PPI wrote:
ne ogradjujem se ja vec treba malo i mlade bendove podrzat, a N.T dolazi sigurno CI-a .
15.09. OSTRAVA [CZE] CT, Lycanthrophy
16.09. KOSICE[SK] Obliterate
17.09. LVOV [UKR]
18.09. Day Off
19.09. BUDAPEST [HUN]
20.09. KRAGUJAVEC [SER]
21.09. BELEHRAD [YUG]
22.09. SARAJEVO [BOS)]
23.09. NOVO MESTO [SLO]
24.09. MODENA [ITA]
25.09. Day Off
26.09. LINZ [A]
27.09. GIESSEN [GER]
28.09. ROSTOCK [GER] Lahar, Gride
29.09. NEUBRANDENBURG [GER] Lahar..
Ma svaka cast na podrsi mladim bendovima...ali objektivno, STROJ je recimo svirao i na vecim svirkama ako se ne varam.
A ta lista, iskreno, nista ne znaci. Jer i onim rumunskim Burzum wanna-be blackerima smo stajali u listi, pa ne dodjose, pa smo stajali i argentinskim corerima, pa ne dodjose, pa smo stajali masi bendova, pa u zadnji cas im "nisu dali da prodju na granici", jer naravno nisu imali sve potrebne radne i ostale dozvole za svirku u BIH...
Previse sam puta poljubio vrata raznoraznih klubova po Sarajevu radi otkazivanja svirki u zadnji cas...a onda kao ulete ove predgrupe i zovnu na brzinu jos jednu SA grupu koja se skrpi i dodje za 15 minuta, te odradi gig kao da su u svojoj garazi pred 6 posjetilaca, tj. odrade kao malo ozbiljniju probu.
Zato valjda imam pravo malo biti skeptican. Ja se iskreno nadam da i u petak necu "poljubiti" vrata FISU jer nema te sile koja ce me natjerati da opet gledam iste bendove (neme vise kod mene merhameta "haj kad sam vec dosao, dacu 5 KM i gledati jedne te iste bendove po hiljaditi put")