Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 16:06

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 580  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21. 09. 2006. 00:02 

hahah jebo zenicu :D ljudi imaju kompleks :D al nema veze, dobit ce i oni kad tad neboder 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 09. 2006. 01:04 

KITARU :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 09. 2006. 01:31 

:)

Mrkaljevic.. :D golemo..
A Sarajevo mi se nesto mucilo danas.. malcice umorni i nepotpuni, no haj, ispunise cilj, jedva, al ispunise, bilo bi ovece iznenadjenje ispasti od Drine.. a vis' ti Zelje sto je poceo igrati, uvjerljivo..
Sloboda nastavlja u svom stilu, biva katastrofalno porazena.. :)
Dok Zvijezda to rijesava cak i bolje nego Leotar..
Mogli smo i mi 'ladno s jedno osam razlike to rijesiti, no eto, manjak koncentracije, lezeran pristup i promasivanje praznih golova (doslovno).. dovoljno u svakom slucaju, nelos dan za nogomet..

Za potpuni dojam pobrinuo se Hernan Crespo uz poprilicno solidnu igru..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 09. 2006. 01:47 

jebo majku ja na času slušam prijenos kad sarajevo gubi jebo te u sec sam pomislio evo novih 'drinovaca' :D
a seljo što dere :D ušli su u formu, samo su 2:1 izgubili od lištice,pardon širokog :D a pobijedili kozaru :D :D

al štp one nabiše 10:0 jebo majku...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 09. 2006. 02:08 

Nije im puno falilo.. Torpedo Capajebo ima katkad i srece, hoce to velikim klubovima..
Ne moze Zeljeznicar dobiti na Pecari da im je dati dva gola prednosti..
Meni je veca bruka 5:0 u Trebinju..
Tih 10:0 je splet okolnosti vjerojatno, mogli smo i mi minimalno 8 danas uvaliti da je tu primjerice jedan Abramovic..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 09. 2006. 10:24 

ode selji starovlah...
jebo majku više se duel FCS i nkž ne moženazvat derbijem; jer zanimljiviji bi bio meč sa Salvijom nego sa seljom :lol:

meni jaran sinoc u tramvaju a navija za selju kaze : dobro smo prošli, sa lišticom,ulazimo u formu :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 09. 2006. 12:32 

jaran ti je fakat mrtvi optimista

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 09. 2006. 13:12 

punkbeg wrote:
ode selji starovlah...
jebo majku više se duel FCS i nkž ne moženazvat derbijem; jer zanimljiviji bi bio meč sa Salvijom nego sa seljom :lol:

Nemoj da opet bude 5-6 godina bez pobjede... :D
Zao mi Starovlaha, dobar je to trener... Ima Zeljo dobre vezne igrace, al ih pravo, bas pravo, jebe odbrana... ono dole je rasulo tesko.
Kad sam gledo tekmu protiv Veleza, nisam mogo vjerovat da se onako igra u odbrani...
Al bit ce bolje, uvijek neko ima problema...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 09. 2006. 21:55 

e imal kitara ovdje?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 09. 2006. 23:09 

DoMa wrote:
e imal kitara ovdje?

hm pitara ima :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 09. 2006. 23:11 

Bad::Brain wrote:
punkbeg wrote:
ode selji starovlah...

Nemoj da opet bude 5-6 godina bez pobjede... :D
Zao mi Starovlaha, dobar je to trener... Ima Zeljo dobre vezne igrace, al ih pravo, bas pravo, jebe odbrana... ono dole je rasulo tesko.
Kad sam gledo tekmu protiv Veleza, nisam mogo vjerovat da se onako igra u odbrani...
Al bit ce bolje, uvijek neko ima problema...

hahah u tih 5-6 godina vi nas 2 put pobijedili,remi ste slavili :D nema šta, jak seljo :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 09. 2006. 12:48 

nisu trebali onako sutnut starovlaha, dobar je, jbg ne moze se sto i on sam kaze za dva mjeseca napravit tim..tesko je radit u danasnjim uslovima...

nekad je to bilo, dok nas je vodio kralj istuk, pa kasnije nermin bukva..al doduse nakvu ekipu nije bilo tesko vodit, para bukadar :) :) organizacija dobra, i onda nas savez i mostar sjebu( tacnije balije i ustase :) ) i sve padne u vodu, sve ulozene pare...
al fol je da se prije igro i kvalitetniji nogomet,ono poslije rata, bilo je para, al ni igraci nisu trazili previse, puni stadioni, svaka utakmica praznik..sad sve naopako..

