Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 22. 06. 2025. 19:10

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 120 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15. 08. 2006. 00:39 

Mantra wrote:
Shiteater black wrote:
probao sam slušat, al meni je to govno...

da naravno muzika od dva rifa je puno bolja....
koji kreten ...

Neka neko upuca ovu retardiranu osobu (ako je zna privatno) koja rece da je Tool govno...Strasno...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 08. 2006. 04:20 

Gia wrote:
zar stvarno smatras da njihove pjesme mozes nazvat pjesmuljcima i hiticima?
:P

zelio bih da podrzim ovo zensko....ili sta vec...
ako smijem ipak je forum jel...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 08. 2006. 04:21 

Lallany wrote:
Mantra wrote:
Shiteater black wrote:
probao sam slušat, al meni je to govno...

da naravno muzika od dva rifa je puno bolja....
koji kreten ...

Neka neko upuca ovu retardiranu osobu (ako je zna privatno) koja rece da je Tool govno...Strasno...

ne treba njemu pucacina dovoljno mu je sto zivi ... gdje cxe mu gora kazna...ajd maloumnost je nekom vrlina.. hehehe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 08. 2006. 00:20 

Tool mi je najdrazi bend. Bas sam juce zbavio 10000 Days, nisam jos dovoljno preslusao da bi mogao reci kakav je. Inace najdrazi mi je Lateralus, nekako ide najdublje pod kozu, a i tekstualno je fantastican. Maynardovi tekstovi su takvi da ti nađes znacenje koje tebi pase tj. nadjes sebe u njima na drugaciji nacin nego frend (npr.)

Inace imam sve albume i ne bi se usudio ijednu pjesmu nazvati losom. Bogovi su.

Sto se tice spotova, drago mi je sto ih Adam Jones pravi. Tjebote to znaci da bend pravi sve! :ave:

Ah, da... live su predobri. ;-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 09. 2006. 22:05 

Tool... Ne znam shta da kazem za ovaj band. Slusham ih veoma dugo, umirujuci su, u stanju da izazovu bujicu raznih emocija u svakom ko ih voli... Savrsheni. Spotovi koje Adam radi su najbolji koje sam do sada video, muzika koju sviraju ostavlja poseban uticaj na slushaoca dok svako u tekstovima koje Keenan pishe nalazi za sebe neshto novo (mozda se i prepozna u tome)
Najdrazi album mi je Undertow kada sam besan jer je iskonski prljav i podmukao, lateralus mi je nekako najbolji kada sam opushten, aenima je po meni najsavrshenija muzichki i tekstualno dok mi je nekako najsiroviji Opiate.10 000 days mi je takodje dobar album i mnogo podseca na Aenimu. Sve u svemu savrshen band i ne bih rekao da ovi shto ga pljuju mogu da razumeju takvu muziku.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 09. 2006. 21:17 

Nisam se ni ja dovoljno naslusala ovog zadnjeg albuma, ali za Lateralus nemam rijeci. Od prve do zadnje pjesme. Ljudi su uklopili azijske motive (Reflection) i gregorijanski koral (Parabol) u muziku u koju je to gotovo pa nemoguce uklopiti. Bubnjar je izvrstan a za tekstove je vec neko spomenuo da mozes da ih tumacis onako kako se osjecas u tom momentu.
Reflection:
I have come curiously close to the end, down Beneath my self-indulgent pitiful hole. Defeated, Concede and move closer. I may find comfort here I may find peace within the emptiness. How pitiful. It's calling meee. And in my darkest moment, fetal annnnd weeeeping. The moon tells me a secret. My confidant. As full and bright as I am, this light is not my own A million light reflections pass over me It's source is bright and endless. She resuscitates the hopeless. Without her we are lifeless satellites driiiiiifting. And as I pull my head out I am without one doubt. Don't want to peer down here serving my narcissism, I must crucify the ego before it's far too late, I pray the light lifts me out before I pine awaaaay. So crucify the ego before it's far too late To leave behind this place so negative and blind and cynical. And you will come to find that we are all one mind. Capable of all that's imagined and all conceivable. Just let the light touch you and let the words spill through. Just let them pass right through, bringing out our hope and reason. before we pine away. pine away

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2006. 21:08 

T-34 wrote:
Tool mi je najdrazi bend. Bas sam juce zbavio 10000 Days, nisam jos dovoljno preslusao da bi mogao reci kakav je. Inace najdrazi mi je Lateralus, nekako ide najdublje pod kozu, a i tekstualno je fantastican. Maynardovi tekstovi su takvi da ti nađes znacenje koje tebi pase tj. nadjes sebe u njima na drugaciji nacin nego frend (npr.)

