Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 22:40

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 83 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 29. 08. 2006. 17:20 

...nije valjda da si se ljutnula...izdrzis ti i gore sve skupa s kezom ogromnim...il' si ga ti meni sad spucala, al' ja glupavo ne skontah...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 08. 2006. 17:30 

ma znas da se jesam naljutila :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 08. 2006. 17:33 

Imam jednu sokantnu sliku u glavi. Bila sam cetvrti osnovne ili sl. kad je rat poceo. Otac mi je bio ranjen i spavali smo svi u podrumu jer je general Delic imao stan u mojoj zgradi pa su nas granatirali 24h dnevno. Helem, probudim se jedno jutro i svi zidovi u podrumu su bili krvavi jer gdje god se moj otac naslonio je ostajala krv zahvaljujuci dr. Mafalaniju koji ga je dodatno izrezao pa je covjek krvario i krvario...uglavnom ta krv mi po zidovima uvijek u glavi. To je i razlog sto sam dijelom klaustrofobicna i ne mogu da podnesem puno vremena u prostoru bez prozora. Neku noc sam napravila prekrsaj i glupi policajci su me uhapsili, stavili lisice, i zakljucali u sobu bez prozora sa WC soljom. Osjecala sam se kao najveci kriminalac prvo, a drugo izbezumila me ta soba i lisice iako sam 10min provela tu dok me prijatelj nije ispisao.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 08. 2006. 17:59 

NAPUSENA KUJA wrote:
ma znas da se jesam naljutila :)

...ma, ja...zajebavaj, zajebavaj...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 08. 2006. 18:29 

joj i ja se isto sokiro jednom...

usto neki dan, prije mjesec-2, i ono kad god ustanem, odma' kafu sebi pravim i tako ono, sjednem malo, popijem kafu, to mi je obavezno, svaki dan kad ustanem... i hajd, dobro, da ne peglam, uglavnom, ustanem ja, sav nikakav, ono kontam, moram fakat popit kafu da dodem sebi... i haj, krenem ja pravit tu neku kafu, a inace pijem kod kuce onu "nes" il' kako vec... i otvorim ja frizider, kad ono... nema mlijeka! ----- ----- ----- :shock: ----- ----- ----- nemogu da vam opisem koji sam ja tad sok dozivio... noge mi se "odsjekle", odma me oblio hladan znoj, panika me uhvatila, sto kaze amita, poceo se trest sav... znam da zvuci banalno, ono ko, cu dozivio sok sto nema mlijeka, al' inace pijem kafu sa mlijekom... tako da... al' doduse "ima nas svakakvih"... i tako, sta cu, moro sam popit kafu bez mlijeka... otad uvijek pazim da ima bar malo mlijeka ono za kafu, da mogu popit...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 08. 2006. 18:30 

...dobar ti taj hobi, jarane...uveseljava, ak' nista drugo... :wink: ...ct ct ct...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 08. 2006. 18:33 

...btw., zaboravio si na ono drugo odma, il' koje vec po redu, stavit '...ct ct ct...strasno...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 08. 2006. 18:51 

bloodflood wrote:

usto neki dan, prije mjesec-2, i ono kad god ustanem, odma' kafu sebi pravim i tako ono, sjednem malo, popijem kafu, to mi je obavezno, svaki dan kad ustanem... i hajd, dobro, da ne peglam, uglavnom, ustanem ja, sav nikakav, ono kontam, moram fakat popit kafu da dodem sebi... i haj, krenem ja pravit tu neku kafu, a inace pijem kod kuce onu "nes" il' kako vec... i otvorim ja frizider, kad ono... nema mlijeka! ----- ----- ----- :shock: ----- ----- ----- nemogu da vam opisem koji sam ja tad sok dozivio... noge mi se "odsjekle", odma me oblio hladan znoj, panika me uhvatila, sto kaze amita, poceo se trest sav... znam da zvuci banalno, ono ko, cu dozivio sok sto nema mlijeka, al' inace pijem kafu sa mlijekom... tako da... al' doduse "ima nas svakakvih"... i tako, sta cu, moro sam popit kafu bez mlijeka... otad uvijek pazim da ima bar malo mlijeka ono za kafu, da mogu popit...

citam ovo i ne mogu vjerovati sa kakvom lakocom pises neke tako intimne stvari. :shock:

svaka cast, pratit cu ovu temu samo zbog tebe!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 08. 2006. 19:11 

@aa - jebiga, jarane, kazu ne treba TO drzat u sebi...al' priznaj, jesil' se SOKIR'O...