veceras veliki derbi,rukomet bosna v - bosna s..nece lahko preko nas..ima cak prenos i na tv :) :) oprastaju se MEHO GREDA i MAHIR DZUZO

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 09. 2006. 23:28 

dzuzo i greda imali oprostaj kakav su zasluzili...

jbg 27:25 za sarajlije..neopravdano, nisu nas
nadigrali,nit su igrali bolje..ljudi imaju odlican tim, klupa nam slaba, igraci koji su poceli utakmicu i igrali su cijelu, mijenjali se pivoti jedino :) :) dok u sarajlija, uveo klupu na poluvremenu, dobio na svjezini, snazi, prvo poluvrijeme vodili 3 razlike, onda nas oni stigose i odose na +4 stigli ih i do kraja gol za golom..sudija nas ostetio naveliko, vise je bio na strani sarajlija..atmosfera odlicna, puna dvorana...
napatili su se pravo..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2006. 16:25 

Sarajevo fino elegantno uzelo Orašje...
Široki (ne)očekivano pao u Mostaru
Žepče uzelo bod Čeliku :D

Arch jesi bio u Mostaru :D čuh da je bilo sranja 8)

ova ekipa KK Bosne ako ne ode pola ekipe u naredne 2-3 godine može razvalit goodyear ligu :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2006. 23:13 

Sarajevo imalo srece, no puno su bolja ekipa, haj nek su se malo i oni rijesili teorija urota..
Å iroki je igrao lose, ne smije se gubiti od onakvih ekipa ako se puca na naslov, bez uvrede Velezu koji je nesto malo bolje igrao, no s obzirom na nikakav dan protivnika im mogao je i trebao puno bolje.. fali Abramovic koji bi 5 golova iz nicega dosad dao, itekako fali, druga ce prica to biti kad/ako se prodrma momcad u nastavku, uz Puljiza na stoperu i oporavak ozlijedjenih..
ÄŒelik je.. ÄŒelik..

Kakvih sranja..? i Å kripari i Red Army se tu slazu, obicna novinarsko-portalska prenapuhanost, nicega van-standardnog nije bilo za jedno takvo gostovanje osim ocekivanih pojedinacnih prepucavanja tu i tamo, prozivanja u vidu nacionalistickih provokacija onih sto su najblizi bili sto je razumljivo posto je bilo jako puno 'indijanaca' na utakmici, Red Army pod tim ne smatram, tocnije njihov sluzbeni stav time ne smatram tako da me to ne zanima dva posto.. isto tako bez nekih fizickih obracuna do kojih je tesko moglo doci s obzirom na osiguranje utakmice, iako, da su htjeli, Red Army su mogli doci do nas u jednom momentu u kontigentu od 200-njak navijaca sa samo 10-ak specijalaca u tom momentu izmedju navijaca, no ispali su pomalo jadni u toj situaciji sa provociranjem malobrojnijih na prvi korak tako da ni ne zelim trositi rijeci na to, previse je tu bilo 'mase', previse 'indijanaca' medju njima, a premalo navijaca za takvo nesto, no dobro.. standardno 'raketiranje' (petarde, dimne, kamenja preko stadiona itd. jel) je za ocekivati i dio svakog derbija s tenzijama tako da to sranjem ne smatram.. sranjem smatram komplikacije za prijevoz i sve ostalo pred utakmicu kao i ove koji su mogli doci, a nisu, te nedovrsavanje parole..
A pravo 'sranje' ce biti kad momci dodju u Å iroki, u drugacije uvjete, rukavica im je bacena, na njima je red, Å kripari su jos jednom svoje dokazali, ne sjecam se bas kad je netko 'alternativniji' gostovao u Vrapcicima, ide se dalje, moglo je i puno bolje (i igracki i navijacki), no sta je tu je, ne smije se vise od ovakvih gubiti..

KKB je dovoljno prvenstvo, eventualno kup, Goodyear (NLB tocnije) liga puno vece teziste sad ima da bi bilo iznenadjenja i mogle bi se velike pare ulagati u momcadi s obzirom da pobjednik vrlo vjerojatno dobiva nastup u Euroligi..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2006. 22:08 

jarane po avazu boba falila da ne bude mrtvih glava. a ne kontam kako je to bačena rukavica kad ima duplo više red army od vas, mislim da će ih biti više nego vas na pecari :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2006. 22:42 

Jarane, naglasi to 'po Avazu'.. ;P svasta Avaz pise.. ako te zanimaju informacije o ovakvim stvarima ubuduci ih trazi iz prve ruke, od jednih ili drugih, to ti je dramaticno pametnije.. pusti ti meni Avazove novinare i novinarcice, njihove skandalozne vijesti i prenapuhavanja da prodaju novine..

