Beograd je prekrasan!

Fakat je bila meraba juce...raja, zajebancija...ko sto rece Cile neprocjenjivo, ali brate meni je svirka bila mrtvi prosjek.

MOzda zato sto sam ih gledo vec nekoliko puta ili sam se zasitio silnih desavanja...fakat mi nije jasno, ali se nisam mogao uziviti u potpunosti. Sigurno tu igra i cinjenica da kad saznas inside and outside sve o ljudima i oko svirke...do najmanjeg detalja, postane ti nekako drukcije gledat svirku. Jebiga, mozda ja samo trazim izgovore a mozda sam jednostavno se zasitio ovakvih dogadjaja. Time shall tell.
U svalom slucaju u BG se isplatilo doci i vidjeti svu raju iu Tuzle, Bg-a i ofkors Sarajeva !!
Ne mogu vjerovat da sam u dva ujutro nakon cjelodnevnog derneka sjeo u auto i vozio u komadu do ZG-a 4 sata. Kuci sam sitgo u 6 ujutro i uopce mi se nije spavalo.
Sto se tice nastupa Morbid jeste veliki DM bend zbog Pete Sandovala i Treya...ono divlje bubnjanje...unistavanje seta bubnjeva i solaze iz devijatnog ali i zadivljujuceg uma kakve metal svijet nije niti ce ikad vishe vidjeti su jebiga hands down...blago. Medjutim David Vincent, koliko god ga ja volio, pjeva preko neke stvari...i nema nekog zara u sebi. U par momentat jke pokazao kako ima glascinu jos uvijek i kako je ne zli u poptunosti ispustiti...ali u tim rijetkim trenutcima kao na jednom djelu Where The Slime Lives je sledio mi krv u zilama! JEBOTE GLASCINE!! Ali zasto, zasto se barem ne potruzdis vise Dasvide..islim da to skoro 1000 ludi sinoc je i vishe nego zasluzilo! Erik Rutan je takodjer davao prilicno dobar, nazovimo ga "svetski death metal feeling" na stageu... fakat odlican DM stage performance. Sve u svemu nije los koncert bio, ali daleko od neceg fantasticnog. IMHO
Vidimo se na United Forces Festivalu !!