Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 23:27

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 62 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 05. 09. 2006. 00:40 

hahahha... Piplica, legenda nenadjebiva... odbranjuje 100% shanse, a dobija golove iz nemoguchih pozicija :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 09. 2006. 03:15 

ma razvalit cemo madjare...bolje im je da ne dolaze

onda Moldaviju odradit i onda Grci...oni su nam duzni sjetite se prvih kvalifikacija

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2006. 10:48 

Qualifying round

Quote:
Group A Pld Pts

Finland 1 3
Serbia 1 3
Belgium 1 1
Kazakhstan 1 1
Armenia 0 0
Portugal 0 0
Azerbaijan 1 0
Poland 1 0

Solidna skupina sto se Srbije tice, nitko osim Portugala ih nije u stanju dobiti dva puta.. relativno lagan prolaz uz tesku dominaciju na domacem terenu uz exploziju Pantelica.. Portugal, razumije se, favorit grupe, ostali pored Srbije i mozda nekim vanserijskim cudom Finske nemaju sta traziti..

Quote:
Group B Pld Pts

France 1 3
Scotland 1 3
Georgia 2 3
Italy 1 1
Lithuania 1 1
Ukraine 0 0
Faroe Islands 2 0

Francuska osvaja skupinu uz ne bas impresivnu igru, ali uz cvrstu obranu i individualne kvalitete.. Italija nece ponoviti pogresku iz prvog susreta, preiskusna i previse takticki zrela momcad da bi podbacila u ovoj konkurenciji gdje joj je jedina realna prijetnja razigrana i rastrcana Ukrajina..

Quote:
Group C Pld Pts

Bosnia And Herzegovina 1 3
Norway 1 3
Greece 1 3
Turkey 0 0
Moldova 1 0
Malta 1 0
Hungary 1 0

Nadasve interesantna skupina i napokon neka relativno po mjeri BiH cak, test vrijednosti.. Turska je automatski favorit no nisu impresivni u kvalifikacijama, a veliki je pritisak na njima nakon posljednjih neuspjeha, ali dizu se ponovno i svejedno ce kuci dobiti posto BiH ne moze parirati toj atmosferi na najvisem nivou, jos.. Grcka je pobjediva no vrlo vjerojatno ce biti X posto na to znaju igrati, a tko god je ikad gledao Grcku zna koliko je to tvrda, neatraktivna i defenzivna momcad, a kuci su vec ultratvrdi uz jednu malu korekciju, igraju dosta ofenzivnije i na rezultat sto cesto i dobiju.. Norveska je vrlo vjerojatno skontala napokon kako se postaviti protiv BiH no nece im narocito pomoci jer ce izgubiti jednu direktnu utakmicu.. Ostali, ako se konta proci tj., se jednostavno moraju dobiti bez ikakvog opravdanja..

Quote:
Group D Pld Pts

Slovakia 1 3
Czech Republic 1 3
Germany 1 3
San Marino 0 0
Wales 1 0
Republic Of Ireland 1 0
Cyprus 1 0

Jasna skupina, Njemacka i Ceska uz blagu prijetnju od Slovacke.. Republika Irska unatoc talentiranoj generaciji i pojedincima - nedovoljno.. ostatak, nista..

Quote:
Group E Pld Pts

England 1 3
Israel 1 3
FYROM 1 3
Croatia 0 0
Russia 0 0
Estonia 2 0
Andorra 1 0

Grupa koja me realno najvise zanima.. Englezi papirnati favoriti no samo to, u svakom slucaju morali bi proci, prevelik kontigent kvalitete i premali prostor za pogresku.. Dalje ce se vec voditi velika bitka izmedju Hrvatske i Rusije za drugo mjesto koja je neugodan protivnik, iako su imali dosta problema u zadnje vrijeme, no grade novu generaciju manje vise, puno ulazu ponovno i jako su rastrosni bili u dovodjenju Hiddinka koji bi ih mogao uciniti boljima nego sto ustvari trenutacno jesu.. ako ih ista moze spasiti to je takticka disciplina i pristup igri, inace inferiorniji su Hrvatskoj i tehnicki i takticki jos uvijek i toplo se nadam da ce se to potvrditi i danas.. rezultat nece ovisiti o tome kako ce se Rusija postaviti i hoce li dobro igrati vec hoce li Hrvatska igrati onako kako zna i jesu li prevladani problemi i nedavne aferice.. u tom slucaju Rusija nece imati sanse jer su, jos jednom, jednostavno receno tehnicki inferiorniji i sve sile ce koncentrirati na takticku disciplinu, element iznenadjenja i trku..
Ostali, osim favorita skupine, su itekako pobjedivi i takvima se moraju i smatrati i moraju se i dobiti ako ce se jos jednom izboriti nastup na zavrsnici elitnog natjecanja, a hoce, mora.. Naprijed Vatreni..