Ne znam sto uopce odgovaram na ovakve postove no haj.. I sta sad sto ih ima vise..? ja mislio to ocito dosad.. samo to ih cini kvalitetnom grupom, to sto su brojni..? smijesno.. puno vise stvari cini navijacku grupu osim te brojnosti koja se ionako moze svesti na manje vise standardan broj onih pravih, a ostali su tu da upotpune dekor, statisti, a naravno da ih ima s obzirom na broj stanovnika, fino za vidjeti, no, puno 'indijanaca' tu bijase, sto je bilo evidentno..
Ti jednostavno ne kontas poantu (ili ne zelis) i zato se vidi da nisi navijac.. Mi smo dole bili, tocka, kakvi-takvi, potegnuli jos jedanput, dokazali svoje, jos jedanput (mislim da je to odavno vec dokazano tako da necu ni trositi na to vise rijeci) moglo je i puno bolje s obzirom na sve komplikacije i ljut sam na to no nek se sjeti Red Army kad im je netko na onu njihovu livadu od stadiona, grotlo jugonostalgije, dvosmislenosti i hipokrizije u nikakvim uvjetima bio na gostovanju do Å kripara nedavno, to sto su oni brojniji i sto mogu biti brojniji i u Å irokom Brijegu (uostalom i to je lako kad te svi poguravaju u okolici, daju ti buseve, uvjete, samo da se dignu opet i budu jaci od svojih counterparts) ako hoce ne znaci da ce biti glavni u gradu, jer budi uvjeren, definitivno nece, to garantiram posto se tek tu vidi razlika izmedju 'indijanaca' i navijaca..
Jos ti dooobro moras neke stvari skontati, utvrditi, sam iskusiti pa pricati o ovakvim stvarima.. ;P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2006. 23:06 

njima nije niko bio tamo jer su se mrcvarili po drugoj ligi, al stoji istina da su u bih možda samo 3-4 skupine aktivne na gostovanju.
čovječe ne kontaš poentun,nisam reko brojnost tek tako vec ciljano,jer red army je jedina skupina koju sam gledo na koševu a da ih bude fakat puno-ne stotinjak vec 'malo' vise;
jebes avaz, cito sam o 'incidentu' u kojem je policija upotrijebila suzavac, ako nisi skonto obratio sam se liku iz prve ruke :D
ama vidimo se na koševu i na pecari, pa ću vidjet konačno uživo škripare(zadnji put sam preskočio široki iz privatnih razloga) al bice prilika;) da vidim taj 'dekor':D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2006. 23:19 

Nebitno.. ima i u drugoj ligi navijackih skupina pun kurac, neke od njih slove i za relativno ozbiljne, puno vece navodno, a to sto su prvi Å kripari gostovali u Vrapcicima je neka skroz druga prica, a to je i moja poanta na kraju krajeva..

Gluposti, valjda bih primijetio da je bilo kakvih incidenata, bar nesto van standardnog za jedan takav derbi, a kao sto rekoh uobicajena prepucavanja, psovanja od strane indijanaca i gadjanja ne smatram narocitim incidentima, suzavac bijase jedino da se suzbiju razni kvazi-huligani kad su se rastrcali livadom kasnije.. ako mene pitas skandal/incident je sto su nas zadrzali pola sata na kompletnom pretresu (tri pretresa tocnije, no ipak se uspjelo provuci dovoljno baklji za solidnu bakljadu) zbog cega smo kasnili 15 minuta na susret pa onda navrat na nos sve, a jos vecim skandalom smatram Velezov kompleks, jugonostalgicarski dojam svijeta ili sta vec posto mi na ulaznici pise FK Velez - FK Å iroki Brijeg, e to, su 'skandali'..

A haj ovako, shvatiti cu te jos 50% obziljnije ako mi kazes sto ti mislis da si gledao njih (RA) u tako velikom broju u Sarajevu..?

Slobodno, navratite, ne vidih ni vas bas u nekom zescem izdanju nakon kupa, dapace, uopce nakon..

Last edited by Archangel on 26. 09. 2006. 04:11, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 09. 2006. 01:27 

kad sam krenuo na žepče-FCS vidio sam kolonu RA kako izlaze iz tramvaja.kasnije tokom utakmice smo saznali da su RA postidili manijake i da ih je bilo blizu 1000!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]