@ugly - jebiga, desava se...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 08. 2006. 19:16 

bloodflood wrote:

Pazi drugi put. :wink: Jebem ti život,sad nemogu ni jest radi ovoga. Nisi ovo trebo napisat!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 08. 2006. 20:04 

jednom sam uletio starcima u krivom trenutku. to mi je najsokantniji trenutak u zivotu bez konkurencije.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 08. 2006. 20:11 

najveci sok koji sam dozivio dogodio se prije 3-4 godine. bio na moru. tetka imala trospratnu vilu, ogromnu, a more ti udaljeno, evo pu, ovako, pu, hrak u more. beton. al jebiga, primorje ko primorje, pa jos crna gora, nema vode redovno, pa se voda drzi u velikim buradima, a do treceg sprata ih pumpa hidrofor. i pokvario se hidrofor, pa popravljo, pa kvario... i onda se desavalo da kad hidrofor stane, moras ga papucom puc ko sklopci da uspostavi kontakt. i jedan dan stao hidrofor i kaze meni tetka da ga idem puc papucom. sidjem ja dole, trehnem ga ko kitu i on proradi. i ja, ne znam koji mi djavo bi, iz zajebancije stavim prst izmedju dva pola sklopke, naravno ne dirajuci ih jer kad se spoje napon od 220V stvori smrtonosnu struju. ono sto ja nisam znao je da je u medjuvremenu tetak srao i taman kad sam ja stavio prst on pustio vodu da govna odu. frrljas! sastavi se sklopka preko mog jadnog prstica. kao sto rekoh, struja smrtonosna, al kako je roknulo tako me bacilo metar od sklopke i spasilo smrti. jacina struje me spasila. da je bila slabija, ne bi me bacila i vjerovatno bi me sprzila. ruka mi bila oduzeta narednih pola sata. e to je sok. elektro sok. najaci do tad u mom zivotu. nije ni cudo sto sam elektrotehniku zavrsio.

hahah

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 08. 2006. 20:13 

Shiteater black wrote:
jednom sam uletio starcima u krivom trenutku. to mi je najsokantniji trenutak u zivotu bez konkurencije.

Hahahaha,koliki ti je đeparac nakon toga bio??????????? :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 08. 2006. 20:14 

Shiteater black wrote:

...dobar, dobar...nisi jedini...ha ha...ja bila malo derle...pa 'vako :shock: ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 08. 2006. 20:18 

ja sam bogami bio veliko derle :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 08. 2006. 20:20 

...cuti, dobro je...bar si znao da se stidis... :wink: ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 08. 2006. 20:31 

ixxxa wrote:
najveci sok koji sam dozivio dogodio se prije 3-4 godine. bio na moru. tetka imala trospratnu vilu, ogromnu, a more ti udaljeno, evo pu, ovako, pu, hrak u more. beton. al jebiga, primorje ko primorje, pa jos crna gora, nema vode redovno, pa se voda drzi u velikim buradima, a do treceg sprata ih pumpa hidrofor. i pokvario se hidrofor, pa popravljo, pa kvario... i onda se desavalo da kad hidrofor stane, moras ga papucom puc ko sklopci da uspostavi kontakt. i jedan dan stao hidrofor i kaze meni tetka da ga idem puc papucom. sidjem ja dole, trehnem ga ko kitu i on proradi. i ja, ne znam koji mi djavo bi, iz zajebancije stavim prst izmedju dva pola sklopke, naravno ne dirajuci ih jer kad se spoje napon od 220V stvori smrtonosnu struju. ono sto ja nisam znao je da je u medjuvremenu tetak srao i taman kad sam ja stavio prst on pustio vodu da govna odu. frrljas! sastavi se sklopka preko mog jadnog prstica. kao sto rekoh, struja smrtonosna, al kako je roknulo tako me bacilo metar od sklopke i spasilo smrti. jacina struje me spasila. da je bila slabija, ne bi me bacila i vjerovatno bi me sprzila. ruka mi bila oduzeta narednih pola sata. e to je sok. elektro sok. najaci do tad u mom zivotu. nije ni cudo sto sam elektrotehniku zavrsio.

hahah

ja sam jednom stavio prst u neko jebno produzno grlo za zarulju... nije me bacilo nego mi je samo ruka trznula prema dolje i malo utrnula i nista drugo... valjda sam neki electric-man il nesto... :)

...ugly...bitch... wrote:
...cuti, dobro je...bar si znao da se stidis... :wink: ...

znao sam da se stidim i zabrinjavam da cu ostat impotentan do kraja zivota...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 08. 2006. 20:33 

Shiteater black wrote:
ja sam jednom stavio prst u neko jebno produzno grlo za zarulju... nije me bacilo nego mi je samo ruka trznula prema dolje i malo utrnula i nista drugo... valjda sam neki electric-man il nesto... :)
nije nego si imao sajlu za uzemljenje u dupetu :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 08. 2006. 20:38 

Shiteater black wrote:
znao sam da se stidim i zabrinjavam da cu ostat impotentan do kraja zivota...

..ha ha...ne patetisi...pa, past tense je...nema razloga za dalju brigu...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 08. 2006. 20:40 

A, sto gurate prste na takva mjesta, zar je dotle doslo???

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 83 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]