Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 06. 2025. 17:40

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 169 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 11. 08. 2006. 13:31 

PERISHMENT NAPOKON NA WEB-u!!!

Stranica je jos uvijek u izradi, ali domena je konacno zauzeta i sve bi to lijepo trebalo uskoro da proradi...

http://www.perishment.com

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 08. 2006. 14:49 

jedva chekam vas vidjet! \m/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 08. 2006. 12:31 

djasvi mi se logo...mrtvi old skool fol

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 08. 2006. 16:47 

lifer wrote:
djasvi mi se logo...mrtvi old skool fol

tacno tako.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 08. 2006. 03:29 

Nastojimo da sve sto je vezano za nas bude nekako old school (mada ima poneki i moderniji fazon). Zelimo da vratimo (bar malo) ljude koji slusaju metal u ono zlatno vrijeme metala, kraj 80-ih i poceci 90-ih, kada su svi slusali grupe tj. metal klasike kao sto su Metallica, Sepultura, Kreator, Slayer, Testament i mnoge druge. Uglavnom je to bio cisti (ili malo zaprljani) dobri stari THRASH metal, i vjerujem da je 90% metalaca krenulo upravo od ovih grupa i od thrash-a, pa su se poslije preorijentisali na neke druge pravce metala.
Sto se tice logo-a sve zasluge za njega idu nasem Mirzici, koji pored toga sto odlicno svira bubanj ima veliki afinitet prema slikanju, crtanju i dizajnu uopste! Bilo je jos nekoliko rjesenja za logo ali nam se ovo koje je izabrano odmah izdvojilo. Meni je licno logo predobar. Valjda ce ga i ljudi dobro prihvatiti.

Metal pozdrav svima,

& STAY OLD SCHOOL FOREVER! ! !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 08. 2006. 12:03 

hajde mi sibni broj mobitela na pm buraz da se konkretnije dogovorimo oko svirke u SA, kad dodje vrijeme za to. thanx.

sto se tice opisa onog sto radite - mene ste pravo nasli s time :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 08. 2006. 14:44 

Nije nikakav problem prijatelju, ali de mi molim te objasni sta predstavlja konkretno to "pm"?
Ajd molim te nikako da skontam, nov sam na forumu.

Mirza (bubnjar) isto ocekuje poziv od Sharana pa da se dogovore oko svirke. Navodno je Sharan ovlasten s tvoje strane da dogovori s nama pojedinosti.

Veliki pozdrav metal prijatelju i onda se valjda uskoro cujemo!

HAIL!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 08. 2006. 20:07 

hej tite jedne. djeste vi ba. sto se ne javljate po kad kad. jedva cekam neku svirku vasu da se mozemo malo druzit i tako to. nadam se da slike iz tuzle dobro uspijele onda kad sam vas blicao. pozdrav. vas prvi i najveci fan, hehehehehe, a mozda i prvi kriticar, ali nemojte nista pogresno svatit.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 08. 2006. 03:13 

Pa gdje si ti Dinko legendo? Sta ima kod tebe? Zapisao sam tvoj broj ali nikako da se sjetim poslati koji SMS. Jebi ga nisam bas dobar s telefonom (ljudi mi se non-stop zale kako im se nikad ne javljam). Al jebi ga takav sam...
Sto se tice slika dobre su pravo. Bar malo prikazuju atmosferu koja je bila tamo, mada je to tesko opisati i prikazati.
Daj nekako da sredimo neku svirku, pa da sviramo zajedno. Samo sto ovdje kod nas trenutno nemamo adekvatan prostor za to, pa bi se ti oko toga morao malo vise potruditi (oko organizacije). Cuo sam da vise nisi s puppetsima, ali nema veze, naci ces ti ba nekog da nesto konkretno odradis (ako vec nisi, hehehe...).
Ako budes slucajno nekad dolazio do Doboja, obavezno da se nadjemo!
Napisi ovdje ako budes planirao doci, pa da te kontaktiramo!

PS
I de molim te ti mi objasni sta znaci ovo "pm", lifer mi se nikako ne javlja.
Nisam bas dobar sa ovim forumskim zajebancijama.

Hajd' uzdravlje i thrash till death metal prijatelju...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 08. 2006. 18:16 

heheheheheh. sto se tice toga "pm", to ti je privat mail. to odes na ovo ispod gdje pise PROFIL PORUKA. odes na tu poruku i to ti je pm.
sto se tice banda vec iamm nesto novo u tuzli, ali to je tek krenulo. ni puppetsi vise ne sviraju bas cesto. makar ja nisam nista novo cuo. imali samo dve svirke u zenici i sad se spremaju za megafest koji bi trebao sada da bude u subotu u zavidovicima. da je malo sova pametniji u zivotu pozvao bi vas da svirate al hajd. hoce coek da zobe beware ilitiga gayware. nadam se da ce biti neka svirka uskoro pa da se vidimo opet. druzenje sa vama je samo takvo a i vasa muzika je i vise nego dobra. de ako ste stagod snimili da mi nekako to posaljete. hajd pa se cuejmo i vidimo.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 08. 2006. 20:21 

PERISHMENT nastupa u sklopu MegafesT festivala u Zavidovićima ove subote, pa ako iko ima zainteresovan da zna. Dinko nadam se da si tamo tu noć pa da se vidimo više nakon 100 godina...