Quote:
Group F Pld Pts

Spain 1 3
Iceland 1 3
Sweden 1 3
Denmark 0 0
Latvia 1 0
Northern Ireland 1 0
Liechtenstein 1 0

Interesantna skupina relativno, ali poprilicno jasna, Spanjolska i Svedska ili Danska idu dalje, premda bi mogli Skandinavci kombinirano i Spanjolcima zaprijetiti, premda ne vjerujem posto je prevelika Spanjolska reprezentacija s prevelikim utjecajem da bi bila izostavljena s popisa putnika na euro..

Quote:
Group G Pld Pts

Netherlands 1 3
Albania 1 1
Belarus 1 1
Bulgaria 1 1
Romania 1 1
Slovenia 0 0
Luxembourg 1 0

Nelosa skupina, ali taman po mjeri Nizozemaca koji ce to sve iskoristiti znalacki.. mogla bi Rumunjska napokon profitirati, prave igrace, imaju jako mnogo dobrih igraca, ali za razliku od ostalih drzava u regiji nikako da nadju fantasticne igrace, par odlicnih, nevezana prica za sve ovo, ali otud im i rezultati u Europi, jak kontigent dobrih mladih novih igraca u domicilnim klubovima, ali.. na reprezentativnom nivou, jos uvijek stoji ali.. no kako su mi simpaticni dosta nadam se da ce oni biti drugi putnici..
Slovenci nemaju srece, a ni znanja ni kvalitete da prodju ovu grupu..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2006. 10:55 

Bad::Brain wrote:
Red bi bio da odemo na EP, imamo ekipu za to... Nismo nista gori od Srba ili Hrvata... samo sto nas jebe malo savez, malo psiha... Al kad to budemo imali pod kontrolom tad osvajamo..

Uz Savez, psiha je tu najveci problem.. jos uvijek nemaju pobjednicki mentalitet, mentalnu stabilnost ni inatluk, to ne moze ni Savez toliko unistiti, to se ili ima ili nema, a vecina nema.. zrtva sindrom in a way.. BiH je i dalje losija od Srbije ili Hrvatske koji to bar donekle drze pod kontrolom, neki vise, neki manje, ali rezultati su tu.. tesko da bi BiH u dvije utakmice izbacila Srbiju ili Hrvatsku jer ja osim Barbareza i mozda jos par igraca ne vidim nikoga tko bi garantirano mogao biti u prvoj postavi jednih ili drugih dok je obrnuto vec skroz druga prica..
No unatoc svemu tome imaju realne sanse za odlazak na euro i dabogda to i potvrdili..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2006. 11:01 

pa mislim da dobijamo taj "pobjednichki mentalitet"...
jer lagano kuci uzimamo bodove, proshle dvije kvalifikacije, rijetko je ko odlazio iz BiH sa 3 boda, a ove kvalifikacije sumnjam da che iko i otich sa 3 boda sa Bilinog Polja, jachi smo nego ikad, imamo lakshe protivnike nego proshle dvije kvalifkacije... al' ako sad ne dobijemo Madjarsku i Moldaviju, slobodno mozemo otpisat EP...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2006. 11:09 

Kljuc im i jest dobivati 'nevazne' protivnike.. ako se nece dobivati reprezentacije u rangu Madjarske, nista od toga biti nece.. kvalitetu imaju, podrsku imaju, mogucnosti imaju.. za zadnji detalj se moraju sami pobrinuti..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2006. 12:08 

pa naravno, ev za nekoliko sati jedva chekam na tribine i bakljadu da napravimo :D

a vala da smo dobra reprezentacija i da mozemo na EP pokazuje FIFA worl ranking

42 Bosnia-Herzegovina 660

http://www.fifa.com/en/mens/statistics/ ... 06,00.html

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2006. 13:41 

Shakhbuurz wrote:
pa mislim da dobijamo taj "pobjednichki mentalitet"...

I ja primjecujem da mentalitet dolazi... Ali to je uvijek bio problem na nasim prostorima...
Volio bih da Kucukovic pocne igrati za nas, tako da vec pocnemo graditi ekipu koja bi mogla igrati za 5 godina...
Potencijala ima jako puno...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2006. 00:24 

EP, allahmanet...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2006. 01:02 

:-(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2006. 01:03 

ev, vratio se sad sa tekme...
svashta...
prvo poluvrijeme nas je unishtilo...
et, pogledajte, nadjite, ne morate mi vjerovat, al' nepostojechi penal je sviran i crveni karton je bio nidji veze...
al' nisu ni nashi pruzili ono shto znaju, razocharan sam u tekmu pravo... al' atmosfera na tribinama je bila za 10!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2006. 02:26 

Shakhbuurz wrote:
ev, vratio se sad sa tekme...
svashta...
prvo poluvrijeme nas je unishtilo...
et, pogledajte, nadjite, ne morate mi vjerovat, al' nepostojechi penal je sviran i crveni karton je bio nidji veze...
al' nisu ni nashi pruzili ono shto znaju, razocharan sam u tekmu pravo... al' atmosfera na tribinama je bila za 10!

ma mrtvi kurton, a i navijanje svak za sebe, šta očekivat od reprezentacije, hajd barem sam tihiću koji je s gorilama prošo pored mene jebo majku :), ni zenica ni navijanje nije pomoglo, sudiju je trebalo za muda objesit

