2006. 00:32 

...ugly...bitch... wrote:
...aaaaaaaaaha ha ha...cari trzisne ekonomije...roze i plisano...smrt kapitalistima!!!...
@ el...nista gore od shopinga nema...nema...nema...

shopping majka...iako ja slabo kad sta kupim. cejf mi je samo buljiti u stvari, zajebavati se po supermarketu...iju iju.

nista gore od zenska bez zivaca...:P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 07. 2006. 00:35 

...e, onda sam ja miss gore...kako ti kazes...iju...iju...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 07. 2006. 00:36 

a ona sa cvjeticem u kosi???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 07. 2006. 00:38 

000 wrote:
jebote libija izgledash ko narkić, de izadji na sunce, ufati mal boje ko shtob men mater rekla

Ni u ludilu. Nisam firaun. Ne volim boju na zenama, pa je necu ni na sebi...

000 wrote:
i operi shporet

samo ako ces ti na njemu napravit chimbur :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 07. 2006. 00:43 

varga wrote:
a ona sa cvjeticem u kosi???

...neuroticno zensko sa cvjeticem u kosi...koja poezija...ha...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 07. 2006. 01:22 

joj aj ne seri, ne znas ni o cemu govorim!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 07. 2006. 01:32 

...primi, varga, moje najiskrenije izvinjenje...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 07. 2006. 01:46 

de nemojte mi kvariti temu :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 07. 2006. 02:08 

ok...ti si glavna :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 07. 2006. 02:17 

trebala sam, ko i boris, otvoriti temu 'beckley bitch project' i 'komentari na beckley bitch project' :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 07. 2006. 02:24 

...aaaa, za to nisam znala...cu' to i to i komentari na to i to...genijalno...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 07. 2006. 20:09 
Moderator

joj kuća...isto twin peaks haha

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2006. 10:12 

Ta noc je prosla isto onako kako ce proci i naredne. Sijelilo se ujutro do 8h, spavalo se negdje do 5h, opet po istom rasporedu, samo sto je ovaj put Libijac obradovao krevet te je promijenio plahte i popravio ono sto se dalo popraviti. Kad smo se dozvali, skovali smo neke planove za taj dan, kao naprimjer da idemo u razgledanje Beckleyjevih prirodnih ljepota i okolice, da se ja idem tetovirati i da Dan i Libijac odrze probu. Prvo su njih dvojica imali probu u podrumu, koji neizmjerno podjeca na USV (nazalost, moram priznati da me tada uhvatila nostalgija za onim dernecima u klaustrofobicnom USV-u :? ).

Image

Image

Image

Image

Nakon sto su oni odsvirali svoje, dok sam se ja igrala sa kamerom i snimila jedan dio probe, odlucili smo otici u neki poznati park nekoliko milja udaljenom od Beckleyja. Libijac je samouvjereno tvrdio kako zna put do tog parka, ali zbog te njegove samouvjerenosti smo lutali nekih pola sata po nigdje-zive-duse autocesti (a ja mislila da ja uveliko prednjacim na ljestvici 'najgori navigator ikad' :P ). Vec se bilo debelo smracilo kad smo skuzili da ta voznja za nigdje ne vodi nikuda, te smo jednoglasno pametno zakljucili da je bolje da se vrnemo dok jos imamo goriva. Zaista, bilo je lijepo vidjeti svu onu sumu u kojoj se park vjerovatno nalazio :wink:

Da dan bude jos neuspjesniji dodala je cinjenica da se ja nisam tetovirala :( . Taj dan smo se vratili kasno i vec je studio bio zatvoren, a buduci da smo i ostale dane prespavali, nismo mogli ugatati nikako vrijeme. Tako da nam je ostalo samo da carpe noctem, jer na dan nismo racunali. To carpe noctem je znacilo prozivjeti jos jedan klosarski deja vu u kuci koja je izgledala kao da je tek prosla kroz nuklearni rat :)