Mirza i ÄŒupo

METAL!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2006. 00:17 

drago mi je da ste pristali da svirate iako smo vam javili ovako kasno. licno sam se uvjerio da ste vrhunski muzicari, tome nemoze niko da se usprotivi i nadam se da ce publika u zavidovicima i vecoj okolini da vas prihvati sa postovanjem koje svakako zasluzujete. TRASH TiiL DeatH. pozdrav citavom doboju. (a pogotovo morgu )ili kako se vec pise.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2006. 04:28 

Eto odlucili smo da sviramo na Megafestu iako nam je malo pokasno javljeno. Ali nema veze valjda ce sve dobro proci (bar se nadam, posto nas u zadnje vrijeme tj. na zadnjih par svirki, prati takav maler i baksuzluk da to nije moguce).
Hvala na pozivu i veliki pozdrav za Puppetse, Dinku (hvala za "pm") i sve istinske metalce u Zavidovicima!

Vidimo se na Megafestu!

Thrash 'Till Megafest ! ! !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 09. 2006. 10:19 

Eto, završi se i Megafest...
Bilo je odlično, svirka i reakcija publike! PERISHMENT je nastupio kao bend večeri i svirao nekih 1,5 h. Po prvi put se izvodila (live) još jedna naša stvar (Policy of Absurd) i nadam se da su zadovoljni svi oni koji koji SHVATAJU thrash metal!
Pozdrav i svim bendovima koji su svirali tu noć s nama : Hangar, Confused, Puppets.

Nadam se ubrzo revanšu u Doboju, uglavnom bićete obaviješteni...

THRASH TILL FUCKIN' DEATH !!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 09. 2006. 10:58 

Mirza wrote:
Eto, završi se i Megafest...
Bilo je odlično, svirka i reakcija publike! PERISHMENT je nastupio kao bend večeri i svirao nekih 1,5 h. Po prvi put se izvodila (live) još jedna naša stvar (Policy of Absurd) i nadam se da su zadovoljni svi oni koji koji SHVATAJU thrash metal!
Pozdrav i svim bendovima koji su svirali tu noć s nama : Hangar, Confused, Puppets.

Nadam se ubrzo revanšu u Doboju, uglavnom bićete obaviješteni...

THRASH TILL FUCKIN' DEATH !!!!

Svaka cast bili ste Odlicni jucer!!!!
:twisted: :twisted: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 09. 2006. 15:28 

ZDRAVO,MOMCI!!!DRAGO MI JE ŠTO MOGU ČUTI DA STE RAZVALILI-PONOVO,PONOVO I PONOVO!JOŠ MI JE DRAŽE ŠTO VAM JE NEKO NAPOKON OMOGUĆIO DUŽI NASTUP NA BINI(NADAM SE DA ZA TIH 1,5 H NIKO NIJE IMAO LOMOVE KAO U TUZLI).NASTVITE TAKO I CIJENITE PODRŠKU I NAS "NEMETALACA"(OVO SE ODNOSI NA ACU)HEHE! :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 09. 2006. 04:33 

Megafest je bio prejak i bendovi i organizacija! ! !
Valjda su ljudi zadovoljni nasim nastupom!
A sa ovim "people of the lie" ne znam sta da radim! Samo nesto zezaju.
Jebi ga ako ti nisi metalac, nisam ni ja, nemoj me bolan nikad ozbiljno shvatati, znas da sam nenormalan, hahaha!

Pozdrav svima!

T H R A S H ! ! !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 09. 2006. 15:50 

ohoho. evo i mene u tz again. sjebao sam vrat, promukao am i tako dalje. a vi ste z to zasluzni, hheheheeh :).
amo da vam kazem "SVAKA CAST", svirka je bila nevjerovatna, cak je kako i u tuzli bilo krvi i batina ali to nije ni sekunde umanjilo pozitivni dojam citve veceri.
pobno mi je bilo drago jer sam zasvirao sa vama, BOSANSKIM SLAYER-om, hhehehehehehehehe. nvjerovatno je bilo dijeliti binu sa vama. i imam jos njašta da vam kazem, kao vas oficijelni fotograf zelim da kazem da u u buduce jos bolje obavljati svoj zadatak kao perishment fotograf. aco, zao mi jer nije bilo vise tvojih fotki, ispravit cu gresku na tankardu, veliki pozdrav, gledat cu da navratim do petka, pa na grah kod mirze :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2006. 03:54 

Dinko prijatelju, kao prvo hvala na pohvalama, a kao drugo nemoj da ti bude zao zbog slika, ja se to vise zajebavam nego sto mislim. Ionako ne volim bas da se slikam (previse sam ruzan, hehehe).
U svakom slucaju hvala tebi kao i Puppetsima i svim ostalim na izuzetnoj gostoprimljivosti, podrsci i organizaciji. Nadamo se da cemo vam se uskoro revansirati u Doboju, kao sto je Mirza vec napisao (samo dok skontamo neki prostor).
Do tada mozemo samo da cekamo jebeni TANKARD (i naravno da nam ti dodjes u Doboj)!!!
Javi se i cujemo se!

H A I L S V I M A ! ! !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2006. 15:05 

Perishment wrote:
Nadamo se da cemo vam se uskoro revansirati u Doboju, kao sto je Mirza vec napisao (samo dok skontamo neki prostor).
!

ma moze i na otvorenom.... :-)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 169 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]