Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 08. 09. 2025. 20:40

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 169 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 30. 06. 2006. 12:18 
jaranica

uu
Quote:
Nije thrashdeath,cisti 100%-tni THRASH METAL

svaka cast :D al fakat :D jes da negotivim sepulturu al nea veze :D
kad bude shta snimljeno shaljite mailto:thrashslut@gmail.com :mrgreen:

btw javite se aebyssovcima.. mozda vam mogu sredit svirku u bocku..

Post subject:
PostPosted: 30. 06. 2006. 12:59 

Mirza wrote:
cjelokupni zvuk je MOZDA i ponajblizi onome sto se moze cuti na Sepulturinom "Beneath the Remains" albumu

:shock:
well that's what I wanted to hear :D

hailz i nadam se da cemo uskoro sta moci i snimljeno cuti \m/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 06. 2006. 15:43 

hej ljudi. samo poalko sa tim demo cedeom. hajd pa mi ostavite vase brojeve mobitela na moj broj. 061468963.dinko

trebao se nac , volio bi da vise suradjujemo zajedno iako ja vise ne sviram sa papecima ali svejedno. imam i dalje slipija koji bi radio sa mnom i to mi je dosta onda. radim trenutno i ja na nekim thrash pjesmama ali je tesko nekog u zdicima nac da svira to.sova se previse nafurao na agonize pa nesto kenja naokolo i tako to. volio bi da zasvirate sa tankardom, to bi bilo samo tako jer koliko sam ja upoznat sa domacom scenom vi najvise odgovarate takvom koncertu,

THRASH THRASHU !!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 06. 2006. 16:39 

Ne znam za vas,al ja sam bio na dosta njihovih svirki,bezbroj proba i duplo više kafa kod bubnjara.Nisu oni žito samo dok sviraju,još su bolji kao jarani-DUŠE SLATKE.Sredjujte im svirke,neće vas sramotiti,zapravo,ko ih vidi moli Boga za još jednu takvu šansu(znam to po sebi). :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 06. 2006. 19:33 

Joj moram i ja nesto dodat............ :D

Glupo mi je sad da hvalim perishment zato sto su moja raja u doboju,moje drustvo za izlaske i moja METAL BRACA.
Al sta mogu kad i ne mozes nista drugo nego samo ih hvalit.
Ne znam stvarno kao muzicari su opaki 100km/h,kao osobe sa karakterom ne mozes naci bolje i kao inspiracija za moj band koji je osnovan sa Mirzom(MIGOR CAVALERA) LUDI SU SKROZ DO BOLA!!!
Ljudi su ludilo kad bi svaki band u BiH gledao na druge bandove kao sto to PERISHMENT radi ja mislim da bi mnogo bolji odnos medju bandovima bio i scena mnogo popularnija bila.

Ne znam al za ovu raju nista drugo ne mogu reci osim ETO I MENE U NEDELJU NA FUKA DJUSLA,KOJE PIVO I NARAVNO NA KOLAC SA KOKOSOM S KOJIM SI ME PROSLI PUT POKUSAO UBIT HILJADU SELJAKA TI MIRZA JEBEM!!!!\

Ajd ljudi ,METAL THROUGH THE ARTERIES,MASS HYPNOSIS

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ALL SHALL PERISH

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 07. 2006. 01:45 

Naravno da si tu u nedjelju Nikola prijatelju,kako bi se jedna manifestacija te vrste uopste mogla odrzati bez tvoje prisutnosti!Sto se tice kolaca s kokosom oprosti majke ti,nesporazum je bio.Ja sam tebe shvatio kako obozavas kokos,a ne kako si ALERGICAN na njega...Sorry...Vjeruj da si mi medju zadnjim osobama koje bi pokusao smaknuti na taj nacin(ipak je to slatka,spora smrt...He,he...).Zato u nedjelju specijalno za tebe-TULUMBE!!!Valjal'?
Pozdrav i za Niku JARANICU!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2006. 03:38 

Pa Mirza bog te mazo! Da ne dodjoh na ovaj forum ne bih ni znao da ti je rodjendan, a ni za tu sjedeljku u nedelju! Pa imamo telefone valjda, bog te mazo! Al u svakom slucaju srecan ti rodjendan i zelim ti puno svirki sa Perishmentom, hehehe...
Javi se bolan, ovo kako sam ostao bez posla zeza me kredit (slab sam s lovom ko nikad)!
Jos samo da ti javim da privodim kraju ovu novu stvar, bice super ja mislim.
Nikola brate moj pozdrav i za tebe! U Zenici ste svirkom zapalili i ono malo ljudi i onaj sav beton ispred bog te mazo! Przite ko ludi, samo naprijed! Ajd pa se vidimo kod naseg Mirzice u nedelju valjda!
Pozdrav svima ljudi!!!

