Dakle ovako
da bih ustedila vrijeme adminima, ja cu ionako da sama odem...na zadovoljstvo Borisu i ostalima

dakle, uskoro vise nece biti spamanja sa moje strane...
Zelim reci kako 70% ljudi na ovom forumu ne vidi dalje od svog nosa......svi ste nesto mene napadali kako se hvalim tim sto znam neke poznate i vazne ljude iz svijeta metal muzike...e pa dragi moji, da ste bili pametni,pa me zamolili da vam nabavim najsvjezije informacije o bendovima, planovima, turnejama, sto za rock planet site, sto za one koji rade na televiziji i radiju i koji vode metal emisije, da uradim neki intervju,da su mi neki bendovi poslali demo, pa da smo pokusali skontati nesto kreativno i produktivno dok vec imamo sansu...ali jok, najlakse je napadati...nema suradnje, kolegijalnosti...nicega...takvi su nasi Balkanci.
Helem, ja sam se sa svima zajebavala ovdje, vi ste popusili fore, ali to je vjerovatno zato sto vam je dosadnije u zivotu nego meni...
Ja iduce sedmice krecem u nove zivotne pobjede...Drina ceka da bude ispravljena...
Bilo mi je zadovoljstvo upoznati neke ljude ovdje...Ugly bitch, Lenu, Aphazela, Uriela i Libijca ocekujem u New Yorku

Takodjer, ako neko od ostalih ikad navrati sto poslom, sto turisticki, neka se slobodno javi, moze kod mene ostati,smjestaj besplatno, a za ostalo po dogovoru
Ako neko zeli ostati u kontaktu moj email je
mailto:egenjac@yahoo.com
Toliko od mene...
P.S. Dragi moji, nije sve ni u metalu...ima i precih stvari u zivotu, malo se spustite na zemlju...prestanite se zaliti i ako niste zadovoljni zivotom, promijenite ga...
A za sve ove maloljetne metal cure, ponasajte se normalno i prestanite misliti da ste nedodirljive hladne bozice....
Ljubite se, mnozite se, prije no sto vam istekne garancija