hot_blood wrote:
to sto kazes oko vaseg stadiona, u vas na stadionu po onim tv snimcima jedino imaju redari..vise nigdje ih nisam primjetio, i to ste imali i prosle sezone..tako da me ne iznenadjuje to da se ne moze doc do gostujucih navijaca, i sva ta organiziranost...ti redari su samo jedno sto se primjeti, nako ostane u oku, svi fino obuceni

Pa znam, mi smo grad s najvise tih redara i osiguranja na utakmici u premier ligi, zato je prakticki nemoguce (naglasak na prakticki hehe) nesto pokusati, cisto sam to naveo kao referencu za RA koji mogu sta hoce ako hoce prakticki, i ne smeta meni to, smeta mi samo glupa prica naknadno od istih bez ikakve realnosti, nista vise.. sve je to sustinski lijepo, sto se tice tih redara i gluposti jel, ali hocu cisto da kazem da ih ima bruka, i na 'nebitnim' utakmicama, kamoli kad objave na sve strane svoj dolazak neke vece navijacke grupe.. primjerice, kad su zadnji put Horde bile sjecam se da je bilo 150ak specijalaca ako ne i vise, 8 policijskih ophodnji, dva oklopnjaka i 40ak redara minimalno i oni su ih u grupicama od 1-4 odvodili prema njihovim prijevoznim sredstvima..
Quote:
vrapcici su livada
Znam.. primijetih odavno..
Quote:
drago mi je zbog bosne sto uze, gledo sam sinoc onaj snimak, i fakat u jednom trenutku pomislih jesam li dobro vidio da su pobijedili...eto sace na ftv bit sezona 'naseg' rukometa, direktni prenosi...daj boze da krenu prenosit i fudbal...
Ako ce na FTV-u biti onda mogu i ja upratiti eventualno..
A nogomet, sumnjam.. ustvari meni se vise ovako svidja.. tko je zeljan premier lige i tko zeli pogledati utakmicu morati ce doci na utakmicu i na taj nacin upratiti premier ligu i svoj tim.. oni koji ne zele, e jebiga, uvijek postoji Liga Prvaka, lige petice i tako dalje.. sve je to fino i krasno, no ja i dalje mislim da je trenutacno bolje da je to rijeseno na ovaj nacin, a kad se eventualno stabilizira to jos malo, onda mogu i na tv sve to prebaciti uz sva duzna sponzorsko-obvezna prava..
No, s druge strane, mozda bi i tv prijenosi pomogli u posjeti stadiona cak.. al to bi onda bio specifikum samo BiH, manje-vise.. ali, kao sto rekoh, postoji i mogucnost da bi ljudi ustvari skontali da ima i kvalitete u premier ligi, i finih akcija i dobrih momcadi i svega ostalog sto bi moglo utjecati na posjetu na kraju krajeva, no to obicno ide obrnutim procesom kojeg navedoh gore.. no s obzirom da je BiH ionako naopaka drzava, mozda bi bas to bio pravi recept.. cudnije stvari su se dogadjale..