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2006. 03:06 

1, 2, 3, 4, igubljeni... prije par sati

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2006. 03:31 
Administrator

ja stvarno ne znam kako su oni nasi igraci imali strpljenje i smirenost nakon onog penala i crvenog?
pa jebo majku,ja bi odma sudiju "za muda objesio" i jebo mu milu majku,i onda ga bacio s mosta u Bosnu :lol:
Mislim kako onako0 moze bit ofiran i onako sve dosudjivat,mislim stvarno zalosno.Iako do toga ni nasi nisu nesto puno napravili,mozda bi kasnije,al ono nam je sjebalo koncepciju i samopuzdanje i ode sve u kurac..
Zasto nas te sudije uvijek moraju pokopat jebo im bog mater..
Stvarno steta,a i nasi nisu ozbiljno shvatili madjare,ljudi izgubili 4:1 i ajde sad cemo i mi da ih razvalimo.Steta prava,al eto,ima jos masa utakmica do EP pa cemo vidjeti..ako nas sudije opet ne pokopaju,sto je zasigurno.

E Deni,vidio sam te na TV-u,tamo se zado medju fanaticosima :lol: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2006. 04:24 

Ma jebo ja njemu staru i penalu i kartonima onim.U mene u kuci rade 2 tv-a odvrnuti,ispod zgrade veliki ekran prenosi tekmu.Kad popizdio nisam kod penala onog mamu svoju jebo.Al nek je Baka dao ostavku,mafija je i taj nas NS u p.m.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2006. 09:40 

Sad je vrijeme za radikalne promjene...
Da smo pametni, doveli bi nekog stranca kao selektora tako da ne bude vise nacionalnog kljuca, vec da igraju najbolji... ako je to uopste moguce i sa strancem.
Odlicno bi bilo kad bi se Haso vratio.
Definitivno nas je ovdje sudija zajebo, vidi se da je bio neki "grk", koji je ovim potezom na pocetku tekme unistio nasu igru i samim tim poremetio direktnog konkurenta grcima...
Ma ko im jebe mater...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2006. 09:53 

Nakon susreta nogometne selekcije BiH i Maðarske selektor Blaž Sliškoviæ i direktor reprezentacije Ahmet Pašaliæ podnijeli su neopozive ostavke na mjesta u reprezentaciji BiH.

Nakon što je podnio ostavku na mjesto selektora naše nogometne reprezentacije Blaž Sliškoviæ je dao i kratku izjavu o razlozima ostavke, za sportsku javnost u BiH.

Prema njegovim rijeèima glavni razlozi su neosvajanje obeæanih 6 bodova iz prva dva meèa, te skandiranje dijela navijaèa "Baka ustašo" i "Baka kockaru".

Na pitanje zašto je od poèetka igrao Boliæ, te zašto je Barbarez igrao u odbrani Sliškoviæ je rekao da se za to odluèio zbog Boliæa, kojeg je stavio da igra od poèetka pred domaæom publikom i dao mu prednost u odnosu na Muslimoviæa.

Nakon saopštavanja ostavke igraèi su ostali zateèeni i u suzama, a prema rijeèima Sliškoviæa i Pašaliæa za ostavku još ne zna Predsjedništvo Nogometnog saveza BiH, ali oni istiæu kako je ostavka neopoziva.

"UEFA i FIFA ne žele da jedna mala zemlja poput Bosne i Hercegovine igra na velikim takmièenjima. Znam da zbog ovoga što tvrdim mogu biti i kažnjen, ali to je zaista tako i sudija nas je djelomièno veèeras koštao poraza" - rekao je još Sliškoviæ, dok je sada veæ bivši direktor reprezentacije Ahmet Pašaliæ izjavio da kad je preuzeo to mjesto Savez nije imao ni svoje prostorije, a selekcija je bila na 160 mjestu FIFA-ine liste.

"Danas Savez ima svoje prostorije i sponzore koji pokrivaju troškove. Danas se 14 nogometnih selekcija svih uzrasta takmièi za plasman na velika takmièenja. Mislim da su to veliki rezultati napravljeni zalaganjem i trudom, a sve to je nastalo u veoma kratkom vremenu i danas je naša selekcija meðu 50 selekcija u svijetu" - dodao je Pašaliæ.

eh... hvala ti Baka, stvarno ti hvala, nakon shto si izveo uzas igrache sinoc, sad si nam josh i kvalifikacije unishtio... ovo che sad totalnu pometnju uvest u reprezentaciju...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2006. 10:10 

Bas me interesuje ko ce postati novi selektor...
Ja sam ubjedjen da ce oni iz saveza dovest nekog ko ce raditi po njihovim pravilima. Ne treba sada previse ocekivati...
Ja licno bih volio da Mesa Bazdarevic preuzme repku.
Cak sto vise mislim da bi se sada Hasan Salihamidzic mogao vratiti...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2006. 10:20 

mah, naravno da che savez da usere, mogu mislit koga che dovest...

SAVEZ NAPOLJEEE!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2006. 11:21 

ma baka postavio igru da izgubimo, i da moze dat ostavku..

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 62 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]