Ofcin (neuspjesni) pokusaj da cita uzbekistanski :P
Image

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

to be znate vec sta... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2006. 11:37 

Iduci dan nismo imali nista drugo raditi do prespavati. Ustalo se pri zalasku sunca. Taj osjecaj je neopisiv (vjerovatno nocne ptice znaju o cemu pisem) . U prvih pola sata po budjenju uhvatila nas kriza jer nismo imali cigara, te smo onako spodobasti kakvi smo bili otisli da kupimo. Jos gora kriza je bila kad nam je u toku noci nestalo alkohola, a nismo mogli da kupimo jer se alkohol u prodavnicama prodaje do ponoci. Problem je izazvala neodlucnost nekih od nas koji su rekli da tu noc nece piti (ne racunajuci mene, naravno 8) ), ali su se u toku noci predomislili, tako da se desilo najgore sto se moglo desiti-nestalo alkohola u 3h ujutro. Tu noc smo izasli u jedini klub u toj vukojebini. Znali smo potrefiti kad cemo doci jer smo dosli 10 minuta do njegovog zatvaranja sto nam je dalo dovoljno vremena da na brzinu popijemo po pivu i prisustvujemo tuci u kojoj su dvije lezbejke iskaljivale bijes jedna na drugoj pod uticajem almighty alkohola. Da sam tad znala da ce Dan, Libijac i Ofca poslije tog u Walmart, vjerovatno bih se i ja potukla sa jednim od njih troje. Kako nismo mogli kupiti alkohol, odlucimo kupiti red bull. Naravno da se posjeta Walmartu nije svela samo na kupovinu onog zbog cega smo i bili usli. Opet je uslijedilo beskrajno razgledavanje, dok sam ja sve vrijeme tersala (kao sto bi Libijac opisao moju alergiju na shopping). Izasla sam vani ne bih li se smirila sa nadom da ce zavrsiti razgledavanje dok ja ispusim jednu cigaru. Ali jok :evil: Ispusih ja i drugu, i trecu, i cetvrtu, i petu i tako opet pola kutije cekajuci njih da se zasite kucnog pribora, igracaka, autica, pusaka, nozeva, skolskog pribora i cega sve jos ne.

Image

Dok sam cekala na ovom izrazito jezivom parkingu ispricala sam se lijepo sama sa sobom, samo mi je jos kafa falila. Onda primijetih kako i ulje iz volva odnekle tece. To je samo utemeljilo moje strahove da nece izdrzati povratak u NYC. Helem, docekah i ja njih, samo sto su im drustvo pravili plisani medvjedici ili stagod je vec bilo u Ofcinim rukama sa djecijeg odjela. Ako je brizna prema Wickedu onako kako je bila tu noc prema onim njenim medekima, onda da sam na njegovom mjestu ne bih se zalila :P
Ostatak noci smo proveli kuci u vec dobro poznatom stanju-ni na nebu ni na zemlji-a sve zbog Libijceve dobre zamjene za alkohol. Bilo je predivno vidjeti (i snimati) Ofcu kako se smije bez prestanka sat vremena (ovo ti je osveta za iznosenje mojih crnih rupa od prve veceri), Libijca kako je flegmaticno pogleda s vremena na vrijeme i dobaci nesto smijesno da bi se ona smijala iducih sat vremena i sve tako dok nije otisla da spava, te vidjeti facu Libijcevog cimera kad je krenuo na posao ujutro u 9h i vidio nas dvije kako umiremo od smijeha. Libijac nas je mentalno izoblicio to jutro, a valjda se to desi svima koji s njim provedu vise od tri noci bez pauze. :D

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

:twisted: :twisted:

Ako me Ofca ubije kad ovo kasnije procita i vidi slike, znajte da sam nastojala sto slikovitije da vam opisem ocaravajucu situaciju sa kraja svijeta :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2006. 11:43 

4 kleine Jack Daniels rauchten einen Joint...

boli vas cuna :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 67 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]