Sto se tice spotova, drago mi je sto ih Adam Jones pravi. Tjebote to znaci da bend pravi sve! :ave:

ma dobro.ne bi ih toliko uzdizo.al sto jes jes.dobri su :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2006. 21:55 

No.13 wrote:
T-34 wrote:

ma dobro.ne bi ih toliko uzdizo.al sto jes jes.dobri su :D

Ko ih uzdiže? 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2006. 23:27 

Niko :D
@Reflection

Lateralus jeste savrshen album ali tu je malo Tool igrao i na srecu jer su pesme snimljene bez Maynarda. Ekipa je dzemovala u studiju snimajuci muziku dok se on shetkao sa APC-om po svetu da bi se kasnije vratio i snimio glas koji su oni lepo ukomponovali sa vec postojecim materijalom. Na svu srecu ispalo je savrsheno :mrgreen:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 10. 2006. 00:27 

TOOL-ovci su BOGOVI za mene!!!! Definitivno najbolji bend na svijetu!!!
a ovi sto govore tipa da je tool govno,definitivno nemaju pojma sta je muzika!!!
toliko...

take care all of you

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2006. 15:34 

Čitam ovu temu i ne mogu na vjerujem...ali ipak...od 6 milijardi ljudi netko valjda mora slušat i to.

Inače Magazin gazi Tool u bilo gdje, bilo kad 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2006. 22:27 

TOOL U Becu, 19. 11. 2006.
VI ljudi pricajte sta hocete, ja idem na koncert, tralala:)
Samim tim potvrdjujem, TOOL RULES!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 12. 2006. 13:13 

Iako imam sve albume i slušam ih odavno mene su odbili sa zadnjim uradkom.Mislim da su otišli previše u stranu i da su se počeli opasno ponavljati što se muzike tiče,pa nijedne pjesme da valja do kraja na zadnjem albumu.Uvijek ista 3 tona ili rifa,pretjerali su.Po meni,nikada se AEnima ponoviti neće,a slušam ga godinama bez prestanka i dalje mi je zanimljiv.
Od Opiate pa do Lateralusa sam vidio samo napredak,ovo sada ide nadole ili ja ne kontam šta rade sada :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 12. 2006. 15:15 

LATERALUS-MUZICHKO SAVRSHENSTVO,ZA MENE NAJDRAZHI ALBUM

AENIMA-NAJBOLJA ENERGIJA,NEPONOVLJIVA

10 000DAYS-DOBAR ALI MALO NEDORECHEN,BEZ PROGRESA

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 12. 2006. 14:37 
Moderator

Ma ja adore Tool i sve od Maynarda, albuma kaj se tiče Aenima na prvom mjestu,pa Lateralus,a to što je ovaj navodno šetao s APC-om u vrijeme izlaska Lateralusa, potvrđuje sam' da je Maynard Almighty.. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 01. 2007. 01:42 

eugene_axe wrote:
meni je aenima ipak nekako najdraza :)

klanjam ti se :D
genijalci... samo shto se ne mogu odluchiti izmedju tool-a i apc-a... a puscifer? Ah... James keenan maynard bi u mojoj religiji bio bog svih bogova.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 01. 2007. 23:16 

vako, tool je za mene uvijek bio i uvijek ce biti jedan od najorginalnijih i najboljih bendova danasnjice. 10.000 days nisam nesto intenzivno slusao kao Lateralus i Aenima ali su stvari Vicarious i Jambi ostavili velik utisak na meni. Kratko receno cisto savrsenstvo!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 01. 2007. 05:16 

HUNTER wrote:
LATERALUS-MUZICHKO SAVRSHENSTVO,ZA MENE NAJDRAZHI ALBUM

AENIMA-NAJBOLJA ENERGIJA,NEPONOVLJIVA

10 000DAYS-DOBAR ALI MALO NEDORECHEN,BEZ PROGRESA

sve oke al sa ovim zadnjim se ne bih ni malo slozila...bas ja mislim da su najvise paznje posvetili ovom zadnjem albumu...iako ne drazi od drugih al mogu dignute glave reci da je savrsen :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 01. 2007. 01:52 

Aenima wrote:
eugene_axe wrote:
meni je aenima ipak nekako najdraza :)

klanjam ti se :D
genijalci... samo shto se ne mogu odluchiti izmedju tool-a i apc-a... a puscifer? Ah... James keenan maynard bi u mojoj religiji bio bog svih bogova.

jebi ga aenima, pretjero si...malo, puscifer ...to oni sto su u podlozi one serije "natural born drunk"..."now who is guilty?"hehehe, meni su definitvno jedan od najdrazijih bendova danasnjice, ali jebi ga bog....hehehhehe, ma dobar je dobar, ume decko....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 02. 2007. 13:57 

Ma od njih mi se sam svidja on Schism.......i nista vise..... :!: :!:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 120 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

All times are UTC + 1 hour [ DST ]