hot_blood wrote:
dali u 90 primili u 90 - jbg steta
Poetic justice, sta's.. :p ali ja kao sto rekoh, jel ono sto su Sarajevo i Å iroki pokazali u Europi ove godine kao predstavnici BH nogometa bilo toliko katastrofalno koliko se prica za klubove iz te famozne premier lige..

Ne, samo jos uvijek neiskusno..
Quote:
neki zestok pad igre se desio kod ofk, za 8 minuta 3 gola puno je...zao mi onog young b. imali su dvije 100% sanse, ne iskoristise ih, lik fula loptu 10cm od prazng gola

Ha imali su ih do 80te, ali tu se vidjela razlika, Auxerre nije bljesak, Auxerre je konstanta, a OFK nije Partizan ili Zvezda, that's my whole point..
Quote:
pridonio je hasan najvise kad je trebalo..sjeti se poceetaka, kad niko nije htio igrat, doduse tad je bio mlad zeljan dokazivanja al dolazio je na okupljanja, kad je muzurovic bio selektor, kad nije bilo zavrzlama u savezu..svjestan je hasan svega, ne zeli covjek mozda bit dio toga..fali ce nam, sto rece neko tesko na EP bez njega..svaku utakmicu imamo 5 igraca povrijedjenih, a on je uvijek mogo zacepit rupu gdje je trebalo..toga vise necemo imat, ne vidim mu neku kvalitetnu zamjenu, doduse ovi ce izgarat na terenu, al sve je to vecinom nespremno, jbg music beslija - musica godine satrale, nema vise prodora, beslija nije spreman u potpunosti, ne igra utakmice...vidjecemo kako ce izgledat protiv madjarske, turske ,grcke...
Ha pa upravo to, mlad, zeljan dokazivanja, perspektivan, htio biti pokretac i vodja svega.. al to je tad u povojima bilo, kombinacija je bilo milion, puno ljudi je imalo dosta ponuda, bilo je puno obecanja, nije nelogicno da se on htio nametnuti i dokazati u pravom svjetlu Bosni i Hercegovini.. no to blijedi vec godinama, a ja se osobno ne sjecam, iako priznajem da ne pratim bas toliko intenzivno da ne propustih utakmicu doticne reprezentacije, bolje partije u BH dresu nego u Bayernu, a ima s kim igrati definitivno i tu nije problem.. a sad, savez ovo-ono su druge price, on da je pravi covjek i da je njemu vrhunac igrati za reprezentaciju koju smatra svojom (a svaki igrac bi trebao tako razmisljati, inace nema efekta od njega) bi igrao, ali ocito nije i malo toga sto se moze reci ce to promijeniti, iako naravno uvijek ce biti podijeljena misljenja.. no, eto, ako se mene pita nikad nije ni dao za tu reprezentaciju sve sto je trebao i mogao, tako da nije nikakav gubitak ni steta.. nije stvar u krpanju pozicija kad je u pitanju takav igrac shvati.. ;P ocekuje se puno vise..
Vlatko Glavas wrote:
- golmani: Kenan Hasagić (Gaziantepspor), Almir Tolja (Battery Sabat)
- odbrana: Džemal Berberović (Litex), Vedin Musić (Torino), Emir Spahić (Lokomotiv Moskva), SaÅ¡a Papac (Austria BeÄ), Ninoslav Milenković (Germinal), Vule Trivunović (Sarajevo)
- vezni red: Zlatan Bajaramović (Schalke 04), Ivica Grlić (Duisburg), Vladen Grujić (Litex), Mirsad BeÅ¡lija (Hearts), DuÅ¡an Kerkez (Rijeka), Admir Vladavić (ŽeljezniÄar)
- napad: Sergej Barbarez (Bayer Leverkusen), Mirko Hrgović (Hajduk), Zvjezdan Misimović (Bochum), Mladen Bartolović (Hajduk), Zlatan Muslimović (Parma), Elvir Bolić (Rijeka).
Quote:
baka nije bio prisutan na konferenciji za novinare, poslo glavasa

da objavi spisak..
mozda se 'fura' na barbarica

Ne znam sto ce im Vladavic.. inteligentnije Mackica staviti po toj logici.. nek se trgaju za Rahimica, Maksumica.. No, mislim, svejedno su kritike vece nego sto bi trebale biti, radi se ipak s onim sto ima, manje-vise najbolje sto moze, no haj, svejedno dobra momcad..
Quote:
Matchday 1 - 12 September 2006
A Chelsea 20:45 Bremen
A Barcelona 20:45 Levski
B Sporting 20:45 Internazionale
B Bayern 20:45 Spartak Moskva
C Galatasaray 20:45 Bordeaux
C PSV 20:45 Liverpool
D Olympiacos 20:45 Valencia
D Roma 20:45 Shakhtar
Matchday 1 - 13 September 2006
Group Home Away
E Dynamo Kyiv 20:45 Steaua
E Lyon 20:45 Real Madrid
F Man. United 20:45 Celtic
F København 20:45 Benfica
G Porto 20:45 CSKA Moskva
G Hamburg 20:45 Arsenal
H Anderlecht 20:45 Lille
H Milan 20:45 AEK
Bar jedna sezona gdje nece valjda biti toliko Milanovih prijenosa i patronizacija.. guzicarska laka skupina, ponovno, iz godine u godinu..
Kao i Manchester..
Ce sollo l'INTERnazionale Milano..!