KEEP THRASHIN', AND STAY FUCKIN' OLD SCHOOL (TOTALLY)! ! !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2006. 23:31 

Eto,završi se još jedno rođendansko slavlje kod bubnjara.Šta ćeš,pivo se točilo,meso se umočilo,ured se povratilo!!!!Uh,bog te jebo,nisam trebo,da sam znao ja bih stao,pa ne bih zbog piva pao.Al,eto,ovo je bio još jedan dokaz složnosti u bendu i respekta prema osobi koja ih voli(volim ja i curu,al oni su mi ipak...).SAMO TAKO NASTAVITE!!! :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 07. 2006. 21:34 

Za sve zainteresovane :
Visoko (jos ne znam lokaciju), subota 22.07.2006., Perishment VJEROVATNO nastupa skupa s Minions of Seth, Sephiroth-om i moguce je jos nekim bendom...
Pa ko voli nek izvoli...

PODRZITE DOMACI METAL !!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2006. 22:40 

PERISHMENT live at :[/color]

[color=violet]RASTOK Urban Music Fest Jelah

Bend nastupa drugu noc dvodnevnog festivala, 05.08.2006., kao jedini predstavnici metala na cijelom festivalu... Ovom prilikom bih pozvao sve koji se smatraju dijelom metal pokreta, a u mogucnosti su da dodju, da se pojave na fest-u i pokazu svima kako se voli i podrzava svima nama omiljeni muzicki pravac.

METAL TILL DEATH !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2006. 23:27 
kaze garbage metal :P

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2006. 00:54 

a sta bi s onima malcima morgue??? sto su poceli kao blekeri...cujem da su promijenili pravac a valjda i naziv..ko su sad oni??? ne kontam fakat sto su mijenjali ista, imali su dobrih ideja za razradu fakat...jbg... ne kuzim

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2006. 11:35 

more more. ej dinko pederu, aj cujemo se tam nekad poslije oktobra pa da skontamo da nest napravimo u zdicima sa perishmentom, mojim bendom, puppetsi i ako ima jos kakav thrash il thrash/death bend, tak nesto. svaka cast perishmentu, najvjerovatnije dolazim na rastock, al meni se cini da sam na plakatu vidio da nastupaju 4 a ne 5-og. ??????

thrash 'till death

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2006. 15:39 

U prvu si, na plakatu stoji da nastupamo u petak, ali su i nas naknadno obavijestili za subotu. Oprosti, koji je tvoj bend, nisam upoznat s tim...?Bilo bi fino to za Zavidovice, javi ako sta sredis s Dinkom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2006. 18:12 

moj bend je Alison. do sada nismo imali svirke (tehnicki razlozi, fakultet i sl, kao i nasa zelja da se kompletno ustelimo, kako pojedinacno, tako kao i bend), kao bend smo iz rajvosa, ali solo i bass su iz zavidovica, bubnjar je iz rajvosa, a ja ritam/vokal sam iz maglaja. sviramo thrash (sepultura najvise) itd, pripremamo svoje stvarke itd. ak bude nesh, bum vas obavijestio, do sada nish neznam.
pozdrav ljudovi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2006. 21:50 

Ej super je to... Samo naprijed ljudi, puna podrska od mene kao pojedinca i cijelog Perishmenta naravno!! Bas bih volio kad bi skupa negdje odsvirali sta, na vasem gig-u prvencu mozda.To ''Alison'' mi neodoljivo vuce na Annihilatora, ali i Sepultura je pravi izbor. Je li tajna sta se krije u vasem repertoaru...?

RESPECT ALISON !!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 08. 2006. 21:20 

HEJ,BA,KAKO BI NA JELAHU?NISTE MI NEŠTO ZADOVOLJNI DOK OVDJE NEMA NIKAKVIH POHVALNIH RIJEČI.HEHEHEHEHE!HAJD,BA,SVE ĆE TO NAROD POZLATITI!ŽAO MI JE ŠTO NISAM BIO,JEBI GA! :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 08. 2006. 10:21 

halo vi thrasher iz Perishmenta, ovde organizator koncerta Tankarda u Sarajevu a bogme i cijele balkan turneje... samo da znate, svirate kao predgrupa Tankardima u SA 04. 11. :)

molim da me kontaktira neko iz benda za betonski dogovor. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 08. 2006. 13:05 

Metal pozdrav Lifer!
Ja sam Aco, ritam gitara Perishment-a, i htio bih te zamoliti ako je ovo sto si napisao tacno (posto jos ne mogu da vjerujem;), da nam samo ovdje ostavis svoj e-mail ili broj telefona pa da mozemo da te kontaktiramo!
Nas trenutni e-mail je: mailto:perishmentmetal@yahoo.com, pa ako hoces mozes nas i tako kontaktirati.
Ako se sredi ta svirka bice lomljave i old-school prasenja sigurno!!!

THRASH TILL' DEATH ! ! !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2006. 14:46 

Aco, ja vas nisam slusao ali mi se svidja ovo sto ovdje citam pa cu vam dati sansu.

Ostatak dogovora mozemo preko PM-a :wink:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 169 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]